Духнисупов с амбиции за подобряване "рекордите' на Тройчо

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
itsoVIII
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Re: Духнисупов с амбиции за подобряване "рекордите' на Тройчо

Мнениеот itsoVIII » 20 мар 2009 14:56

eMs1 написа:Каква е разликата, когато беше Димитър Пенев начело и сега като е Любо ? Започнахме да играем една идея по-добре и вече си уговаряме мачовете, и то не само нашите а нареждаме половината мачове от кръга за да ни е изгодно на нас ?!?
А като си с такова добро зрение, защо не забелязваш вашите мачове ? Сигурно срещу Локо Мездра беше голямо дерби, няма смисъл да изреждам, ако ще говориш обективно не гледай само ЦСКА.

Е не виждате ли разликата? Не можеха да тичат повече от 30 мин. Физическа издръжливост - нула. Това беше при Пенев-старши. Алкохолът на никой не прощава. Фактът, че Пирин няма победа за първенството, а ни отстрани за купата, пак ли нищо не ви говори???? Сега поне играчите го докараха да могат да издържат на някакво средно ниво до 65-ата, 70-ата мин. Това са факти, не са изсмукани от пръстите изводи. Така че смяната на Пенев-старши не е изненадваща, а беше наложителна.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 20 мар 2009 15:01

За разликата имах предвид, защо сега почнаха с купените мачове, а при Д.Пенев нямше такива интриги.... Докато си бяхме с Лупи и не се виждаше да има някой да ни купи явно си печелехме мачовете по нормалния начин, сега изведнъж....3 победи и вече сме купили първенството....
Последна промяна от eMs1 на 20 мар 2009 15:07, променено общо 1 път.

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 20 мар 2009 15:05

Явно познанията ви за задълженията са много слаби.Те могат да бъдат разсрочени със съответното споразумение с държавните органи.Много от водещите европейски отбори са така.Само,че "великия" Лупи,не го направи и затова ЦСКА бе лишен от участие в евротурнирите."Титан" също може да поиска разсрочване на задълженията.Аз също бих го направил,щом закона го позволява.А вие тепърва ще научавате колко злини е направил Лупи.

Потребителски аватар
itsoVIII
Контакти:

Мнениеот itsoVIII » 20 мар 2009 15:08

dimitar59 написа:Явно познанията ви за задълженията са много слаби.Те могат да бъдат разсрочени със съответното споразумение с държавните органи.Много от водещите европейски отбори са така.Само,че "великия" Лупи,не го направи и затова ЦСКА бе лишен от участие в евротурнирите."Титан" също може да поиска разсрочване на задълженията.Аз също бих го направил,щом закона го позволява.А вие тепърва ще научавате колко злини е направил Лупи.

Не ми разтягай локуми. Вади веднага кои задължения и как са разсрочени. За злините на Лупи - знаем ги. За трети път се опитваш да се измъкнеш от въпроса.
Последна промяна от itsoVIII на 20 мар 2009 15:09, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 20 мар 2009 15:08

itsoVIII написа:
eMs1 написа:Каква е разликата, когато беше Димитър Пенев начело и сега като е Любо ? Започнахме да играем една идея по-добре и вече си уговаряме мачовете, и то не само нашите а нареждаме половината мачове от кръга за да ни е изгодно на нас ?!?
А като си с такова добро зрение, защо не забелязваш вашите мачове ? Сигурно срещу Локо Мездра беше голямо дерби, няма смисъл да изреждам, ако ще говориш обективно не гледай само ЦСКА.

Е не виждате ли разликата? Не можеха да тичат повече от 30 мин. Физическа издръжливост - нула. Това беше при Пенев-старши. Алкохолът на никой не прощава. Фактът, че Пирин няма победа за първенството, а ни отстрани за купата, пак ли нищо не ви говори???? Сега поне играчите го докараха да могат да издържат на някакво средно ниво до 65-ата, 70-ата мин. Това са факти, не са изсмукани от пръстите изводи. Така че смяната на Пенев-старши не е изненадваща, а беше наложителна.

Що за глупости пишеш :shock: :lol: Преди 3 седмици са имали физическа подготовка-нула и са издържали да тичат не повече от 30 минути, а в момента издържат по 70 минути и това само, защото е дошъл Любо Пенев... :shock:
Сега почна да се говори за уговорени мачове, защото не е нормално нападателите на ЦСКА да излезат 8-9 пъти сами с/у вратаря на Локо ПД и при това да става без да атакуват вашия отбор, за да имат оправдание, че сте играли на контра и затова е станало така. Който наистина разбира поне малко от тази игра му е пределно ясно какво стана в Пловдив, това са фактите, а другите глупости за Жаклин и не знам си кой изобщо не ме интересуват, защото аз не съм чел нито негови статии, нито на другия, че му забравих името...Имам си свое мнение за мача и никой не може да ме убеди в противното...
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
itsoVIII
Контакти:

Мнениеот itsoVIII » 20 мар 2009 15:12

Гледайте си там отбора, който играе "адски" добре.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 20 мар 2009 15:15

dimitar59 написа:Явно познанията ви за задълженията са много слаби.Те могат да бъдат разсрочени със съответното споразумение с държавните органи.Много от водещите европейски отбори са така.Само,че "великия" Лупи,не го направи и затова ЦСКА бе лишен от участие в евротурнирите."Титан" също може да поиска разсрочване на задълженията.Аз също бих го направил,щом закона го позволява.А вие тепърва ще научавате колко злини е направил Лупи.

Познанията ми за задълженията не са никак слаби......Питам за 100 път, как така изведнъж сме наредили първенството, защото вие твърдите, че не само сме си купили нашите мачове, а сме купили (!?!?) и другите за да свършат по удобен за нас, или за отбора който трябва да падне от нас, начин......абсурдно е.

А доколко могат да се разсрочват......от кога са тези задължения? колко са им лихвите? Нима няма смисъл да се влага в юношите и да се изплатят първо дълговете към играчи и треньори за да престанат да се явяват по първите страници да обясняват как ще спират трнсфери, ще взимат лицензи на ЦСКА и т.н.
И най-вече ти явно смяташ, че с чисто футболни качества ние не можем да станем шампиони........а вие можете сигурно ?!?
Неможе ли просто в момента ние да играем по-добре от вас ????
А не да си мислите, че виж ВСИЧКИ се хвърлят на вас, а на нас ни лягат ??

Потребителски аватар
itsoVIII
Контакти:

Мнениеот itsoVIII » 20 мар 2009 15:19

Трудно е да се мисли. Това особено важи за някои, ама....съдба :lol: :lol: :lol: Значи за има-няма - 2 седмици, нашите управници ( визирам шефовете на ЦСКА ) успяха:
1. - да разсрочат задълженията си.
2. - да станат собственици на клуба.
3. - да купят, м/у другото някой мач.
4. - да платят на някои други отбори, че да се наредят добре нещата в полза на ЦСКА?
Брей, че нашите са като Господ - всичко могат и всичко виждат ИзображениеИзображениеИзображение
Не схващате ли абсурдността на твърденията ви???? А все още никъде не е казано, че имаме лиценз?!, а остават още 11 дни!
Последна промяна от itsoVIII на 20 мар 2009 15:22, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 20 мар 2009 15:20

sedem_!_dva написа:
itsoVIII написа:

Що за глупости пишеш :shock: :lol: Преди 3 седмици са имали физическа подготовка-нула и са издържали да тичат не повече от 30 минути, а в момента издържат по 70 минути и това само, защото е дошъл Любо Пенев... :shock:
Сега почна да се говори за уговорени мачове, защото не е нормално нападателите на ЦСКА да излезат 8-9 пъти сами с/у вратаря на Локо ПД и при това да става без да атакуват вашия отбор, за да имат оправдание, че сте играли на контра и затова е станало така. Който наистина разбира поне малко от тази игра му е пределно ясно какво стана в Пловдив, това са фактите, а другите глупости за Жаклин и не знам си кой изобщо не ме интересуват, защото аз не съм чел нито негови статии, нито на другия, че му забравих името...Имам си свое мнение за мача и никой не може да ме убеди в противното...

Ти пишеш глупости....мача незнам дали си го гледал, но какъв беше резултатът когато излизахме сами срещу вратаря ???
Беше 1:1 и 1:2......да наистина беше на контраатака и ако наистина беше гледал мача, Локо започнаха с опити за изкуствена засада още от 10-та минута и продължиха до края.....сигурно затова е уговорен мача.....и в 85-та минута можеха да изравнят за 2:2......сега ще кажеш, че нарочно са изпуснали, само дето е все едно да кажеш, че Данчо не ви вкара на вас нарочно в последната минута или за пропуските му срещу Локо Мездра........

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 20 мар 2009 15:20

eMs1 написа:А не да си мислите, че виж ВСИЧКИ се хвърлят на вас, а на нас ни лягат ??

Всички срещу тях им е набито в главите още от ерата Лафчис! Левски са винаги честните и всички играят на кръв с/у тях и лягат на ЦСКА! Няма значение, че единствения отбор изхвърлен от А група за уреждане на мачове Металург е именно за такъв с Левски и Литекс!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Върни се в “Футбол - България”