дано да бият манчестър, че тия интер съм алергичен към тях.и манчестър ги мразя много ама вече по-малко откакто играе Берба!
Люляк, май, финал за купа, дузпи, шут, греда и супа, Крейзи, пропуски, картони, Негър, рикошет, шампиони Левски, Славия, протокол Везалов, фамозен гол, Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци Kрейзи шит, пак декларации Титла, купа, стадион, Много кофти син сезон !
Аз сьщо не обичам Интер! Не сьм голям фен и на Юнайтед! Бербатов го подкрепям,защото е Бьлгарин и е голям футболист! А Интер ги мразя почти колкото Лат- екс!
Въпреки , че и на мен ми се иска резултат от сорта на 3-0 , мачът изобщо няма да е лесен за Юнайтед . Надявам се Интер да не надмогне и тази вечер провалите си в Шампионската лига от последните години и да ликуваме като краен победител ! А Ако Бербатов вкара още по-добре
Дано Юнайтед бият първо, защото съм им привърженик и второ тея Интер немога да ги трая да не говорим за Затан , който няма да забравя гадната му осмивка когато Швеция ни биха на Васил Левски.Но мача няма да е лесен според мен 2-0.