Трябва ни малко повече скорост и по-бързо прегрупиране на терена. Това може да се получи само с добра физическа подготовка.
Иначе не мога да кажа, че нямаме добри футболисти. Само трябва малко повече да тичат и да действат по-навременно, като се възползват от всяка грешка на противника.
Днес го видяхме как се прави това на няколко пъти от Черноморец.
Очаквам Какалов да влезе във форма (или по-скоро се надявам) за да може да се усили атаката на отбора. Мое мнение е , че трябва по-често да се дава шанс на Тошко Колев. По този начин ще може да се развие потенциалът му, а той има качества.
НАЙ- БЕЗХАБЕРНИЯ ОТБОР В БЪЛГАРИЯ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Nevertheless
- Контакти:
Re: НАЙ- БЕЗХАБЕРНИЯ ОТБОР В БЪЛГАРИЯ
Момчета не се косете! Отбора ви си е приличен. Просто решихте че ще ставате шампиони. Е няма как, не сте готови. Нямате и организация,например на Цска. Вижте какво правят: Всеки отбор който домакинства на Цска, предишния кръг "изненадващо" бие с мнооого силна игра като.... гост! И картони за тях никакви! Локо софия и те същата работа! Но вие сте готини,забравете за грандоманските планове как ще ставате шампиони и влизайте в УЕФА!
а преди 3 дена ние писахме че ботев са безхаберници 
Какво се е играло правилно ,аз не видях нищо футболно в играта на нашия отбор !!!
Тези дълги балонни подавания за кои ??? Те 60 мин с 10 човека ,ние играем с дълги пасове.Аз дето хал хабер си нямам от футбол щях да им кажа на тези 11 човека да си я подават по земя.Аз нямам големи очаквания ( 3 4 5 6 място се тая,е колкото по напреде толкова по добре) ,от моя отбор аз просто искам да видя една приятна за гледане игра ,а не да се ядосвам и да се чудя на тези футболисти за какво им плащат...
Дани Георгиев на кои е човек че го пускат да играе ,не само в този мач???
Халфовата линия под всякаква критика ,които хване топката и изсипва в наказателното - тои Манолов се измори да скача за 1-ва!!!
Защитата също с някои фрапантни грешки (а вие се оплаквате като играе Дяков).
А и някои спомена нещо за Кулибали ,какво не му харесвате.Човека си е типичен стопер на мене лично ми харесва как играе ,друг е въпроса каде го слага да играе Кольо !!!

Какво се е играло правилно ,аз не видях нищо футболно в играта на нашия отбор !!!
Тези дълги балонни подавания за кои ??? Те 60 мин с 10 човека ,ние играем с дълги пасове.Аз дето хал хабер си нямам от футбол щях да им кажа на тези 11 човека да си я подават по земя.Аз нямам големи очаквания ( 3 4 5 6 място се тая,е колкото по напреде толкова по добре) ,от моя отбор аз просто искам да видя една приятна за гледане игра ,а не да се ядосвам и да се чудя на тези футболисти за какво им плащат...
Дани Георгиев на кои е човек че го пускат да играе ,не само в този мач???
Халфовата линия под всякаква критика ,които хване топката и изсипва в наказателното - тои Манолов се измори да скача за 1-ва!!!
Защитата също с някои фрапантни грешки (а вие се оплаквате като играе Дяков).
А и някои спомена нещо за Кулибали ,какво не му харесвате.Човека си е типичен стопер на мене лично ми харесва как играе ,друг е въпроса каде го слага да играе Кольо !!!
Колю докога ще държи на скамейката Тошко Колев? Пуска го 8 мин. преди края?!
Sole написа:Колю докога ще държи на скамейката Тошко Колев? Пуска го 8 мин. преди края?!
пусна го да развали малкото ни атаки в последните минути, иначе Кольо голям тарикат най-късно почнахме подготовка изиграхме най-малко контроли и какъв е резултата още не можем да влезем във форма, неска играхме под всякаква критика, но ще бием Левски другия кръг
Стига с тези трагедии.Едната точка си е добре на фона на показаното и на тежкия цикъл които изиграха.Слабата игра се дължи на умората според мене.Нямаме равностойни смени и затова почти всички знаем титулярите доста преди мача.Днес най много ми хареса това че пуснаха Димов титуляр и момчето се справи.Трябва по често да го пускат него и Тошко Колев.А след мачовете с Левски и ЦСКА ще говорим пак за безхаберието.Не си правете изводи от 1 мач които даже не сме загубили и нямаме 9 поредни мача загуба в първенството

Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.
- Ticha
- Контакти:
Има и един друг проблем, но нека той не звучи като оправдание. А именно това че играхме 3 кръга за 6 дена!!!!! неделя - сряда - събота!!! Аз за такава програма не бях чувал дори и в Англия! И после казвайте, че сме били подкрепяни.
Иначе конкретно за мача, в следствие на това което написах по нагоре, нормално е че не бяхме достатъчно свежи дори и с човек повече. Но не мисля че тази точка е фатална. Черноморец е добър отбор и може да открадне точки от всеки. Иначе искам да поздравя отбора затова че не е допуснал гол във вратата си вече 7-ми мач подред в първенството. Последния гол, който получихме беше в София срещу ЦСКА за 1-1. Нещото което продължавам да повтарям отдавна е че ни липсва класен нападател освен Миро Манолов. Лично за мен привличане на Какалов беше грешка, по-добре беше да се даде шанс на Тошко Колев.
Сега идва почивка, след която в отбора трябва да се завърнат Илчев, Милен Петков и Борносузов, а и най накрая може да видим и дебюта на уругваеца Флорес.
Иначе конкретно за мача, в следствие на това което написах по нагоре, нормално е че не бяхме достатъчно свежи дори и с човек повече. Но не мисля че тази точка е фатална. Черноморец е добър отбор и може да открадне точки от всеки. Иначе искам да поздравя отбора затова че не е допуснал гол във вратата си вече 7-ми мач подред в първенството. Последния гол, който получихме беше в София срещу ЦСКА за 1-1. Нещото което продължавам да повтарям отдавна е че ни липсва класен нападател освен Миро Манолов. Лично за мен привличане на Какалов беше грешка, по-добре беше да се даде шанс на Тошко Колев.
Сега идва почивка, след която в отбора трябва да се завърнат Илчев, Милен Петков и Борносузов, а и най накрая може да видим и дебюта на уругваеца Флорес.
- smash_the_reds
Всеки прави понякога слаби мачове, направихме един и вече някой викат, че сме най-слабия отбор на планетата
и все пак 650 минути без допуснат гол
последните години няма такъв отбор в България 7 поредни мача без допуснат гол, срещу Левски ще се прекъсне, защотот ще победим с 2:1 или 3:1 няма как да не дадат дузпа за говедата 

- plamen etov
- Контакти:
alfonso написа:Момчета не се косете! Отбора ви си е приличен. Просто решихте че ще ставате шампиони. Е няма как, не сте готови. Нямате и организация,например на Цска. Вижте какво правят: Всеки отбор който домакинства на Цска, предишния кръг "изненадващо" бие с мнооого силна игра като.... гост! И картони за тях никакви! Локо софия и те същата работа! Но вие сте готини,забравете за грандоманските планове как ще ставате шампиони и влизайте в УЕФА!
Алфонсо Алфонсо ,що неси гледаш отбора а коментираш съперниците

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.