[offtopic]cska e nomer edno sega 6te gazim nared[/offtopic]
пиши на кирилица!!!
Електричката в игра, Пиетробон дебютира
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: Електричката в игра, Пиетробон дебютира
Левскарите добре пишете, ама какви мисли ви навява отбора на БАТЕ
? Той Пиетробон беше на проби, а целия син отбор го пробваха и изхвърлиха с трактора доколкото помня.

-
- Контакти:
Модератор ЦСКА написа:Нападателят на ЦСКА Здравко Лазаров ще се завърне в игра още утре в мач на дублиращия отбор. Електричката не е стъпвал на терена от 22 ноември, когато получи тежка контузия в срещата с Литекс. "Червените" ще играят утре с Локомотив (Пловдив) на базата в Панчарево. В срещата участие ще вземе и закупеният през зимата Херман Пиетробон, който се завърна от пробен период в БАТЕ (Борисов) по изричното настояване на новия треньор на ЦСКА Любослав Пенев. Аржентинецът ще бъде картотекиран днес в БФС. ПО всяка вероятност Пиетробон и Лазаров ще попаднат в групата за мача със Славия в 20-ия кръг. Освен тях за "армейците" ще се завърнат изтърпелият наказание Йордан Минев и възстановеният от контузия Павел Виданов.
Забележете спаринг-партньора на отбора от база"Панчарево"-да, оня същия,който падна в "тежка" битка с 1:3

-
- Контакти:
Yasso написа:Ако остане а не го засилят след някоя седмица пак нанякъде, мисля че аржентинеца ще е полезен на отбора.
За Здравко какво да кажем - беше понавлязъл във форма и се контузи така нещастно - дано по-бързо пак да заиграе както може....
Сега след паузата започва шоуто, момчета...
Дотук бяха нашите сини "приятели" с техния калитковски късмет....ss_killer написа:ее дано до мача с нас Лазаров е готов да играе титуляр да изкара две три дуспи ако може че мъка,мъкааа
Хе-хе, за Здравко не знам ама ако Фелипе Машадо играе - аз съм спокоен
да така но ако играе гонзо недей да си толкова спокоен номер 16 и 17 следват,а защо не и Фелипе но Да Коща да ви се отблагодари за шанса който му дадохте да се развива на Панчарево стейдиъм
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
Това за Здравко Лазаров е супер.Нападателната ни мощ се увеличава.Павел Виданов също се завръща.Мисля че той би бил по-полезен от Машадо в лявата зона.Като цяло имаме потенциал да станем отново шампиони алее

Чудя се кой ще остане в тази отбор/освен треньора/когато догодина играете във "В" група 

sotich написа:Чудя се кой ще остане в тази отбор/освен треньора/когато догодина играете във "В" група
Много ти се иска нали
- david_villa
- Контакти:
Благодаря ти за новината, сигурен съм, че ЦСКА разполага с най-добрите футболисти в България и пак ще е шампион.
sotich написа:Чудя се кой ще остане в тази отбор/освен треньора/когато догодина играете във "В" група
А?

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
Тая електричка май остана без ток бе. Дано наистина се е оправил за да играе, защото ще измести по-кадърен от него.