Представянето на Иван Иванов в Националния отбор по футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Иван Иванов

Мнениеот Кировец » 13 окт 2012 11:42

С какво помогна вратаря на централния защитник във вратарското поле?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 13 окт 2012 11:45

Кировец написа:С какво помогна вратаря на централния защитник във вратарското поле?

със съвет- "чисти я , Ваньо"
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 13 окт 2012 11:50

Няма ли кой да изтрие тази тема, която единствено начесва крастата на създателя й, който не харесвал Иван Иванов и мазно потрива ръце пред монитора виждайки колко мнения на себеподобни е провокирал?

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 13 окт 2012 11:55

Винаги съм твърдял,че Алисия е много слаб вратар и срещу Италия единия гол си беше негов и вчера, не може топката
да лети 30 метра и да стоиш като истукан в малкия пенал и да се мяташ като хандбален врат пред голлинията пълен смешник.А това положение което извади всеки уважаващ се вратар ще го извади без проблем крайно време е да видим някой друг на вратата.

Потребителски аватар
Punkd
Контакти:

Мнениеот Punkd » 13 окт 2012 12:34

Аз само да попитам .. каде намесихте Венков..при положение ,че смените на Любо Пенев бяха : Илия Миланов , Сашо Тонев и Валери Божинов .. аз сигурно съм гледал някой друг мач :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 окт 2012 12:41

А моето мнение е, че Иванов изнесе чудесен мач вчера. Не задържаше топката, а я чистеше веднага. Вина за гола има най-вече Бандаловски, който ни лиши от присъствието си в зоната през която стана атаката. Не знам, кой бе човекът, който трябваше да спре центрирането, но определено не се справи. А, който е бил на врата сигурно знае какво е да опазиш двуметров човек, който е отскочил на половин метър от земята. Много е лесно отстрани да коментираш. Да подчертая, че не харесвам Иванов, но вчера бе перфектен!

Няма ли кой да изтрие тази тема, която единствено начесва крастата на създателя й, който не харесвал Иван Иванов и мазно потрива ръце пред монитора виждайки колко мнения на себеподобни е провокирал?

!!!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 13 окт 2012 12:46

Според мен Иван Иванов играе все по-добре и по-стабилно в националния отбор. Няма вина за пропуска пред датската врата - топката попадна пред него неочаквано. Грешката за гола в нашата врата е почти изцяло на Ники Михайлов (вярно Бендтнер е почти 2 метра, но и Ники хич не е нисичък, пък има и правото да играе с ръце, все пак ;) ), но той я компенсира, избивайки тупалката на Ериксен в 78 минута. Грешка беше и че не реагира на далечния удар на същия този Ериксен в началото на второто полувреме, когато топката облиза гредата. Спирам дотук, все пак темата е за Иван Иванов - за мен той твърдо има място в националния отбор. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 13 окт 2012 12:58

Аз също мисля, че с всичките си кусури за момента Иванов няма алтернатива в центъра на защитата. И каа да реагира вратаря на удара на Ериксен. Да, 90% от вратарите щяха да се метнат като риби, горе долу в момента, когато топката вече беше ударила гредата. Еми Михайлов не се мята на базнадеждни топки, въпрос на стил. Ако тази топка беше 12 см надолу, няма вратар, който да може да я отрази

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 13 окт 2012 13:19

Вината на Иван Иванов е, че покри засадата, но гола е 100% вратарски! Има ли висока топка във вратарското поле, вратаря е длъжен да излезе и да я хване! Както и да е, нито имаме по - добър централен защитник от Русиа, нито имам по - добър вратар от Перукци...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 окт 2012 13:19

blanja написа:Имам едно питане към всички фенове на националния отбор по футбол.Какво мислите за изявите на Иванов.Според мен е много слаб и неориентиран.Видя и с мача с Италия(пропусна сам срещу вратаря имаше и други положения в защита) и в мача с Дания гола беше пак от негова грешка(покри засадата и после седеше като мумия).Мисля, че няма място в отбора.Каква алтернатива имаме обаче на негово място?Иначе евала на момчетата играят като отбор и имат желание.Това е най-важното.

Пич,защо не правиш тема за някой който ти е харесал,а пак негативизъм?Няма алтернатива!

Върни се в “Национален отбор”