dunavfc написа:Може ли треньорът,който е станал 2 пъти поред шампион,за 2 път да бъде пропуснат ?
може, ако са му помагали

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
dunavfc написа:Може ли треньорът,който е станал 2 пъти поред шампион,за 2 път да бъде пропуснат ?
el pipita написа:на Гошката Миланов ще му връчват всичките награди докато не го продадат.Следващата награда очаквам да е Майка на Годината или Орден Стара Планина![]()
denitko1 написа:el pipita написа:на Гошката Миланов ще му връчват всичките награди докато не го продадат.Следващата награда очаквам да е Майка на Годината или Орден Стара Планина![]()
:
batmanlevski написа:къде играе този Миланов ,не съм го чувал досега ?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:batmanlevski написа:къде играе този Миланов ,не съм го чувал досега ?
Нали?Трябваше Митко Везалов да вземе приза, напълни ми душата това момче, а най-хубавото е, че такива като теб ще ронят сълзи с месеци наред.
el pipita написа:на Гошката Миланов ще му връчват всичките награди докато не го продадат.Следващата награда очаквам да е Майка на Годината или Орден Стара Планина![]()
batmanlevski написа:haha написа:batmanlevski написа:къде играе този Миланов ,не съм го чувал досега ?
Нали?Трябваше Митко Везалов да вземе приза, напълни ми душата това момче, а най-хубавото е, че такива като теб ще ронят сълзи с месеци наред.
как е на третото мястос цилофанките от калъфките в ръце
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта