Байко Борисов& Титан-АС срещу НАС!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Байко Борисов& Титан-АС срещу НАС!

Мнениеот Teo » 03 мар 2013 20:54

Виновни сме си ние, че им позволихме да ни вземат преди 4-5 години. Те това е.

Плюйте бе левскари, нека да ни затрият, поне най-накрая никой няма да ви пречи...!

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 03 мар 2013 20:58

Teo написа:Виновни сме си ние, че им позволихме да ни вземат преди 4-5 години. Те това е.

Плюйте бе левскари, нека да ни затрият, поне най-накрая никой няма да ви пречи...!

Ние не плюем, просто се забавляваме! ;) Дано не ви затрият, че ще бъде много скучно! :cry:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 03 мар 2013 20:58

Само да припомня че Станишев е виновника за премахването на базата на 4-ти километър ;) За която вие не бяхте плащали наем на военните от години ;)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 03 мар 2013 20:58

Аз върху друго се замислих. Нали Бойко вече не е на власт? Къде тогава са сдруженията, които искаха да вземат контролния пакет? А къде е Гриша Ганчев? Нали ББ му забранил да влиза в ЦСКА, барабар със Стоичков? Защо няма никакво раздвижване по тези въпроси?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 03 мар 2013 20:59

Teo написа:Виновни сме си ние, че им позволихме да ни вземат преди 4-5 години. Те това е.

Обективното мнение не е плюене ;) Иначе може да си спокоен - трудно ще ви закрият. Надявам се това да облекчи болката ти :lol:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 мар 2013 21:03

McLovin написа:

Обективното мнение не е плюене ;) Иначе може да си спокоен - трудно ще ви закрият. Надявам се това да облекчи болката ти :lol:

Трудно ще ни закрият, както е тръгнало вече сме пред закриване, явно сме черната овца на много хора. Болката която изпитвам, само аз си знам какво ми е, не я пожелавам на никой.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 мар 2013 21:09

Teo написа:Трудно ще ни закрият, както е тръгнало вече сме пред закриване, явно сме черната овца на много хора. Болката която изпитвам, само аз си знам какво ми е, не я пожелавам на никой.

Стига плака бе, я се дръж мъжки! Паднали един мач-голяма работа! Ний с Ратко като нямахме победа ебем ти колко време, кво? Да не мислиш, че няма да падаме тази пролет? Миналата година, като няколко човека в мача с Миньор ни докараха от кандидати за титла до 5 място, какво? Стегни се малко, кво ривеш като дърта баба на гробища? Това е само игра!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 03 мар 2013 21:13

Човек ако погледне шизофреничните червени бръщолевения от веселата страна на нещата може направо да си умре от смях! :lol: :lol: :lol:

Всяка червена петолъчка има нужда от виновници и врагове (външни и вътрешни) , за да функционира "нормално" извратената й ценностна система. Титаните последно борци срещу игото на ББ ли са или са "врагове с партиен билет"? :lol: Как е по-модерно сега във вашите среди? :lol:

Другото са някакви искания и лозунги от типа на "Всички и всичко трябва да работят за нас, защото ние сме Великият ЦСКА!", "Всеки, който не ни окаже съдействие извършва противозаконно действие" и др.- всички до един изключително забавно-нелепи извън контекста на наборни комисии на червената петолъчка като носителка на върховната власт- "славните", червени времена, когато ЦСКА е било измислена в Москва абревиатура, а не грозно име на частно дружество, което може да се изговаря само буква по буква. :mrgreen:

Циркът в ЦСКА продължава! :mrgreen:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 мар 2013 21:18

sin4ec написа:
Teo написа:Трудно ще ни закрият, както е тръгнало вече сме пред закриване, явно сме черната овца на много хора. Болката която изпитвам, само аз си знам какво ми е, не я пожелавам на никой.

Стига плака бе, я се дръж мъжки! Паднали един мач-голяма работа! Ний с Ратко като нямахме победа ебем ти колко време, кво? Да не мислиш, че няма да падаме тази пролет? Миналата година, като няколко човека в мача с Миньор ни докараха от кандидати за титла до 5 място, какво? Стегни се малко, кво ривеш като дърта баба на гробища? Това е само игра!

професионално ли е преди мача да кажеш пред цяла България че като сме на Армията ще сме с човек повече или пък че сме били играли пролетта за максимален брой точки?! После идва Литекс и ни правят смешни пред толкова много хора?! Мен ми писна да ме лъжат в лицето всяка година, не искам титли и купи, искам ЦСКА ДА ИГРАЕ ФУТБОЛ!!!!!!!!!! Как да не ревеш, това не се търпи бе човек!!!!!!!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 мар 2013 21:32

Случва се на всички, ей Барса що бой изяде за десетина дена...И в живота, и във футбола няма никъде само победи. Това е положението-свиквай! А ако ти се пият хапчета за кръвно рано-рано, продължавай в същия дух! ;) С нерви и подскачане не става-днес е така, утре-друго!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”