Ботев привлече Борис Галчев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Parmalat

Re: Ботев привлече Борис Галчев

Мнениеот Parmalat » 07 яну 2013 14:50

radorezila написа:
Parmalat написа:
radorezila написа:
Пловдив1912 написа:До момента направихме 4 силни трансфера. Доволен съм от селекцията на този етап.

Освен Минев другите 2 кои са ?

Сивард Спрокел и Николай Павлов.

Минев и Галчо са добри трансфери, но другите двама са боклуци ;)

Гледал ли си Спрокел,че даваш такова мнение?Той не е играл нито 1 мач за ЦСКА откакто премина при тях.За него знам че е бил капитан на Витес преди да го вземе Анортозис.Капитан на отбора от А групата на Холандия не е никак малко.

Колкото до Николай Павлов 37 мача и 20 гола за Любимец има.Ботевистите казват, че е добър от това,което съм чел.Яд ги е и че Илиан Йорданов премина в Левски,а не при тях.Тъй като и двамата са от Пловдив.
Последна промяна от Parmalat на 07 яну 2013 14:53, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 07 яну 2013 14:50

Много съм щастлив от този трансфер! Без такива играчи като него и Веско Минев, дербита и закучени мачове не могат да се печелят.
Не ми се мисли с Иршак как ще вършеят в центъра на терена :twisted:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zV0feeBFFCU[/youtube]
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 07 яну 2013 14:52

bianchi написа:Явно ще се гони титла този сезон

Ще се гони 3-то място, не титла.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 07 яну 2013 14:58

Успех на Галчев с жълто черния екип.Остават трансферите на вратаря и двамата холандци.Като за зимна селекция не е зле 8-)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 07 яну 2013 15:01

костенурк написа:Успех на Галчев с жълто черния екип.Остават трансферите на вратаря и двамата холандци.Като за зимна селекция не е зле 8-)

На 90% Владислав Стоянов е вратаря,а колкото до холандците ако са тези които си мисля класата се вдига значително.
[center]R.I.P[/center]

Пловдив1912

Мнениеот Пловдив1912 » 07 яну 2013 15:03

radorezila написа:
Parmalat написа:
radorezila написа:
Пловдив1912 написа:До момента направихме 4 силни трансфера. Доволен съм от селекцията на този етап.

Освен Минев другите 2 кои са ?

Сивард Спрокел и Николай Павлов.

Минев и Галчо са добри трансфери, но другите двама са боклуци ;)

Изобщо не съм съгласен. На физическите тестове преди два дни Спрокел даде много добри резултати. Стоилов го познава добре, надявам се при нас да разкрие потенциала си. А Ники Павлов е железен! Много е добър и си е ботевистче.

Потребителски аватар
Exceptional
Контакти:

Мнениеот Exceptional » 07 яну 2013 15:23

Последният мач, който гледах на Галчев беше срещу Лудогорец в мача за титлата миналия сезон. Това, което най-красноречиво се видя точно там, бяха многократните му дърводелски намеси и като цяло слабата му игра през целия мач. Спомням си, че ЦСКА живнаха веднага след неговата смяна. Не мога да повярвам как и до национала стигна, но за всеки влак си има пътници. Ботевистите знаят най-добре дали центърът на терена има нужда от заздравяване в отбора, дано Галчев да успее да направи нещо. ;)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 07 яну 2013 15:26

Наскоро четох ,че Ботев търси холандци на постовете атакуващ полузащитник и нападател до 22 години.Стоилов е ходил да гледа мачове на три отбори тези на Де Графшап,Го Ахед Ийгълс и Дордрехт.Разгледах им играчите и две имена ми направиха впечатление,че отговарят на изискванията на Станимир Стоилов,а и имат много добра статисктика.Първият е младежки национал на Холандия Куинши Промеш.
Изображение

Играе като десен атакуващ полузащитник,плеймейкър и нападател от втора позиция.На 21 години е като е холандец от суринамски произход като Митчел Бургзорг от Лудогорец и доскоро игралия в Левски Сержиньо Грийн.21 мача за Го Ахед Ийгълс 8 гола и 6 асистенции.Собственост е на Твенте до 2015 година,но играе като преотстъпен в Го Ахед Ийгълс.
http://www.transfermarkt.de/en/quincy-p ... 82381.html

Вторият е централен нападател от Дордрехт.На 21 години и се казва Ларс Велдвийк.20 мача от началото на сезона 11 гола и 2 асистенции.
Изображение
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 яну 2013 15:27

Този дървар за какво ви е? :roll: Сашо Александров и Мъри се изложиха с тоя трансфер.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Пловдив1912

Мнениеот Пловдив1912 » 07 яну 2013 16:08

Tommi написа:Този дървар за какво ви е? :roll: Сашо Александров и Мъри се изложиха с тоя трансфер.

За да цепи дърва. Сини примерно.....

Върни се в “Ботев”