Пирин ГД не се даде на кандидат шампиона Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, Madridist

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Пирин ГД не се даде на кандидат шампиона Левски

Мнениеот Santiago Munezz » 10 апр 2013 18:21

Браво на Пирин.Играчи получаващи 500-600 лв. на месец показаха на скъпоплатените мърши в синьо какво значи дух,характер и бобра до самия край.А тия недоразумения не ги виждам какъв кандидат шампион са,по-жалък отбор на Левски не съм виждал никога!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 10 апр 2013 18:22

Santiago Munezz написа:Браво на Пирин.Играчи получаващи 500-600 лв. на месец показаха на скъпоплатените мърши в синьо какво значи дух,характер и бобра до самия край.А тия недоразумения не ги виждам какъв кандидат шампион са,по-жалък отбор на Левски не съм виждал никога!

Дори и при Гонзо поне се опитваха и създаваха някакви положения. Поне тичаха. А сега нищо от нищо...
Само Левски!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 10 апр 2013 18:26

siniq_fen написа:Дори и при Гонзо поне се опитваха и създаваха някакви положения. Поне тичаха. А сега нищо от нищо...

Абсолютни мърши,никакво тичане,никакво желание 2 положения за цял мач и то след статични положения трагикомедия в синьо!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 10 апр 2013 18:26

какво ще каже комисията за постъпката на оня черния боклук.... това е важната тема,а не трагедията та лефски,нея си я гледаме всяка седмица!!!! айде да се обзалагаме дали ще го накажат по видеозапис... ;)

Потребителски аватар
bufera80
Контакти:

Мнениеот bufera80 » 10 апр 2013 18:28

gugushito написа:какво ще каже комисията за постъпката на оня черния боклук.... това е важната тема,а не трагедията та лефски,нея си я гледаме всяка седмица!!!! айде да се обзалагаме дали ще го накажат по видеозапис... ;)

По видеозапис трябва да накажат и него и Марселиньо!!!!Ама се съмнявам това да стане!
[center]ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Мнениеот Седем » 10 апр 2013 18:29

GOLEADOR написа:Дали Пирин са избили зъбите на беззъбия или извадили окото на слепия не знам,но Левски са на 1 точка зад водача в А група и са си реален претендент за титлата.Това,че днес са нямали късмет не ги вади от двубоя за първото място!

На теория си абсолютно прав. Но на практика е очевадно, че Левски не заслужава да бъде шампион с подобна игра. Да е само в един мач, разбирам, ама с едно горе-долу свестно полувреме за цяла пролет, няма как да стане. Ил. Ил. да си събира багажа и да се маха, докато все още имаме и теоретичен шанс за титлата.
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

bgsote
Контакти:

Мнениеот bgsote » 10 апр 2013 18:30

Да ме извиняват от Гоцето , ама такава синя трагедия няма никъде другаде. Пирин нищо особено не са сътворили. Една безмозъчна постъпка на един МНОГО ТЪП ретнитопковец.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 10 апр 2013 18:34

bgsote написа:Да ме извиняват от Гоцето , ама такава синя трагедия няма никъде другаде. Пирин нищо особено не са сътворили. Една безмозъчна постъпка на един МНОГО ТЪП ретнитопковец.

И все пак Гоцето са единствения отбор взел точки от Левски и Лудогорец...
[center]Изображение[/center]

bgsote
Контакти:

Мнениеот bgsote » 10 апр 2013 18:37

Alex написа:
bgsote написа:Да ме извиняват от Гоцето , ама такава синя трагедия няма никъде другаде. Пирин нищо особено не са сътворили. Една безмозъчна постъпка на един МНОГО ТЪП ретнитопковец.

И все пак Гоцето са единствения отбор взел точки от Левски и Лудогорец...

Това никой не го оспорва. Въпроса, че синията лъвина май е едно спокойно море.

Потребителски аватар
moni74
Контакти:

Мнениеот moni74 » 10 апр 2013 18:38

С такава игра не само, че не заслужаваме да сме шампиони, а и не искам да сме шампиони. Няма смисъл после да ходим до Сараево на екскурзия. Не знам за Илиян, но този отбор иска ТОТАЛНА ЧИСТКА! То бива, бива ама пък чак толкова да са зле играчите...
Левскар от 1984г съм, но тази година най-заслужил шампион за мен е Литекс. С 50% от нашия бюджет са. Но играят млади таланти, не дърти пенсионери. Има хъс в отбора им, живот. А при нас всичко е умряло вече... Време е за кардинални промени, от главата до опашката, не за козметични.
„ Армейският спортен клуб беше и остава носител на комунистическият морал и един от символите на успеха на комунизма и Народната власт. “

в. Земя 1992,интервю с ген. Добри Джуров.“

Върни се в “Пирин Гоце Делчев”