Без Бербатов бяхме много, много по-добри!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
lakito7

Re: Без Бербатов бяхме много, много по-добри!

Мнениеот lakito7 » 29 мар 2009 10:00

от red_eraser на 29 Мар 2009 04:55
Колко бяхме добри не е истина нали добре , че беше вратаря спокойно можеше и да загубим така , че забавете малко суперлативите и вижте , че нямаме кой да вкарва голове добре че тея са толкова зле че си го вкараха сами иначе , кой щеше да вкара ? Рангелов ли ? Нито едно статично положение не създадохме не , че ако имаше щеше да го вкараме , както направиха те , защото няма кой някой виждал ли е Томашич да вкарва гол докото беше в Левски или "коловати" доста лесно отписваме този момент в футбола за пример давам UNITED едни от най важните голове вкара защитата и ние имаме защитнитци , които могат да решават мачове Иван ИВанов реши последните мачове на ЦСКА Котев е вкарал не по - малко да не говорим за Тунчев и Илиев ! А по крилата бяхме направо жалки "мечо" здравата се криеше та се налагаше Миланов след това и тинката да цинтрират и слизат по крилата . Мисля , че това са нашите слаби страни силните оставям вие да коментирате вярвам , че няма да се затрудните ! :)

Само да допълня-Томашич класира Левски с гол срещу Удинезе.Това ако не е важен гол,кое е?
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
de_souza
Контакти:

Мнениеот de_souza » 29 мар 2009 10:08

да снощи играхме наистина добре... но ако бербатов и мартин бяха на терена... със сигурност щяхме да си тръгнем с 3 точки..!!!

bate_itso

Мнениеот bate_itso » 29 мар 2009 10:14

Срамно е да се пишат подобни неща.Ако нямахме късмет и бяхме загубили сигурно тук щеше да има море от плюнки и тази тема въобще нямаше да присъства.Просто играха като отбор въпреки всички слабости и това най-много ми хареса!

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 29 мар 2009 10:19

bate_itso написа:Срамно е да се пишат подобни неща.Ако нямахме късмет и бяхме загубили сигурно тук щеше да има море от плюнки и тази тема въобще нямаше да присъства.Просто играха като отбор въпреки всички слабости и това най-много ми хареса!

ПРАВ СИ но само с желание и борба срещи не се печели,за това има друг спорт,и това се казва борба ако не се лъжа ;) ;)
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

kozmo
Контакти:

Мнениеот kozmo » 29 мар 2009 10:27

Не знам как не ви е срам да плувате Бербатов. От както мина в ман. говедата почнаха да реват колко слаб бил.Но в национала винаги е давал какво е можел.
Последна промяна от kozmo на 29 мар 2009 10:28, променено общо 1 път.

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 29 мар 2009 10:27

Боже Господи.Луди ли сте ? Ако беше Бербатов вчера Ирландците щяха да плачат след края на мача.Просто имаха трагична защита.Може би само М.Петров разбира играта на Бербатов...Стига сте говорили такива глупости:възпитание,хъс и т.н...

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 29 мар 2009 10:39

Изображение
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

di4o
Контакти:

Без Бербатов не може !

Мнениеот di4o » 29 мар 2009 10:42

Видя се ,че без Бербатов не можем!
Това,което видях в мача снощи и ми направи силно впечатление -силната игра на Стилиян Петров .Игра като типичен плеймейкър.Почти всяка атака минаваше през него.Във форма е ,и това е доста радващо. Сега вече започвам с това,което не ми хареса - нямаме друг халф ,който да бъде на нивото на Стилиян.Нито Благо,нито Мечо,нито Велизар успяха да направят нещо смислено .Ирландците за мен са един не толкова добър отбор - съставен главно от дърводелци,играещи с голямо желание,добра физика и без абсолютно никакви футболни качества (изключвам Роби Кийн :) ).Вместо да свалим топката на земята и да ги изнервим с владеене на топката,ние се подведохме по тяхната игра и ... жално ми беше за топката,която бе тормозена цели 95 минути.Надявам се в сряда ,да има няколко промени в състава,иначе нищо добро не ни чака.Преди биехме отбори като Кипър без много-много да се замислим.Сега ще е доста по-трудно.Дано Валери Божинов се оправи,има огромно желание за игра и може да бъде много полезен.
Бербатов определено липсваше,защото ангажира винаги поне по двама от противниковата отбрана.Трудно губи топката,подава почти безупречно и отваря доста пространства за Ивелин Попов,който е достатъчно бърз и техничен.
Това е мнението ми за мача ! :) Дано бием в сряда !
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
spiker
Контакти:

Мнениеот spiker » 29 мар 2009 11:14

lakito7 написа:Качвате тука някакви клипчета на Бербатов,но ще ви питам,защо няма такива с националния отбор.Защото от години не е вкарвал важен гол за националния ли?

Защото зад него не са играчи като Роналдо и Рууни, а са Телкийски и С.Ангелов...
Вярно че доста кръшка, но Берба си е играч. Сега да не говорим чак толкова за Берба, но все пак както каза "di4o" без него не можем. Още когато чух двойката нападатели разбрах, че гол няма да вкарат. Но все пак той падна и все пак той бе от играч на Ейре. Не гледах целият мач, но мисля, че ако не са ни добрите вратари, Благо и Стилян сме за никъде. Да се оправят звездите по-бързо, че иначе куца яко...
1934---1938---1982---2006

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 мар 2009 11:29

Не съм съгласен ! Синя ми е кръвта, но без Бербатов, на този етап, не можем ! Факт ! Дори и, с не особенно успешната си игра през последните години, той пак си е незаменим, за момента. Снощи Рангелов като игра на върха на възможностите си, какво ? А наистина се стара момчето, но толкова.....срещу тези ирландски защитници, наистина е трудно, обираха 90% от високите топки.....ако играеше снощи Бербатов, все една топка щеше да свали- я към Попов, я към самият Рангелов, и сега можеби щяхме да се радваме на 3 т. Ясно е, че засега нещата в нападение стоят така: С Бербатов зле, а без него, още по зле !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Национален отбор”