Анкета: Мишел Платини от ЦСКА - бъдещ български национал?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Мишел Платини от ЦСКА - бъдещ български национал????

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Re: Мишел Платини от ЦСКА - бъдещ български национал????

Мнениеот MoNteSo » 12 ное 2012 19:00

Виждаме какъв ефект имат "КЛАСНИ И КАЧЕСТВЕНИ" футболисти като Платини над българските клубни отбори. То са успехи в Европа, то е с*кс.. защо да не "просперираме" така и с националният отбор !?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 ное 2012 19:03

НЕ!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 ное 2012 19:06

Един от най-класните нападатели в България като много от головете са всъщтност най-красивите в България за последните няколко години!Ще е супер,ако Мишо стане национал! :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 12 ное 2012 19:07

Вагнер беше страхотен футболист. Доказателство за това са и негови бивши отбори - Бенфика и Севиля. А Томашич е най-стабилният централен защитник, който сме имали в последните години. Бяха и достатъчно успешни футболисти в Левски, за да играят за националния. Биеха наред в България и Европа. А Мишел Платини няма сезон с повече от 10 гола... :roll:
Аз освен това съм твърдо против всякакви чужденци в националния. Без значение от кой отбор са :idea:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Левски над всичко!
Контакти:

Мнениеот Левски над всичко! » 12 ное 2012 19:10

Нямаме полза от такива играчи. През 94 да не би да сме имали някой чужденец в отбора си ? Знам, че някой ще ми отговори, че от тогава до сега има огромна разлика в класите. Да, така е. Но трябва да се налагат БЪЛГАРИ. Против съм и срещу Маркиньос. Я ми кажете с тия двамата ще станем по-добри ли ? Отговора е не, но за сметка на това нашите играчи остават на заден план. А после искаме да се развиваме. Е това няма как да стане ...

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 12 ное 2012 19:11

ДА, стига Бербатов да не размисли. Надявам се и за Мораес да помислят. Ще се откакажете ли от едно евентуално 4то, 3то, 2ро или 1 во място ако в отбора играят 5-6 чужденци? Говаря за Европейско или Световно.

ПС: знам че съм мечател, но ако не пусках тото как щях да се надявам на печалба ;)
Последна промяна от florentin_petre на 12 ное 2012 19:13, променено общо 1 път.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 ное 2012 19:12

cska_kts_888 написа:
kpacubua написа:Току що чух по новините на БНТ че Платини скоро чакал българският си пасорт и можел да бъде повикан от Пенев.....имаме ли нужда от това??

Ти ако мислиш,че Мицански,Рангелов и Попов да по-добри от Мишел си в голяма грешка....Много сте разбирачи и след всеки викнат футболист от ЦСКА се прави тема разберете,че Любо е тренер и той си преценява кой да вика и кой не аман от разбирачи!!

Мицански и Рангелов са доста по-различен тип играчи. Те са си типични централни нападатели, дори типични гюмета. Попов се доближава повече като стил до Платини - може да играе зад нападателя и по двата фланга. Друг такъв тип играч е само Бадема, но аз предпочитам Платини пред него.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 ное 2012 19:13

Платини или Цветков(или и двамата) трябва да ни е атаката според мен!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 12 ное 2012 19:14

Old_death написа:
rsk написа:Супер! Да идват Пакурар, Бенжелюн и Черни!

Ама разбира си!Къде по добре стояха Вагнер,Томашич и Пажин!Свали фенските си очила!Не става въпрос за "отбора на народа" а за националния отбор!

Къде сравняваш Томашич и Вагнер с тея недоразумения.Едните играеха 1/4 финал и в ШЛ, а тея играят на кавала.

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 12 ное 2012 19:14

За жалост има мениджъри, които и на гърба на националният отбор ще се опитват да продават футболисти като Платини за който освен в ЦСКА никъде не искат и да чуят...
Ако не сте забелязали от няколко месеца разни закъсали мениджъри се опитват да предложат за български национали какви ли не от чужденците дето са играли в "супер успешните" на международната сцена български отбори.
Дай сега да сложим и Платинито да порита два-три мача та да му се вдигне цената и накрая някой се излъже та го купи. Никога не е късно да станем за смях. Интересно как пък никой не забеляза тази голяма "звезда" освен няколко фена на ЦСКА.
По-добре е по скоро при мъжете да се наложат млади играчи като Неделев от Ботев, отколкото играчи, които не знаят, че са французи, пък камо ли българи...

Върни се в “Футбол - България”