gor40_67 написа:Мисля , че поемам голям риск , но мисля да си кажа мнението:
Като ще предлагаме да си " Ходят" хубаво е да се предлага алтернатива.
"Кокала " : Поне ги мотивираше с изключение на мача с " Гоцето" , който за мен е 100 % даден на ТИМ , както показаха резултатите по - късно.Факт решителен мач без нито 1 жълт картон." Кокала взе повече точки от " Нашия " Велков.
Вратар :Най - силното ни звено "Едно време" за съжаление в ерата на Гигов няма такъв.Не стават и двамата.
Десен бег :Дюлгеров и М Димитров ще се борят за място.На Дюлгеров не му се даде шанс да играе като такъв , го взехме за бег.
Централни :Бранеков , мисля че ще го продадът обаче и някой нов.
Лев бег някой нов
В средата : Том , Св Петров , М Димитров ще се справят.
Крила : Костадинов,Цанков , Манолов , Писаров имаме достатъчно.Пеев ще го продават ясно е.
Нападатели:Илиев , Малката боза ,двама нови.
Невралгичната тема :Чаво и Гошо Марков е ясно че нямат място.За Чаво няма смисъл да се говори то е ясно.Гошо Марков при цялото ми уважение като футболист , едно че рано го хвърлиха на вълците , едно че не му достигат интелект и нерви.
Бойко Величков остава .Човек като Ангел Колев поема школата с големи правомощия , за да възвърне " Локомотивския дух "
За Гигов при всичките му грешки преди да си тръгне трябва да се намери някой , който да обезпечи отбора.Не съм съгласен , че е по-добре в селските групи само и само да сме без него.Щото каквито и да са му парите все пак е дал повече отколкото е взел.Както се видя никой друг няма желание да издържа отбора това е истината.
Абе как ги измисли тия звезди,малка боза,сашко,бранко,от всичките може да останат АКО няма пари за нови само Митрев,Дюлгеров,Бранеков,Трифонов,Том,Маркиньос,Илиев,Петров,Цанков