Коко Динев на ''Лаута''

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

orlando7
Контакти:

Re: Коко Динев на ''Лаута''

Мнениеот orlando7 » 09 юни 2013 16:03

vlado161 написа:При Марешки да не би да имаше по-малко съмнения за манипулирани мачове?!За пример давам мачовете срещу Цска,Левски и Ботев Враца ..
Няма доказателства за нищо,за това няма смисъл да сме предубедени !
Коко е единствения избор в момента и аз мисля че е повече от добър

За мачовете с ЦСКА,Левски и Ботев Вр изобщо и не се съмнявай! Защото имаш данни за интелигентно момче!То е очевидно.

Потребителски аватар
Пловдивчанина
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанина » 09 юни 2013 16:45

Коко добре дошъл отново у дома!!!
Нека "жълтите" комплексари знаят, че Бог гледа и тъпкано им го върна!!!

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 09 юни 2013 16:45

понеже...........не слушай разни орландовци. Много лесно влязохме в ЕКТ ако бяхме били Враца - 2 пъти, малко Левски, малко ЦСКА, пък и Етър.......пък и Локо сф вместо равен. Коко Динев направи много неща - добри и не, ще направи и още

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 09 юни 2013 16:46

Шнур за коко. Пак иска да си играе игричките на наш гръб.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 09 юни 2013 16:50

Може ли някой да каже, но ако може без фенски пристрастия и обиди. Защо феновете на Локо изгониха Коко Динев? Колко, какви и как са уредени мачовете по неговото време?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
lokomotiv4o
Контакти:

Мнениеот lokomotiv4o » 09 юни 2013 16:51

Трябва да се даде шанс на Коко! Не само че е единствения желаещ да дава пари за Локомотив в момента, ами и е човек, който обича футбола. При предишния му престой на Лаута изживяхме незабравими мигове, които според мен бяха повече от разочарованията. За манипулирането на мачове ОК, но кажете ми един друг отбор от А група, който не го прави?!? Това е единствения път пред Локомотив засега, защото за мен Марешки и В група не са алтернатива. През последния сезон видимо публиката се оттегли от стадиона и не може да става и дума за сравнение с преди 2-3 години. Лично аз предпочитам да гледам онзи силен Локомотив, какъвто беше преди година-две, борещ се за челните места и Европа. Да пожелаем успех на Коко, да му дадем спокойствие за да може да изгради отбор и да потръгнат нещата. Ние феновете трябва да се върнем на стадиона и да подкрепяме отбора във всеки един мач, защото тогава няма кой да ни спре...

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 09 юни 2013 16:53

dodo7271 написа:Може ли някой да каже, но ако може без фенски пристрастия и обиди. Защо феновете на Локо изгониха Коко Динев? Колко, какви и как са уредени мачовете по неговото време?

гледай го пък тоя....

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 09 юни 2013 16:59

lokomotiv4o написа: През последния сезон видимо публиката се оттегли от стадиона и не може да става и дума за сравнение с преди 2-3 години. Лично аз предпочитам да гледам онзи силен Локомотив, какъвто беше преди година-две, борещ се за челните места и Европа.

братле, публиката се оттегли още на мачовете за суперкупата и мача срещу Витес. Защо се правим на чукнати? Всички искаме да гледаме силен Локомотив, но честта и достойнството са по-важни. А и как разбрахме, че коко ще направи силен отбор? Със Здравко Лазаров ли ще станем силен отбор? Или с Данчо Тодоров и онези продажните французи, които само пият и ядат и грам не уважават емблемата?

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Мнениеот mannoli » 09 юни 2013 17:00

На комарджията, му свършиха парите от финала :idea: и сега пак се прикотква към любимия ЛОКОМОТИВ!
Този път обаче ще бъде окоткан набързо!
п.п. не, че има пари за издръжка на отбора,той просто НЯМА ТАКИВА!!!!!!!
Последна промяна от mannoli на 09 юни 2013 17:02, променено общо 1 път.

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 09 юни 2013 17:02

stioks написа:Шнур за коко. Пак иска да си играе игричките на наш гръб.

други идеи? И един малко страничен въпрос - кой твой/ наш гръб? Колкото имаш заслуга , че играхме финал, толкова си виновен и за загубата му.

Върни се в “Локо Пловдив”