Литекс с най-младия отбор в "А" група!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Re: Литекс с най-младия отбор в "А" група!!!

Мнениеот vlado161 » 03 мар 2013 21:06

violator написа:
vlado161 написа:Ако има пари всички отбори ще са поне на нивото на Литекс ! аз съм сигурен в това,вие все пак сте малък град.Представете си Пловдив,Бургас и Варна да имат по един като Гриша Ганчев,който да изгради бази и тренировъчни терени

Toчно така, а пък ако Литекс имаше бюджет от 200-300 млн на сезон щяхме да сме на нивото на Барса или Ман Ю, поне на тяхното ниво, поне...... ;) :) :) :)

Ловеч и да станат на нивота на Барса,или Ман Юн, пак стадиона ще вие е празен

Reckless

Мнениеот Reckless » 04 мар 2013 02:21

vlado161 написа:
violator написа:
vlado161 написа:Ако има пари всички отбори ще са поне на нивото на Литекс ! аз съм сигурен в това,вие все пак сте малък град.Представете си Пловдив,Бургас и Варна да имат по един като Гриша Ганчев,който да изгради бази и тренировъчни терени

Toчно така, а пък ако Литекс имаше бюджет от 200-300 млн на сезон щяхме да сме на нивото на Барса или Ман Ю, поне на тяхното ниво, поне...... ;) :) :) :)

Няма нищо де, на вашия стадион, нали винаги има по 120 000, пък и какво те бърка по колко има на стадиона в Ловеч. Нали не ти плащат за посещаемост на стадиона на Литекс. За нас е важно отбора да се развива добре, пък останалото е статистика :lol:

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Мнениеот vlado161 » 05 мар 2013 09:37

Reckless написа:
vlado161 написа:
violator написа:

Няма нищо де, на вашия стадион, нали винаги има по 120 000, пък и какво те бърка по колко има на стадиона в Ловеч. Нали не ти плащат за посещаемост на стадиона на Литекс. За нас е важно отбора да се развива добре, пък останалото е статистика :lol:

аз мислех че футбола се играе заради хората по трибуните,но може би греша .. :lol: ще видим след Гриша Ганчев ,какъв отбор ще има Ловеч

Потребителски аватар
bat boiko
Контакти:

Мнениеот bat boiko » 05 мар 2013 23:34

Айде поредния комплексар, тръгнал Литекс да мисли. Ти мисли Марешки дето казва плащал за нещо което не е негова собственост. Мисли още какво ще правите след изборите когато ей тоя убавец на моя аватар се осере тотално и дали пък вечния кандидат кмет на Варна няма да свие байраците. Коко Пайнера и той доста инвестира в стадион с голи трибуни, още в школа и в силикони. Предните трима дето ви ги светнаха нема ги коментираме изобщо. Иначе сте футболен град най-футболния може би но без нито един местен патриот с пари и амбиции, ваш фен или просто любител на футбола. :roll:

Reckless

Мнениеот Reckless » 05 мар 2013 23:56

И пет човека да има по трибуните, Литекс играят за тях и си заслужава. Какъв е твоя проблем ?
И да, дори и след Гришата, което вярвам е далечно бъдеще, ще има Литекс. Какъв е твоя проблем? С какво можем да ти помогнем ?

Върни се в “Литекс”