Изкуството на журналистически гаф

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Изкуството на журналистически гаф

Мнениеот Old_death » 13 мар 2009 11:20

От тоя диалог мога да вдигна диабета :lol: :lol: :lol:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

mihael
Контакти:

Мнениеот mihael » 13 мар 2009 11:23

Нямам никави съмнение че ти си СВЕСТНО момче, между другото , думата свестен идва от свещен- свещенно- но навремето от черковносляванския са слагали Я, което е останало и досега в Тракийските области. Много известни журналисти и то спортни често са казвали - вдигане на тяжести. Всъщност не е нужно да спорим , защото и филолозите нямат точен отговор за подобни думи, които не са една или две в Бг- език-а. Но нашият език затова е готин, защото има дублетни форми- дублетни, а не дублятни, така че не оспорвам и твоето мнение , но не заставам зад него.
С Уважение, между другото по професия съм журналист и съм член на Европейска журналистическа организация - Брюксел, затова си позволявам да правя забележки по подобни теми. Надявам се да съм бил достатъчно ясен, и моите поздрави , към твоята личност, както ти казваш всеки има право на мнение. Та и аз си казах моето.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 13 мар 2009 13:13

тва на чат се превърна...ако толкова ви се пиши за лични впечатления един от друг-минете на лс :P
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 13 мар 2009 21:34

mihael е прав!!!
журналистите използват на 200% трибуната, която им се дава за да манипулират общественото мнение!
Същото важи за анализа на Никито! Когато го видях, първо се учудих че е толкова дълъг, а после съжалих че съм се вързал да го чета, единственото успокоение, беше че се вързах да го чета едва 2 дена след като видях че го е публикувал и то защото умирах от скука!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”