калпазанчо написа:Престижна контрола. Ама май ще се продават играчи, сергията е опъната..Да видим кой ще продадат първиА тия верно ли са 4ти?
п.п. По ми се щеше да е със Сиваспор, барем да видим отново Шаешу
Що, до Анадола ли ти се ходи?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
калпазанчо написа:Престижна контрола. Ама май ще се продават играчи, сергията е опъната..Да видим кой ще продадат първиА тия верно ли са 4ти?
petkan написа:калпазанчо написа:Престижна контрола. Ама май ще се продават играчи, сергията е опъната..Да видим кой ще продадат първиА тия верно ли са 4ти?
калпазанчо написа:petkan написа:калпазанчо написа:Престижна контрола. Ама май ще се продават играчи, сергията е опъната..Да видим кой ще продадат първиА тия верно ли са 4ти?
Ъ, те не са ли истанбулски отборАааа, до Анадола не могат да ме закарат и с топ...
Captain Stottlemeyer написа:калпазанчо написа:petkan написа:калпазанчо написа:Престижна контрола. Ама май ще се продават играчи, сергията е опъната..Да видим кой ще продадат първиА тия верно ли са 4ти?
Ъ, те не са ли истанбулски отборАааа, до Анадола не могат да ме закарат и с топ...
На далавера сте: Хем ще сте в Истанбул, хем ще гледате ваше момче - бургазлийче (Сърмата), хем може да шитнете някой играч (Уатара).
калпазанчо написа:Captain Stottlemeyer написа:На далавера сте: Хем ще сте в Истанбул, хем ще гледате ваше момче - бургазлийче (Сърмата), хем може да шитнете някой играч (Уатара).
(Или Терзиев)
Bourgas написа:Има ли още някой, който ще реши в последния момент, че му се идва?
Групата на Черноморец за Турция:
Вратари: Янко ГЕОРГИЕВ, Ник ДАШЕВ
Защитници: Траян ДЯНКОВ, Венелин ФИЛИПОВ, Крум СТОЯНОВ, Александър БАШЛИЕВ, Яни ПЕХЛИВАНОВ
Халфове и нападатели: Цветомир ЦОНКОВ, Тодор ПАЛАНКОВ, Янис ЮСЕФ, Борислав БАЛДЖИЙСКИ, Аурелиен ЛОЛА, Ванчо ТРАЯНОВ, Гаел НЛУНДУЛУ, Станислав ДРЯНОВ, Милчо АНГЕЛОВ, Юсуф УАТАРА, Преслав ЙОРДАНОВ, Лорис АРНО
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта