Черноморец - Лудогорец FT. 1-0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- mad forest
- Контакти:
Re: Черноморец - Лудогорец 27.10.2012 от 18:00 часа
Сигурен бях, че още преди мачът да е почнал, вече намесихме съдиите! Това е модерно явно в България, всички да се оплакват и нищо да не правя, че да променят нещата! От началото на сезона всички правят точно това, а после след репортажите стават смешни особено пловдивчани, които даже прекъснаха мача! Жалка родна картинка! Дано този мач мине по-спокойно, което означава до 20 минута да е решен и да сме им напълнили кошницата, въпреки че и тогава ще бъде измислен поредния сценарий!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
2013 - Шампион на България!
Успех на нашите,не виждам просто как можем да вземем нещо от мача,дано Траян да е възстановен до тогава,а за съдията и за предния мач е абсурдно да се говори по простата причина че тогава имаше намеса от трети клуб. 
[offtopic]А за публиката в Разград какво да коментирам... просто не заслужават отбора
макар и да пълнят стадиона.[/offtopic]

[offtopic]А за публиката в Разград какво да коментирам... просто не заслужават отбора

[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
cena62 написа:Успех на нашите,не виждам просто как можем да вземем нещо от мача,дано Траян да е възстановен до тогава,а за съдията и за предния мач е абсурдно да се говори по простата причина че тогава имаше намеса от трети клуб.
[offtopic]А за публиката в Разград какво да коментирам... просто не заслужават отборамакар и да пълнят стадиона.[/offtopic]
Любчо,не е важно чия е била намесата.И дали я е имало. Самия факт,че в Разград са слепи е достатъчно да не ме кефят.

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

- hristo1306
- Контакти:
mad forest написа:Сигурен бях, че още преди мачът да е почнал, вече намесихме съдиите! Това е модерно явно в България, всички да се оплакват и нищо да не правя, че да променят нещата! От началото на сезона всички правят точно това, а после след репортажите стават смешни особено пловдивчани, които даже прекъснаха мача! Жалка родна картинка! Дано този мач мине по-спокойно, което означава до 20 минута да е решен и да сме им напълнили кошницата, въпреки че и тогава ще бъде измислен поредния сценарий!
До 20 мин ще сте напълнили шалварите от страх ! Пастата е гузен -дано пак да свири, но този път в Бургас. Още повече, че и шопите имат интерес от този мач !
hristo1306 написа:mad forest написа:Сигурен бях, че още преди мачът да е почнал, вече намесихме съдиите! Това е модерно явно в България, всички да се оплакват и нищо да не правя, че да променят нещата! От началото на сезона всички правят точно това, а после след репортажите стават смешни особено пловдивчани, които даже прекъснаха мача! Жалка родна картинка! Дано този мач мине по-спокойно, което означава до 20 минута да е решен и да сме им напълнили кошницата, въпреки че и тогава ще бъде измислен поредния сценарий!
До 20 мин ще сте напълнили шалварите от страх ! Пастата е гузен -дано пак да свири, но този път в Бургас. Още повече, че и шопите имат интерес от този мач !
Ице,ако Пастата обърне свирката,бат' Кирчо ши му спре джобните.

П.П. Добре дошъл отново.
[center]
[/center]

- hristo1306
- Контакти:
subzero написа:hristo1306 написа:mad forest написа:Сигурен бях, че още преди мачът да е почнал, вече намесихме съдиите! Това е модерно явно в България, всички да се оплакват и нищо да не правя, че да променят нещата! От началото на сезона всички правят точно това, а после след репортажите стават смешни особено пловдивчани, които даже прекъснаха мача! Жалка родна картинка! Дано този мач мине по-спокойно, което означава до 20 минута да е решен и да сме им напълнили кошницата, въпреки че и тогава ще бъде измислен поредния сценарий!
Ице,ако Пастата обърне свирката,бат' Кирчо ши му спре джобните.![]()
П.П. Добре дошъл отново.
БЕЗ !
hristo1306 написа:БЕЗ !
А ???

[center]
[/center]

- hristo1306
- Контакти:
Без мен - вече няма война между феновете, за която поемам цялата вина ! Ако търсите някой пребил дете -това съм аз !
hristo1306 написа:Без мен - вече няма война между феновете, за която поемам цялата вина ! Ако търсите някой пребил дете -това съм аз !
Шегаджия !! Явно още се сърдиш. Ти си знаеш.

[center]
[/center]

- Искам си Акаунта
hristo1306 написа:mad forest написа:Сигурен бях, че още преди мачът да е почнал, вече намесихме съдиите! Това е модерно явно в България, всички да се оплакват и нищо да не правя, че да променят нещата! От началото на сезона всички правят точно това, а после след репортажите стават смешни особено пловдивчани, които даже прекъснаха мача! Жалка родна картинка! Дано този мач мине по-спокойно, което означава до 20 минута да е решен и да сме им напълнили кошницата, въпреки че и тогава ще бъде измислен поредния сценарий!
И на мен ми се струва , че съдийската бригада ще получи бонуси в "синьо" за този мач