Отпада законът за тютюнопушенето. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Отпада законът за тютюнопушенето. АНКЕТА

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Re: Отпада законът за тютюнопушенето

Мнениеот we are the champions » 28 май 2013 14:43

Най накрая нещо умно !

Потребителски аватар
asdfghj

Мнениеот asdfghj » 28 май 2013 14:44

Това означава че се готви ударно увеличение на тютюневите изделия, ако гоним европейските цени става лошо... :idea:

Vils
Контакти:

Мнениеот Vils » 28 май 2013 14:45

Странно, но никоя друга агенция не коментира тази новина...

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 28 май 2013 14:45

Аз фалирало заведение не съм видял от както е влязъл закона в сила.
Отмяната на закона няма нищо общо със заведенията, а с лобито на тютюнопроизводителите, единствените печеливши да се пуши по много и навсякъде са те.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 28 май 2013 14:49

Muscarin написа:
tsonpen написа:Може ли линк към тази "новина"? ;)
Малоумно е въобще да се коментира отпадане на единственото добро нещо, което направи ГЕРБ.
Пушенето е проблем на пушачите и последствията трябва да са само за тях.

И аз не искам да ме обгазяваш с 15 годишната си кола, ама тва е положението.

Не е 15 годишна. Купил съм си я чисто нова от магазина и моделът беше след лидерите за ниски емисии в класа. Пробвай нещо друго. Карам и велосипед ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 28 май 2013 14:50

Говорих метафорично. Мисля, че си умен човек, няма нужда да ти разяснявам принципа.

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 28 май 2013 14:51

Muscarin написа:
Малоумно е въобще да се коментира отпадане на единственото добро нещо, което направи ГЕРБ.

А, викаш, че ако си пушач трябва да караш някаква суперлуксозна екологична кола, а ако си непушач караш на дядо си ладичката?
По-тъпо оправдание не съм срещал. Що след като не се ограничи пушенето, не започне да се ограничават и обгазяващите коли, а не обратното?

И последно на всички радващи се - на вас ви харесва да влизате в някакво задимено заведение ли? След като ходите да смърдите на цигари? Защото познатите ми пушачи и те не обичат задимено. Ама разни хора...
Иначе това със заведенията, че били празни... Да ви пратя ли снимки с нови заведения и такива, които се разширяват (даже за сметка на детски площадки). Е, кое празно заведение ще направи така?
Последна промяна от Xamy на 28 май 2013 14:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 28 май 2013 14:51

Доктор Хаус написа:

Ето линк,доктор никога не лъже! :arrow: http://www.meganews.bg/%D0%91%D1%8A%D0% ... 4218/.aspx

В сериозните медии липсва подобна новина. Ако това е вярно, ще има много протести.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Виктор 1914
Контакти:

Мнениеот Виктор 1914 » 28 май 2013 14:52

joring написа:Аз фалирало заведение не съм видял от както е влязъл закона в сила.
Отмяната на закона няма нищо общо със заведенията, а с лобито на тютюнопроизводителите, единствените печеливши да се пуши по много и навсякъде са те.

Веднага ти казвам една верига заведения, на които работата им намаля драстично с влизането на този закон - заведенията са "Дивака" в София. Има и още една камара заведения, които вложиха пари да направят отделни помещения за пушачи и непушачи, пропиляха много пари и след това им го сложиха с този закон.

Аз съм непушач, но пък продавам ел. цигари и сега не знам, да се радвам ли или не, че премахват закона. :D
Последна промяна от Виктор 1914 на 28 май 2013 14:54, променено общо 1 път.
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 28 май 2013 14:54

Xamy написа:
Muscarin написа:

А, викаш, че ако си пушач трябва да караш някаква суперлуксозна екологична кола, а ако си непушач караш на дядо си ладичката?
По-тъпо оправдание не съм срещал. Що след като не се ограничи пушенето, не започне да се ограничават и обгазяващите коли, а не обратното?

И последно на всички радващи се - на вас ви харесва да влизате в някакво задимено заведение ли? След като ходите да смърдите на цигари? Защото познатите ми пушачи и те не обичат задимено. Ама разни хора...
Иначе това със заведенията, че били празни... Да ви пратя ли снимки с нови заведения и такива, които се разширяват (даже за сметка на детски площадки). Е, кое празно заведение ще направи така?

Да, харесва ми да е задимено.Харесва ми да мириша на пръч и устата ми да смърди на говна. Харесва ми и да кашлям цяла нощ. Мой избор. На теб като не ти харесва, ще си стоиш в ЗАЛАТА ЗА НЕПУШАЧИ и когато видиш, че някой нарушава закона, ще се обадиш на когото трябва. Капиш?

Върни се в “Свободна зона”