tsonpen написа:Този мач ще е последният важен знак за този полусезон. Да видим искат ли титлата, след като не пожелаха Купата...
Купата я искаха,ама ви я взеха

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
tsonpen написа:Този мач ще е последният важен знак за този полусезон. Да видим искат ли титлата, след като не пожелаха Купата...
BRF написа:tsonpen написа:Този мач ще е последният важен знак за този полусезон. Да видим искат ли титлата, след като не пожелаха Купата...
Купата я искаха,ама ви я взеха!
nedko написа:BRF написа:tsonpen написа:Този мач ще е последният важен знак за този полусезон. Да видим искат ли титлата, след като не пожелаха Купата...
Това вече е друга тема, ама като си рекъл и аз да кажа - голям успех с много късмет за твоя отбор. От загуба от Симитли до отстраняването на актуалния носител на купата, налице е доста голямо израстване на любимия ти клуб. Не се засягай, нищо лично и от мен.
А титлата си става основен приоритет за Лудогорец, така че добра игра и победа в Пловдив!
BRF написа:Какво да се засягам?То си е така!Израстването си пролича с безапелационното ви отстраняване!Иначе,този мач няма да го вземете,бъди сигурен!
hijack1 написа:BRF написа:Какво да се засягам?То си е така!Израстването си пролича с безапелационното ви отстраняване!Иначе,този мач няма да го вземете,бъди сигурен!
Развали ти се серията с прогнозите вече, щото ви бихме в София
BRF написа:nedko написа:BRF написа:tsonpen написа:Този мач ще е последният важен знак за този полусезон. Да видим искат ли титлата, след като не пожелаха Купата...
Това вече е друга тема, ама като си рекъл и аз да кажа - голям успех с много късмет за твоя отбор. От загуба от Симитли до отстраняването на актуалния носител на купата, налице е доста голямо израстване на любимия ти клуб. Не се засягай, нищо лично и от мен.
А титлата си става основен приоритет за Лудогорец, така че добра игра и победа в Пловдив!
Какво да се засягам?То си е така!Израстването си пролича с безапелационното ви отстраняване!Иначе,този мач няма да го вземете,бъди сигурен!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта