Liquidator написа:Levskar_90 написа:Аз съм Бог. А сега нека някой заключи тази изключително полезна и интерестна тема...
Интерестна ли ти е?
Грешката я допуснах нарочно. Ако искам мога, да пиша правилно, но тук не ми дреме особено

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Liquidator написа:Levskar_90 написа:Аз съм Бог. А сега нека някой заключи тази изключително полезна и интерестна тема...
Интерестна ли ти е?
LUDAKIS написа:child in time написа:В една друга тема , бе изместен фокуса към допуснатите от мен правописни грешки. Обезсмислиха я !
Затова предлагам в тази тема , всеки който НИКОГА НЕ допуска такива да пише свободно!
Аз допускам правописни грешки! Факт !
А ВИЕ??? Кажете си , не е срамно , случва се на всички освен на БОГОВЕТЕ! ДА и в този форум има такива!![]()
![]()
![]()
Имам бая мнения в този форум и ги направих в началото защото след 6 месеца просто се отказах да пиша тук. Съжалявам ама заради нявки дришльовци с правописен речник в ръка и с обиди на пръстите .. просто .. времето ми е прекалено ценно да се занимавам с такива пубери .. затова да си задам въпрос .. към теб и към другите с над 2000-2500 мнения .. защо се мъчите е така не знам ..
child in time написа:LUDAKIS написа:child in time написа:В една друга тема , бе изместен фокуса към допуснатите от мен правописни грешки. Обезсмислиха я !
Затова предлагам в тази тема , всеки който НИКОГА НЕ допуска такива да пише свободно!
Аз допускам правописни грешки! Факт !
А ВИЕ??? Кажете си , не е срамно , случва се на всички освен на БОГОВЕТЕ! ДА и в този форум има такива!![]()
![]()
![]()
Имам бая мнения в този форум и ги направих в началото защото след 6 месеца просто се отказах да пиша тук. Съжалявам ама заради нявки дришльовци с правописен речник в ръка и с обиди на пръстите .. просто .. времето ми е прекалено ценно да се занимавам с такива пубери .. затова да си задам въпрос .. към теб и към другите с над 2000-2500 мнения .. защо се мъчите е така не знам ..
На моменти и аз се си се чудя ...
LUDAKIS написа:Ах да и по темата правя страшно много правописни грешки тук и в скайп и в фейсбук .. защото не ми пука .. не ми е от значение .. но когато пиша нещо за уни или официялен текст си се концентрирам .. така че ме пиши в клуба
kanar4o написа:LUDAKIS написа:Ах да и по темата правя страшно много правописни грешки тук и в скайп и в фейсбук .. защото не ми пука .. не ми е от значение .. но когато пиша нещо за уни или официялен текст си се концентрирам .. така че ме пиши в клуба
ОфициЯлен ли ,бре?!?Пунктуация ?!?
![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
ambelata написа::mrgreen: Всички правим грешки . Аз също и то много , но има хора които са уникални със свещенната си простотия (не в този форум) . Мислех да започна да събирам бисери , но няма смисъл те са толкова много , че се обезсмисля . Не съм никакъв ментор и въпреки това като видиш примерно fostata , xaresvami , иавно , миниор и ....още стотици подобни се дразня, без да изпадам в педантичност да дебна за прецизност при всеки пишещ .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта