Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Тони Шумахер написа:Аз ли съм в неведение.....Какво е направил Балак на Черноморец......?![]()
![]()
yank написа:Тони Шумахер написа:Аз ли съм в неведение.....Какво е направил Балак на Черноморец......?![]()
![]()
Балак - Бобич - все тая. Щом са германци - виновни!
MCMXIII написа:yank написа:Тони Шумахер написа:Аз ли съм в неведение.....Какво е направил Балак на Черноморец......?![]()
![]()
Балак - Бобич - все тая. Щом са германци - виновни!
Факт! От коя медия си
MORSKI написа:KategorieC написа:MORSKI написа:Не се правете на ударени. И за двата е играл да не говорим, че не коментирате Балак, а пак "журналята" са ви в устата... Денят ви няма да е "пълноценен", ако поне един път не ги наредите тея "гадни журналя"...
Говорим за фактологична грешка, хайде да не спорим от кой клуб къде е преминал Балак, защото се вижда, че т.нар ти "колеги" журналисти са се издрусали на метеното.
http://www.transfermarkt.de/de/michael- ... er_63.html
e ти го нагледно, с цени, трансфер и по години. Без да е включен периода му в Леверкузен.
Темата е глупава!
Много добре знам от къде премина в Челси защото го следя още от времето му в Леверкузен. Двамата с Бербатов Зе Роберто и Пласенте създадоха куп проблеми на Реал на финала, така че няма какво да ми показваш трансфермаркет и т.н точно на мен. И казвам да не се заяждате пак с "журналистите" защото той игра И ЗА ДВАТА ОТБОРА... Само чакате да се появи някоя грешка и да захапете.... Това вашето се търпи един, два, три пъти, ама не вечно. Сякаш вие във вашата професия никога не бъркате е..и...
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Учиш за нещо,което в България е "географско понятие"Колкото и да се опитваш да ги оправдаеш,за мен не е нормално да не се информираш преди да пишеш за нещо,при положение,че от това си вадиш хляба
Ами заглавието
Коректно ли е според теб
Няма пари или не иска да плати глобата,този БЕЗРАБОТЕН милионер
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта