ПФК Левски - Шльонск Вроцлав
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ПФК Левски - Шльонск Вроцлав
zlatan написа:аз пък искам само стил да покажем в този мач.
Три са неясните позиции в отбора ни според мен които утре може би ще се изяснят.
Човека до Везалов-е първия неясен пост,с най големи шансове там е Пламен Димов.
Отдясно са сигурни Рамос и Мулдер.
Отляво-Пинто и една въпросителна-Бейл или Йоранов.
В центъра казах за моя жалост Пелето ще ни трови нервите до него ясно личи кой ще е човека-Стефан Велев.
Отпред ще започнат Владо и Силва.
Ако новия покаже класа според мен ще изстине мястото на Стефчо Велев,което за мен лично не е добре.
Според мен това ще е състава за пролетния дял,ако вземем и ляво крило ще е още по-добре, но надали

----------------------------------Илиев-----------------------------------------
Мюлдер ------------Ангелов-------------------Везалов-------------------Пинто
---------------------Гаджев-------------------Велев-------------------------
Рамос--------------------------Михелич-------------------------------Йорданов / Василев "Бейл"
------------------------------Де Карвальо / Силва-------------------------------------
- Син до гроб_
- Контакти:
bilyaletdinov написа:Дано видим Рене в игра , пък било и за 10 минути
...и от 10 минути или едно полувреме ще си направим заключение за играта му и дали става или не?!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
- Син до гроб_
- Контакти:
Мисля си,че резултатът в тази контрола или ще е равен или загуба за нас.
Нашата сила обединява победители !
NO MERCY написа:zlatan написа:аз пък искам само стил да покажем в този мач.
Три са неясните позиции в отбора ни според мен които утре може би ще се изяснят.
Човека до Везалов-е първия неясен пост,с най големи шансове там е Пламен Димов.
Отдясно са сигурни Рамос и Мулдер.
Отляво-Пинто и една въпросителна-Бейл или Йоранов.
В центъра казах за моя жалост Пелето ще ни трови нервите до него ясно личи кой ще е човека-Стефан Велев.
Отпред ще започнат Владо и Силва.
Ако новия покаже класа според мен ще изстине мястото на Стефчо Велев,което за мен лично не е добре.
Според мен това ще е състава за пролетния дял,ако вземем и ляво крило ще е още по-добре, но надали![]()
----------------------------------Илиев-----------------------------------------
Мюлдер ------------Ангелов-------------------Везалов-------------------Пинто
---------------------Гаджев-------------------Велев-------------------------
Рамос--------------------------Михелич-------------------------------Йорданов / Василев "Бейл"
------------------------------Де Карвальо / Силва-------------------------------------
Къде пък ти хрумна Пелето Централен.Там най-вероятно ще са Везалов и Димов. Ако приемем,че Гаджев е твърд титуляр,то Пелето,Михелич и Велев ще спорят за двете други места.Срещу по-слабите отбори на Герена можем да играем и с двама офанзивни - Гаджев и словенеца
например и един дефанзивен отзад.
- Виктор 1914
- Контакти:
Аз го виждам 2:1 за Шльонск, колкото и да не ми се иска. Важното е да си "сверим часовника" с отбор от силно първенство, каквото е полското. Надявам се Рене да влезе в игра и да го видим, що за стока е. Другата ми надежда е защитата да се представи на ниво, защото от години насам това ни е слабото място. Дано Везалов да е здрав през сезона, защото около него ще се гради защитната двойка.
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]
-
- Контакти:
Ако се окаже ,че този Михелич е добър , то Пелето трябва да прави компания на Йовов отвънка , че и дори да не се окаже ( предпочитам Димов пред Пелето ) ! Та ..... Михелич офанзивен полузащитник и Гаджев и Велев дефанзивни ... така мисля ,че ще е най-добре - ако се окаже добро попълнения Михелич ( отново повтарям ) 

Да или в по-атакуваща схема Михелич и Гаджев офанзивни и дефанзивен Велев/Димов/Пелето/Прохазка(тук има голям избор) 

Тая контрола според мен ще покаже,дали резултата от предишният мач е бил,така да се каже,плод на случайност или наистина се работи в правилната посока
. Дано да е второто
.

-
- Контакти:
Загуба 1:2 0:2 сериозен отбора са