Днес мисля да отскоча и аз до Враца, за да видя разгрома на Лудогорец над местния първенец. Очаквам много голове и бездушна игра на домакините. Все пак се надявам да стане оспорван мач, но едва ли
.
IX кръг, Ботев Враца - Лудогорец, 21.10.12, 1:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: IX кръг, Ботев Враца - Лудогорец, 21.10.12
Последна промяна от crap на 21 окт 2012 21:17, променено общо 2 пъти.
YA GUNNERS YA
OOP написа:1Neutralen написа:Срещата ще се предавали по интернет? Нашето ръководство беше казало че ако няма решение за ТВ правата, ще си предаваме мачовете чрез сайта...Дано стане.
[offtopic]Е сега да носят 6 камери и ПТС чак до Враца....там дето гарга не каца..Предполагам, че ще предават домакинските ви мачове в нета, но като гледам цените на билетите сигурно и в нета ще плащате, за да гледате[/offtopic]
завързан мач и зрелищно 1-1...
Градски, всеки има право на избор и аз уважавам твоя. Само не мога да разбера, защо са тия постоянни жалки опити да се правиш на интересен, след като очевидно изобщо не ти достига капацитет за това. Следващия път, когато си "служебно" на арената, по възможност погледай и малко футбол. Това което практикува твоя отбор е доста далеч от любимата игра

Логична победа на шампиона е моята прогноза.
dido77 написа:OOP написа:1Neutralen написа:Срещата ще се предавали по интернет? Нашето ръководство беше казало че ако няма решение за ТВ правата, ще си предаваме мачовете чрез сайта...Дано стане.
[offtopic]Е сега да носят 6 камери и ПТС чак до Враца....там дето гарга не каца..Предполагам, че ще предават домакинските ви мачове в нета, но като гледам цените на билетите сигурно и в нета ще плащате, за да гледате[/offtopic]
завързан мач и зрелищно 1-1...
Градски, всеки има право на избор и аз уважавам твоя. Само не мога да разбера, защо са тия постоянни жалки опити да се правиш на интересен, след като очевидно изобщо не ти достига капацитет за това. Следващия път, когато си "служебно" на арената, по възможност погледай и малко футбол. Това което практикува твоя отбор е доста далеч от любимата игра
Логична победа на шампиона е моята прогноза.
И как точно се правя на интересен?!? Като изказвам мнение че мача ще свърши 1-1 или нещо излъгах за скъпите билети и за това, че може да ви искат пари, за да гледате в интернет....и обяснявам, че ще предават само домакинските мачове.....явно имаш доста комплекси "градски" ама не ги показвай във форума...
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
- D.Georgiev
- Контакти:
Няма да има много футбол в този мач. Предполагам, че ще си тръгнем с трите точки, но няма да е толкова лесно. Нека не забравяме какво се случи миналата година на същия стадион. Все пак се надявам на чиста мрежа и 0:1 или 0:2, според това дали ще отбележим ранен гол. Дано ме опровергаят момчетата.

- Penchevweb
- Контакти:
Според мен ще е една класика с 3:0, ако не и повече

0:3
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

Едва ли ще е толкова лесно, но мисля че Лудогорец отново ще победи с разлика. Нека се възползваме от вчерашната среща и се откъснем с 5 точки пред втория. Успех лудогорци!
- we are the champions
- Контакти: