Ивайло Чочев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Ивайло Чочев

Мнениеот RedeviL » 08 апр 2013 10:46

j0rka7aa1 написа:Това момче ако започне да му се дава повече шанс имам чувството, че следващия шампионат ще е един от най-добрите ни футболисти...

... и средата на първенството ще бъде шитнат на някой руски, турски или полски средняк. Нещо подобно на Сашко Тонев, когото продадохме за смешните 700-800к лева... А сега цената му е в пъти по-голяма!!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 08 апр 2013 11:00

RedeviL написа:
j0rka7aa1 написа:Това момче ако започне да му се дава повече шанс имам чувството, че следващия шампионат ще е един от най-добрите ни футболисти...

... и средата на първенството ще бъде шитнат на някой руски, турски или полски средняк. Нещо подобно на Сашко Тонев, когото продадохме за смешните 700-800к лева... А сега цената му е в пъти по-голяма!!

[offtopic]Примерът с Тонев не е съвсем уместен според мен. Лех не са средняк, а са си един от най-силните полски отбори. Вярно, че след продажбата на Левандовски са малко отслабени, но дори сега май са на 2-ро място в първенството. А и трансферът се оказа много добър ход за Тонев - като го гледам сега как играе за националния отбор, определено е израснал адски много, след като напусна ЦСКА. Ако беше останал по-дълго, изобщо не се знае дали щеше да е на това ниво, или щеше да е в ситуацията на Делев примерно. Колкото до цената, за която сме го продали, по онова време наистина едва ли е струвал повече от това. Както казваш, "сега" е доста по-скъп, но и това също се дължи най-вече на развитието му в Лех и едва ли щеше сега да струва много, ако още беше тук.[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 апр 2013 11:29

rsk написа:Още в първия ред на статията - "Левски се опитал да го отмъкне" :lol: :lol: Те така и Присо искаха да отмъкнат, вместо това сега берете плодовете на огромния му талант :lol:

Споко, Присо ще вкара скоро и ще замръзват усмивките. ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 08 апр 2013 12:10

Чочев е машина, прави 5 сезона в ЦСКА с 4-ри титли и заминава да играе в Атл. Мадрид.
Успех!
:mrgreen:

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 08 апр 2013 12:20

Защо не го пускат на престава си нямам .... поне е млад и Българин ..... за разлика от прехвалените Мишел Платини,Банана(Присо)ама какво да се прави ще гледаме някакви маймунки на които не им пука изобщо за отбора а само чакат да си вземат заплатата ..... както и да е тъжна история :)

едъртакъв
Контакти:

Мнениеот едъртакъв » 08 апр 2013 12:26

Ама той вече е звезда.Къде го гледате? Аз още не съм видял нищо... гледал всички мачове.. Варела.... да.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 08 апр 2013 12:38

заслужава повече игрово време ;)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 08 апр 2013 12:45

Чочев има талант и това признават всички специалисти. Въпроса е дали ще може да го развие и да стане силен футболист. Започвам да си мисля, че няма да е при този треньор. Радуканов доказа, че робува на имена и за нищо на света няма да смени свойте любимци. Дано му стигне акъла и прозре истината за Коце Стоянов и Платини. Първия е в отчайваща форма и повече вреди отколкото помага на отбора. Отделно не разбирам, какви заслуги има зада е титуляр всеки мач? Бразилеца е добър играч, но се държи, като глезено дете. Не трябва цял един клуб да се съобразява с настроенията му. Във Враца вкара два гола, игра прилично, но не съм виждал по-тъпо изкаран картон. Така Платини лиши себе си от участие в най-сериозния мач, където трябваше да поведе отбора. Сега за Радуканов ще е трудно да избере, кой да играе в атака. И двете опции Спас и Камбуров са слаби и треньора ни ще заложи на опита. Вярвам, че ще вземе правилното решение и ще пусне Чочев титуляр зад нападателя, който и да е той. Надявам се да гласува доверие и на Грънчов, защото съм сигурен, че момчето ще играе на кръв зада измие срама от червения си картон зимата.

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 08 апр 2013 12:48

Поста му сякаш е зад нападателя затова може би не е уместно да го сравняваме с Присо. Аз разбирам защо Радуканов пуска Присо - просто няма алтернативи на фланга. Докато Чочев мисля, че можеше да му се даде шанс в мача в който Саша бе наказан. И определено разхвърляната и уж на пръв поглед атрактивна игра на Анисе Адрианантенаина може да го остави веднъж на скамейката заради този младеж.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 08 апр 2013 12:52

Крайно време е ЦСКА да се изчисти от лекенцата, саботьорите, провокаторите, мижитурките и на тяхно място да налага млади български момчета! Аз се моля да Бога по някакъв начин да успеем да разкараме Бандаловски, Коцето Стоянов, Платини и Присо възможно най - скоро! Те не са професионални футболисти! Да може да имат качества, но нямата разума и характера за да бъдат част от отбор като ЦСКА! На тяхно място спокойно може да се пуснат момчета като Грънчов, Чочев, Васил Попов и Долапчиев! Ако не започнем да ги налагаме това ще са поредните талантливи играчи, изгонени от безхаберието на треньора и ръководството! Примери бол, Томи Костадинов не е единсвения, Орлин Старокин и Георги Божилов също са наши юноши, както и много други!

Върни се в “ЦСКА”