Барселона пита: Помните ли головете на Стоичков?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Барселона пита: Помните ли головете на Стоичков?
За заблудените в червено само да кажа че като се сравняват двама играчи се гледа спортно-техническите им качества не кой какво е спечелил... надявам се да ви е станало ясно защо Гунди е пред Стоичков.
werty написа:За заблудените в червено само да кажа че като се сравняват двама играчи се гледа спортно-техническите им качества не кой какво е спечелил... надявам се да ви е станало ясно защо Гунди е пред Стоичков.
В тоя ред на мисли,може ли да те попитам .Индивидуалните награди като "Златна топка" и "Златна обувка" за красота ли се дават ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
werty написа:За заблудените в червено само да кажа че като се сравняват двама играчи се гледа спортно-техническите им качества не кой какво е спечелил... надявам се да ви е станало ясно защо Гунди е пред Стоичков.
И какви са спортно-техническите им качества, ако не е тайна? Да, Гунди е бил добър футболист (спор няма), но дори и по-негово време е имало по-добри (Митата и др.)!!! Вместо да се гордеете, че българин е донесъл в нашата малка държава златната топка (постижение, което най-вероятно за огромно съжаление няма да се повтори) се опитвате да го принизите до себе си. Няма как да стане!!! Ако искате го признавайте, но той засега е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ - фактите говорят. Без да искам да говоря лошо за мъртвите, Георги на малкия му пръст не може да стъпи.
пиринска бундеслига написа:percival написа:http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/detail/article/hristo-stoichkov-a-legendary-scorer
В цял Свят Ицо е герой ,само не и в родната България ! Най-големият !
Тук дори си измислиха нагласен конкурс за най-добър футболист на столетието и избраха за победител футболист на който най-големият му международен успех е гол в приятелска среща !Та то наши футболисти печелят през година,максимум през две "златната топка" и всяка година "златната обувка" !
Тази тема за пореден път показва колко неинформирани и колко са задръстени феновете на ЦСКА , та видеото за първата част излезе преди седмица ,и аз очаквах някой да излезне с тема по този въпрос , обаче leski ,persival ,russia и т.н . , нали са много високоинтелигентни .чакаха директива от гуруто с мустака .
Я, имал съм и фенове тука

Иначе за Стоичков...какво да кажа? Хората, които са живели и работили с него, споделяли са и радостта и тъгата му, могат най-добре да го оценят, а и са го правили в не една и две европейски и световни класации през годините! Не мисля, че моето мнение може да е меродавно и да има някаква тежест в случая! Аз съм просто фен на тази игра, а Христо Стоичков чрез нея ми е донесъл страшно много положителни емоции! Въпреки всичко мисля, че имам право да кажа поне това: Благодаря ти, Ицо!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Големи сте смешници повечето фенове на розовите, ама честно такива сте! Първо всеки нормален фен на Левски и на футбола на първо място уважава и признава спортните успехи на Стоичков, но защо трябва да го изгигаме в култ и да му лепваме етикети от сорта на "български герой", какво като е добър футболист и е постигнал успехи на международно ниво, просто е добър в професията си, а тя е комерсиална и оттам идва популярността, но не виждам нищо героично в това, особено имайки впредвид какъв уникален галфон е като човек, нещо което ежедневно доказва с поведението си. А относно прословутата анкета, която Гунди спечели, се дразните понеже той е футболист на Левски, ако беше от ЦСКА нямаше да имате нищо против, че е спечелил за сметка на Стоичков. Примерно ако Д.Якимов го бяха избрали за номер 1, всичко щеше да е ок за вас, затова сте и смешни, само ревете за щяло и нещяло, постоянно сте ощетени и онеправдани, не ви ли писна най-накрая!??!??
Аз лично не съм гледал Гунди на живо и немога да дам оценка кой е бил по-добър, а Стоичков съм го гледал и беше много добър според мен(за него като човек си имам отделно мнение, което не е особено положително, но това е друга тема).
П.С. Стоичков е един от най-добрите български футболисти които съм гледал, наред с Любо Пенев и Краси Балъков и определено е най-титулуваният, но като човек е един невъзпитан простак и клоун, на който се смеят не само в България, а и по света.
Аз лично не съм гледал Гунди на живо и немога да дам оценка кой е бил по-добър, а Стоичков съм го гледал и беше много добър според мен(за него като човек си имам отделно мнение, което не е особено положително, но това е друга тема).
П.С. Стоичков е един от най-добрите български футболисти които съм гледал, наред с Любо Пенев и Краси Балъков и определено е най-титулуваният, но като човек е един невъзпитан простак и клоун, на който се смеят не само в България, а и по света.
Що се отнася до головете на Стоичков, помня естествено някои от тях с националния отбор както и дузпите срещу Барселона когато Вълов хвана дузпа на Линекер и тогава май Стоичков си вкара неговата дузпа, ако не ме лъже паметта, а 4-те гола срещу Левски не си ги спомням въпреки, че гледах мача и паднахме с 5 на 0, но бях малък и самите голове ми се губят.
- Fabrizio Ravanelli
- Контакти:
Що бе, те не ги ли помнят? Нямат ли алеи в техния "луна-парк на свободата", нямат ли си музей на революционния "модерен ЛЯВ (въ секое сношение) футбол" ? Г.А. го няма - да свали някоя и друга власт там (... колко му връзва само) и... да му дойде на 28-мият ден, та да се нарадва харизматично

“Този, който знае истината и не я изказва гласно е мизерен страхливец“ ЮЛИУС ЩРАЙХЕР
"... Иначе народът би казал: Щом бай Илия не издържа, какво остава за нас! А народът не заслужава да го превръщат в стадо прасета!!! " ИЛИЯ МИНЕВ - СБНЛ
"... Иначе народът би казал: Щом бай Илия не издържа, какво остава за нас! А народът не заслужава да го превръщат в стадо прасета!!! " ИЛИЯ МИНЕВ - СБНЛ
Кажи ми на колко годинки си,от колко гледаш футбол,за да ти кажа какво не си виждал 
П.П. Иначе,Ицето си е голям
Респект 

П.П. Иначе,Ицето си е голям

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- rocknrolla
- Контакти:
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
- Fabrizio Ravanelli
- Контакти:
CTAHKO написа:Кажи ми на колко годинки си,от колко гледаш футбол,за да ти кажа какво не си виждал
П.П. Иначе,Ицето си е голямРеспект
Може би и аз като теб съм на... 14/88

“Този, който знае истината и не я изказва гласно е мизерен страхливец“ ЮЛИУС ЩРАЙХЕР
Върни се в “Футбол - България”