Черно Море - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Re: Черно Море - Левски
Ако подходим сериозно,ще ги бием.Трябва просто да играчите да заиграят с желание и хъс.Само така,ще се получат нещата ! 

[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
Морето ще ни вкарат първи гол за 1:0 . След почивката ще видим някои от футболистите леко недовиждат от синки и доволно как Боримиров излиза от съблекалните и резултата за едно полувреме ще стане 1:2,1:3
Бзк де . Моят резултат според мен които ще се получи е 1:2, 0:2
С гол на Гари 

Бзк де . Моят резултат според мен които ще се получи е 1:2, 0:2

[center]
[/center]

Според мен мача е решен доста отдавна.0-2
- modor
- Контакти:
Бием с 0-1 с гол от 3 метрова засада 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- ralka_levskarka
- Контакти:
modor написа:Бием с 0-1 с гол от 3 метрова засада
Ама преди това съдията ще каже "No goal, yes, yes, GOALLLLLLLLLLL"

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
-
0-2 - нямаме много шансове в този мач ако се играе! Ако играчите на Левски бойкотират Илиан Илиев или има много раздори в тяхната съблекалня, тогава имаме шансове да бием!В това ми се крие надеждата, че ни трябват точки, за да се спасим!
Нашите в момента са слаби в нападение , що годе умеят да задържат топката всредата на терена, но защитата ни от време на време се пропуква и вече не е толкова силна както преди! Трябва ни много голяма доза късмет в този мач!

0:2
От Париж, та до Иртиш всеки вика: "Я ги виж!" и от черното море чак до седмото небе те са вечно номер ДВЕ. Те не са кат' Левски патриоти, а са евро-азиатски идиоти. Но в едно са най-добри - да откриват нови географски ширини!
Joro_Barca написа:1Х с този смешния треньор немаме шансове а и морето ще се хвърлят здраво.
Треньора на моряците е не по малко смешен от вашия . За мен мача е троен , но ми се струва че Левски ще бие със всички средства.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.