Стилиян е истинския капитан на България!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Стилиян е истинския капитан на България!

Мнениеот Blue_Lion » 01 апр 2009 00:52

хахаха абе ква е тая мания да се говори в множествено число без да се знае за кой се говори ? :D :D
Изображение

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 01 апр 2009 00:53

Blue_Lion написа:хахаха абе ква е тая мания да се говори в множествено число без да се знае за кой се говори ? :D :D

Човека ни го каза че сме смешни, кво да правим :D

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 01 апр 2009 00:55

Ticha написа:
Blue_Lion написа:хахаха абе ква е тая мания да се говори в множествено число без да се знае за кой се говори ? :D :D

Ми не знам кво да правим...дай да си разплетем чорапите ! :D А другия пич,msm пак говори в множествено число и пак не се разбра кои хора точно визира...ама нейсе ! Нека се леят мисли ! :D
Изображение

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 01 апр 2009 00:59

Blue_Lion написа:
Ticha написа:

Ми не знам кво да правим...дай да си разплетем чорапите ! :D А другия пич,msm пак говори в множествено число и пак не се разбра кои хора точно визира...ама нейсе ! Нека се леят мисли ! :D

Важното е да стават скандалите и панаирите, няма значение кой за какво говори. :lol:

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 01 апр 2009 01:03

Сейр...Сейр да има ! И оффтопик - каква хубава българска дума :D
Изображение

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 01 апр 2009 01:22

vrvolleyball написа:МАРТИН ПЕТРОВ !!! МАРТИН ПЕТРОВ !!! МАРТИН ПЕТРОВ !! МАРТИН ПЕТРОВ !!! МАРТИН ПЕТРОВ !!! МАРТИН ПЕТРОВ !!! МАРТИН ПЕТРОВ !!! МАРТИН ПЕТРОВ !!!

Или той, или Стенли :!: Но повече заслужава Марто, защото във всеки един мач играе като за последно - търчи, бори се, надъхва останалите, може да бъде лидер... Ето такива качества трябва да притежава един капитан! А не да печели милиони всеки месец и да седи напред забит и да реве, че не му подават.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 01 апр 2009 08:03

За кои "Вие" говориш ?

А другия пич,msm пак говори в множествено число и пак не се разбра кои хора точно визира...ама нейсе ! Нека се леят мисли ! :D

Много ли ти е трудно да се сетиш. Мислех, че си умно и интелигентно момче. Трябва ли да визирам точно и конкретно хората, за да ти стане ясно. Аз, не ги познавам, за да напиша до Иван, Драган или Петкан. Но има една доста голяма група хора, която ще се припознае в моите думи. Защото, темата за капитанската лента в този момент, по-никакъв начин не стои на дневен ред, а за три дена се пуснаха 5-6 такива. Ти би ли се сетил, защо и срещу кого се пуска такава тема, при положение че от тази лента не зависи нито желанието за игра, нито възможностите, нито как ще завърши даден мач. Има много такива хора, и те си знаят че става въпрос точно за тях.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 01 апр 2009 09:13

msm написа:

За кои "Вие" говориш ?

А другия пич,msm пак говори в множествено число и пак не се разбра кои хора точно визира...ама нейсе ! Нека се леят мисли ! :D

Много ли ти е трудно да се сетиш. Мислех, че си умно и интелигентно момче. Трябва ли да визирам точно и конкретно хората, за да ти стане ясно. Аз, не ги познавам, за да напиша до Иван, Драган или Петкан. Но има една доста голяма група хора, която ще се припознае в моите думи. Защото, темата за капитанската лента в този момент, по-никакъв начин не стои на дневен ред, а за три дена се пуснаха 5-6 такива. Ти би ли се сетил, защо и срещу кого се пуска такава тема, при положение че от тази лента не зависи нито желанието за игра, нито възможностите, нито как ще завърши даден мач. Има много такива хора, и те си знаят че става въпрос точно за тях.

Чакай ся де,не съм се заяждал с теб ;) За последния ми пост от трите визирани от теб го казах повечко на шега,не за да те нападам ! Ако така си го разбрал,извинявам се - взимам си пост-а обратно ! :D И си прав,затова което каза :)
Изображение

Върни се в “Национален отбор”