Мъри връща Томашич в националния отбор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Мъри връща Томашич в националния отбор
Със сигурност е по-добре от Топузаков и Стоянов...
Айде червените евнуси да кажат по добра централна 2-ка защитници от Топчо и Игор
И като го направят искам да се аргументират с какво са по добри от тях
Последните 10-15 год. аз лично не съм наблюдавал по сработена 2-ка защитници от тях
Като добавим и отличния синхрон и с Гошо Петков,просто не виждам за какво реват червените "разбирачи"
Като доказателство на думите ми ще посоча,че успехите преди няколко години на Левски в Европа не се крепехя на титанично нападение,а на здрава защита 

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Аз не съм виждал в последните години тактически по-грамотен защитник, играещ в България, от Игор Томашич. Факт.
- delqnski47
- Контакти:
mike28 написа:[offtopic]И твоето мнение е? Добре де, не мога да разбера, толкова ли е сложно- сложи текста който те интересува като цитат, няма нужда да е цялата статия и отдолу си кажи твоето мнение, без да пускаш втори пореден пост само за едно ?!?. Това си е елементарно правило за писане в интернет- ако нямаш нещо умно да кажеш, по-добре не се обаждай.[/offtopic]
Какъв е проблема, че връщат Томашич? Сигурно факта, че е бивш играч на Левски, ако примерно върнат Чомаков, не вярвам да пуснеш тема за това. Спомням си последния мач между ЦСКА и Левски, пролетния полусезон и жеста който направиха помежду си Петре и Томашич, след един хубав финт в наказателното поле на румънеца, спрян блестящо от Игор- с друго хубаво мача не запомних. Напомням ви, че групата за мача е едно, титулярния състав е съвсем друго. И аз не харесвам политиката в последните години да се викат чужденци в националния, ама не зависи от мен това нещо. Камо ли да отварям всеки път нова тема преди всеки мач, когато някой , когото не харесвам заради клубни пристрастия, бъде повикан да защитава националната фланелка. Имате навика да слагате тигана на печката , преди да сте хванали рибата, така беше и преди мача с Швейцария.
1.Аз си преценям в тази ситуация какво да цитирам и какво не,това си е лично мое право и не виждам какъв е проблема!В момента не нарушавам някакво правило,а някакви си твой интереси!
2.Стига сте плямпали,че не обичаме Топчо,Мечо,Пухчо и сичките там само и само защото са били левскари!Тия футболисти са си много добри!Аз искам обаче в националния да играят хора,които си го могат,а Томашич го видяхме какво направи!
3.Ако бяха викнали Чомаков ,не,щях да пусна тема!
и 4.Моля ви се драги ми колеги и колежки!Приемайте ми критиките,защото те са факти и са истини!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- Middlesbrough
- Контакти:
пич и в 4 си аргумента нищо не каза 

[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic]
Никой не ти казва какво да цитираш, а само как да цитираш. Тук, че не нарушаваш никое правило вече жестоко бъркаш, да си чувал случайно за нететикет ?
Всичко това ти го казва, не за да те дразня, а обратното- да не се чудиш защо се дразнят на твоята тема.[/offtopic]
1.Аз си преценям в тази ситуация какво да цитирам и какво не,това си е лично мое право и не виждам какъв е проблема!В момента не нарушавам някакво правило,а някакви си твой интереси!
Никой не ти казва какво да цитираш, а само как да цитираш. Тук, че не нарушаваш никое правило вече жестоко бъркаш, да си чувал случайно за нететикет ?
Всичко това ти го казва, не за да те дразня, а обратното- да не се чудиш защо се дразнят на твоята тема.[/offtopic]
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=71782
Предполагам , така нещата са квит. Аз никога не съм харесвал Велизар Димитров как е играл за националния ( като играч на червените е значително по-полезен), но въпреки това нямам никакво намерение да се правя на по-разбиращ футбола от Мъри и да тръгна да го поучавам, що е викнал този или е пропуснал онзи.
Предполагам , така нещата са квит. Аз никога не съм харесвал Велизар Димитров как е играл за националния ( като играч на червените е значително по-полезен), но въпреки това нямам никакво намерение да се правя на по-разбиращ футбола от Мъри и да тръгна да го поучавам, що е викнал този или е пропуснал онзи.
Тоя Мъри съм сигурен че от футбол не разбира то се и вижда де ама с националния гавра не бива! Ми да вземе да върне и БИСЕР ИВАНОВ- ЛЕГЕНДАТА, и Зоран Янкович , Загорчич,Пажин и др знайни и незнайни и въобще прославили булгарския национален отбор по света.
Пример Левски - Шампиоснак лига : 1 - 17
Васил Левски : ГОВЕДА,ВЪРНЕТЕ МИ ИМЕТО
Rado написа:Тоя Мъри съм сигурен че от футбол не разбира то се и вижда де ама с националния гавра не бива! Ми да вземе да върне и БИСЕР ИВАНОВ- ЛЕГЕНДАТА, и Зоран Янкович , Загорчич,Пажин и др знайни и незнайни и въобще прославили булгарския национален отбор по света.
Виж, не защитавам Мъри, ама не ви ли писна да се правите на по-големи треньори от Кройф, Фергюсън и Боби Чарлтън? Когато намерите треньор в ЦСКА или друг бг отбор влязъл в Шампионска лига и достигнал четвърт финал за купата на Уефа, тогава елате да говорите кой разбира от футбол.
Едно е да играеш за КЕШ пред повече от 20 години, когато във футбола не бяха наливани толкова пари и телевизиите не определяха интереса, друго е сега. През този национален кой ли не мина- Пенев, Бонев, Херо, Стоичков, Марков, Младенов- колко от тях са били наставници на Левски и след 94-та колко по- сериозни успехи има националния отбор? Вярно, класирахме се на европейското в Португалия и Англия, ама това за последните 15 години е доста малко с тези ОГРОМНИ треньори, не смятате ли? Така, че ако нямате нещо умно да кажете, по- добре не пишете в тази тема.