БУРГАСКИ ВЕЧЕРИ

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NUP-1995
Контакти:

Re: БУРГАСКИ ВЕЧЕРИ

Мнениеот NUP-1995 » 15 мар 2009 21:44

честито на всички черно-бели,с играчи 5 пъти по слабо платени си извоювахме с раздаване заслужена победа!
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 15 мар 2009 21:50

Але,але само ЛОКО е!Само ЛОКО Пловдив,един е на света!!!Ама така трябва да бъде бе!
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
LocoMotion

Мнениеот LocoMotion » 15 мар 2009 21:51

Модератор ЛокоПД написа:Въпреки еуфорията искам да кажа няколко неща.Тази вечер видяхме нашия ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ,така,както искаме да го виждаме.Страхотен мач.Отидохме в Бургас едва ли не като обречени,според някои специалисти.Кво да кажа...? Видяхме нашия отбор да се раздава до последно,битка за всяка топка,без тънки сметки,без глуха защита.Видяхме всичко в този мач.Акалски - блестящ,Даксон и Том-перфектни...Митко Илиев-истински капитан,Сингбо - безгрешен...Нямам думи.Респект за момчетата ,които отидоха в Бургас ,за да подкрепят отбора.За бургазлии - страхотен стадион,страхотна обстановка,просто можем да им завиждаме.Черноморец е добър отбор,с добър треньор и играят открит футбол - първите 20 минути ни смляха.Просто нямаха късмет.А и имаха срещу себе си един отбор,решен на всичко.За ТВ2 - перфектна картина и страхотен коментатор.Тва е.А сега да се нафиркаме! Утре било работен ден... :D Майната му! Празнувайте ЛОКОМОТИВЦИ!

Страхотен си и си прав отвсякъде, съгласен съм изцяло с тебе! :D

loko_1926
Контакти:

Мнениеот loko_1926 » 15 мар 2009 21:56

.........и три разпечатани мрежи!Този мач може да се опише само с две думи-ГУСТО МАЙНА!!!

Потребителски аватар
LocoMotion

Мнениеот LocoMotion » 15 мар 2009 22:04

Аз вече 10 пъти казвам, че трябва да играем на живот и на смърт за оставането в А-Група! Засега поне това го правим! :twisted:

Потребителски аватар
anna_munda
Контакти:

Мнениеот anna_munda » 15 мар 2009 22:10

sheikh77 написа:Браво на Локо

Разкрихте мангалския отбор и неговия треньор - цигането от село Хотница

Защото...

Бургас е все още зелено-бял, и ще е такъв поне в следващите 3 месеца преди да ни закрият

Искаш да кажеш розов ?!? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

П.С Браво на Локото !
Изображение

Che Guevara
Контакти:

Мнениеот Che Guevara » 15 мар 2009 22:18

Бях на мача....бургазлия съм.Съжалявам за загубата, но не и от мача.Стана според мене много добър мач,нашите изтърваха много положения, но и смърфовете не останаха длъжни.Открит футбол,много положения абе имаше си емоция.Евала на феновете на Локото,те са най големите,не искам да ги обиждам но и техните градски съперници са атрактивни.Винаги съм го твърдял и с риск да се повторя ще го кажа,класата на нащо първенство го пшравят отбори като Локото,Черно море,Черноморец отбори от този ранг.Със този отбор смърфовете ще си извоюват оставането във групата без проблем,за Черноморец е сезон за обиграване затова не се правят драми защото се знае,от тази загуба може само да се спечели и Балъков да се учи че не всичко е пари.....СЪРЦЕ МУ Е МАЙКАТА

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 15 мар 2009 22:21

Честито Локо ПД!!!Обещаното си е обещано,нали ;) Чакам.....
Изображение Изображение

Потребителски аватар
*GEORGI*1936*
Контакти:

Мнениеот *GEORGI*1936* » 15 мар 2009 22:22

Che Guevara написа:Бях на мача....бургазлия съм.Съжалявам за загубата, но не и от мача.Стана според мене много добър мач,нашите изтърваха много положения, но и смърфовете не останаха длъжни.Открит футбол,много положения абе имаше си емоция.Евала на феновете на Локото,те са най големите,не искам да ги обиждам но и техните градски съперници са атрактивни.Винаги съм го твърдял и с риск да се повторя ще го кажа,класата на нащо първенство го пшравят отбори като Локото,Черно море,Черноморец отбори от този ранг.Със този отбор смърфовете ще си извоюват оставането във групата без проблем,за Черноморец е сезон за обиграване затова не се правят драми защото се знае,от тази загуба може само да се спечели и Балъков да се учи че не всичко е пари.....СЪРЦЕ МУ Е МАЙКАТА

:!: :!: :!:
ЧЕРНО БЕЛИ СМЕ РОДЕНИ
ЧЕРНО БЕЛИ ЩЕ УМРЕМ

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 15 мар 2009 22:28

Che Guevara написа:Бях на мача....бургазлия съм.Съжалявам за загубата, но не и от мача.Стана според мене много добър мач,нашите изтърваха много положения, но и смърфовете не останаха длъжни.Открит футбол,много положения абе имаше си емоция.Евала на феновете на Локото,те са най големите,не искам да ги обиждам но и техните градски съперници са атрактивни.Винаги съм го твърдял и с риск да се повторя ще го кажа,класата на нащо първенство го пшравят отбори като Локото,Черно море,Черноморец отбори от този ранг.Със този отбор смърфовете ще си извоюват оставането във групата без проблем,за Черноморец е сезон за обиграване затова не се правят драми защото се знае,от тази загуба може само да се спечели и Балъков да се учи че не всичко е пари.....СЪРЦЕ МУ Е МАЙКАТА

Пич,завиждам ви за стадиона.Аз мача го гледах по телевизията...ми нямахте късмет,тва е.Имате агитка,надявам се повече фенове да започнат да идват на мачовете.По трибуните имаше и доста жени,при това красиви... ;) Имате добър отбор.Успех майна!
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Върни се в “Локо Пловдив”