Купуваме F-16 на старо за седем пъти по-висока цена

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Re: Купуваме F-16 на старо за седем пъти по-висока цена

Мнениеот nikita33 » 05 яну 2013 18:06

dunavrs написа:
nikita33 написа:
dunavrs написа:
sandi74 написа:Това е най-нормалното нещо имайки предвид кой ни управлява.

Кой ни управлява? Айде предложи алтернатива на Бойко, която да ни управлява по-добре от него...Кой ще е Станишев ли, Кунева ли? При положение, че всички политици са едни и същи, не мога да разбера кой може да управлява по-добре от Бойко. Помага ли на спорта - помага, личи ли си, че прави нещо - да...Сега някой ще каже - да ама пенсиите са ни малки, вижте на гърците минималната пенсия е 500 евро, а уж са в криза...Да, ама не е така, гърците от кога са в евросъюза, някой знае ли? От много повече години от България...Проблема ни е, че само се оплакваме, седим и се плюем държавата, че не живеем добре, че не знам си кво, сега пък самолетите били твърде скъпи, вместо да се хванем и да работим...

Къде да работим??ммм за 300 лв ли?

Бях сигурен, че ще има такъв отговор...Ами ако трябва ще си скъсаш гъза(с извинение) от работа за 300 лева, ще си заслужил повишение и така, както става...То не се почва с 1000 лева заплата. И освен това, ако не е Бойко ми примерно някой друг, да не си мислиш, че заплатите ще стигнат до небето? Щото тва е смешно

Ти в коя държава живееш?Че се правиш на ущипан,ммм?
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

dunavrs
Контакти:

Мнениеот dunavrs » 05 яну 2013 18:09

nikita33 написа:Ти в коя държава живееш?Че се правиш на ущипан,ммм?

В тази, в която аз съм щастлив, в тази, в която много неща не ми харесват, но ще направя нещо, за да ги променя, а няма да седя и да се оплаквам

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 яну 2013 18:10

dunavrs написа:Бях сигурен, че ще има такъв отговор...Ами ако трябва ще си скъсаш гъза(с извинение) от работа за 300 лева, ще си заслужил повишение и така, както става...То не се почва с 1000 лева заплата. И освен това, ако не е Бойко ми примерно някой друг, да не си мислиш, че заплатите ще стигнат до небето? Щото тва е смешно

А,що пък да не им скъсаме гъгзЪ на управляващите? ;)

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 05 яну 2013 18:11

dunavrs написа:

В тази, в която аз съм щастлив, в тази, в която много неща не ми харесват, но ще направя нещо, за да ги променя, а няма да седя и да се оплаквам

От оплаквания файда няма .... всеки човек трябва да търси своето развитие , да гони целите си .... ! Как мислите големите хора - политици , депутати са станали , със силна воля , защото може и да ги обиждате , но те за да станат такива са много умни !

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 05 яну 2013 18:12

Руските са по-добри от Ф-ките ;)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 яну 2013 18:12

На мен проблемът ми с бате ви Бойко, е че не искам да ме управлява по-тъп човек от мен. Иначе за на маса е много симпатичен човечец. ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 05 яну 2013 18:12

dunavrs написа:

Аз не се оплаквам,само казвам фактите какви си..Защото от плакане полза няма,а няма и кой да те чуе!
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 05 яну 2013 18:30

Red Warrior написа:На мен проблемът ми с бате ви Бойко, е че не искам да ме управлява по-тъп човек от мен. Иначе за на маса е много симпатичен човечец. ;)

Спомни си юпитата какво ни направиха!Тия откраднаха и невъзможни неща!Аз съм сигурен,че ББ и през ум няма да му мине , че може да се краде от външния дълг на България (нали е тъп),но юпитата яко се облажиха (на наш гръб).Та исках да кажа,че важното е освен да си умен и да си честен.А такива хора на хоризонта не виждам.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

silenxe
Контакти:

Мнениеот silenxe » 05 яну 2013 18:32

dunavrs написа:

Кой ще ти даде да направиш неще бе, фантазьор ? Боко ли ше те остави да правиш бизнес ? Излагаш се. Личи си, че не си опитал да направиш нещо в България, защото ако беше опитал, щеше да имаш друго мнение, като започнат да те натискат от всякъде.

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 05 яну 2013 18:38

silenxe написа:
dunavrs написа:

Кой ще ти даде да направиш неще бе, фантазьор ? Боко ли ше те остави да правиш бизнес ? Излагаш се. Личи си, че не си опитал да направиш нещо в България, защото ако беше опитал, щеше да имаш друго мнение, като започнат да те натискат от всякъде.

Който иска да направи нещо, търси начин, който не иска - търси причини. 8-)
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Върни се в “Свободна зона”