Кои са тези 35 в ЦСКА?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Кои са тези 35 в ЦСКА?
И аз четох, че е подписал някъде в Испания. Мисля, че сме го загубили
а дали Макдоналд Мукаси няма договор с нас все още?

antonio написа:И аз четох, че е подписал някъде в Испания. Мисля, че сме го загубилиа дали Макдоналд Мукаси няма договор с нас все още?
Не изричай това име, защото някои посетители на форума ще се наакат.
Янис Зику написа:antonio написа:И аз четох, че е подписал някъде в Испания. Мисля, че сме го загубилиа дали Макдоналд Мукаси няма договор с нас все още?
Досущ като едни други посетители, когато се заговори за Георги Иванов, пък даже и за Мануел Мендоса

- Fabrizio Ravanelli
- Контакти:
Това са новите кандидати за арбитраж и разтрогване на договорите по... вина на клуба, ха-хааа
Майтапа на страна, но ЕДИНСТВЕН Майкъла се сети, че този брой играчи отговаря на... три месеца БЕЗ ЗАПЛАТИ 

“Този, който знае истината и не я изказва гласно е мизерен страхливец“ ЮЛИУС ЩРАЙХЕР
"... Иначе народът би казал: Щом бай Илия не издържа, какво остава за нас! А народът не заслужава да го превръщат в стадо прасета!!! " ИЛИЯ МИНЕВ - СБНЛ
"... Иначе народът би казал: Щом бай Илия не издържа, какво остава за нас! А народът не заслужава да го превръщат в стадо прасета!!! " ИЛИЯ МИНЕВ - СБНЛ
Bullseye написа:Янис Зику написа:antonio написа:И аз четох, че е подписал някъде в Испания. Мисля, че сме го загубилиа дали Макдоналд Мукаси няма договор с нас все още?
Досущ като едни други посетители, когато се заговори за Георги Иванов, пък даже и за Мануел Мендоса
Не се и изненадах, отговорът дойде почти веднага. Следите нашият форум повече, отколкото вашият.

- Fabrizio Ravanelli
- Контакти:
Янис Зику написа:antonio написа:И аз четох, че е подписал някъде в Испания. Мисля, че сме го загубилиа дали Макдоналд Мукаси няма договор с нас все още?
Ние хората не се наакваме, не ни хранят с пом*я та да наддадем и не се озоваваме опечени на нечия трапеза по Коледа с разтопена Мура в уста (или другаде)

Последна промяна от Fabrizio Ravanelli на 08 дек 2012 23:05, променено общо 1 път.
“Този, който знае истината и не я изказва гласно е мизерен страхливец“ ЮЛИУС ЩРАЙХЕР
Милен Иванов също е с договор, вероятно има и други юноши 

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Fabrizio Ravanelli написа:Янис Зику написа:antonio написа:И аз четох, че е подписал някъде в Испания. Мисля, че сме го загубилиа дали Макдоналд Мукаси няма договор с нас все още?
Ние хората не се наакваме
[offtopic]ми що вониш на лай..? Само смрад от тебе и други тем подобни "хора"

пиши по темата бе, кап..
ние поне отваряме работни места, вие я карате по еврейски
Юношите мисля, че не е проблем да подписват договори, така се подсигуряваме ако някой от тях развие таланта си, проблемът е с някои смешници от чужбина или с други недоказани "звезди" от А група
antonio написа:Юношите мисля, че не е проблем да подписват договори, така се подсигуряваме ако някой от тях развие таланта си, проблемът е с някои смешници от чужбина или с други недоказани "звезди" от А група
така е, те подписват за по хилядарка на месец, докато чужденците са от 10-ка нагоре