Stanislav_Ivanov написа:Мисля,че на Вила Парк,Астън Вила,ще вземе своето и все пак,ще се класират на финал.
Какво свое ще си вземе Вила , като на реванша трябва да вкара поне 3 гола ако иска да продължи напред?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Stanislav_Ivanov написа:Мисля,че на Вила Парк,Астън Вила,ще вземе своето и все пак,ще се класират на финал.
Speranza написа:Един страничен въпрос, ако Челси спечели купата, какво става с квотата която дава КК ?? Отива в първенството и 7мия ще играе в ЛЕ ли ?
saffron написа:Stanislav_Ivanov написа:Мисля,че на Вила Парк,Астън Вила,ще вземе своето и все пак,ще се класират на финал.
Какво свое ще си вземе Вила , като на реванша трябва да вкара поне 3 гола ако иска да продължи напред?
Bullseye написа:saffron написа:Stanislav_Ivanov написа:Мисля,че на Вила Парк,Астън Вила,ще вземе своето и все пак,ще се класират на финал.
2, пък и колкото зле да играха Вила в дефанзивен план, само добрите намеси на вратаря на Брадфорд и липсата на малко късмет лишиха Вила от поне още един гол
saffron написа:Bullseye написа:saffron написа:Stanislav_Ivanov написа:Мисля,че на Вила Парк,Астън Вила,ще вземе своето и все пак,ще се класират на финал.
2, пък и колкото зле да играха Вила в дефанзивен план, само добрите намеси на вратаря на Брадфорд и липсата на малко късмет лишиха Вила от поне още един гол
За Capital One Cup правилото за гол на чужд терен не важи ! Така ,че при 2:0 Астън Вила пак няма да са се класирали на финала!
Bullseye написа:saffron написа:За Capital One Cup правилото за гол на чужд терен не важи ! Така ,че при 2:0 Астън Вила пак няма да са се класирали на финала!
.. Важи си правилото, провери си инфото
saffron написа:Bullseye написа:saffron написа:За Capital One Cup правилото за гол на чужд терен не важи ! Така ,че при 2:0 Астън Вила пак няма да са се класирали на финала!
.. Важи си правилото, провери си инфото
Малоумен не бъди![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта