Георги Илиев влезна в управата на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Георги Илиев влезна в управата на ЦСКА
Пожелавам му успех на Майкъла, защото има много работа, която няма да му е лесна и приятна.
Ако убиеш един- ти си престъпник, ако убиеш 100- ти си герой, ако убиеш хиляда- ти си цар, ако ги избиеш всички- ТИ СИ БОГ
Не искам да се заяждам ама този Майкъла е МНОГО ПРОСТ човек.Не може такова първобитно същество да управлява отбор като ЦСКА.
Някой от вас пита ли се защо Ст.Орманджиев го няма?!?
Разликата между двамата като поведение,разбиране за футбола и управление на футболен клуб е като между земята и небето-и тя не е в полза на Майкъла!
Толи олигофрен е с интелектуалното развитие на наш Гонзо(или айде една идея повече).Предстои голям смях
Някой от вас пита ли се защо Ст.Орманджиев го няма?!?
Разликата между двамата като поведение,разбиране за футбола и управление на футболен клуб е като между земята и небето-и тя не е в полза на Майкъла!
Толи олигофрен е с интелектуалното развитие на наш Гонзо(или айде една идея повече).Предстои голям смях

с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes
https://www.facebook.com/fclevski/likes
- arekusanderu
- Контакти:
Майкъла-ДА,но защо и шоумена Тончо............той от футбол не разбира,а сега в ЦСКА трябват хора ,който разбират от футбол.........

FORZA CESENA !!!
stef_cskara написа:Армейци,
от днес любимият ни ЦСКА има нова управленска структура. Освен Венцислав Живков изпълнителен директор ще е и именитият бивш наш футболист Георги Илиев, който вече бе представен пред отбора и спортно-техническото му ръководство.
В състава на управителния съвет влизат двама нови членове – г-н Георги Илиев и г-н Тончо Токмакчиев.
САМО ЦСКА!
ПФК ЦСКА ЕАД
Разказахме играта на всички.Ние сме първия клуб с двама изпълнителни директори!!!Много вождове-малко индианци

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Old_death написа:stef_cskara написа:Армейци,
от днес любимият ни ЦСКА има нова управленска структура. Освен Венцислав Живков изпълнителен директор ще е и именитият бивш наш футболист Георги Илиев, който вече бе представен пред отбора и спортно-техническото му ръководство.
В състава на управителния съвет влизат двама нови членове – г-н Георги Илиев и г-н Тончо Токмакчиев.
САМО ЦСКА!
ПФК ЦСКА ЕАД
Разказахме играта на всички.Ние сме първия клуб с двама изпълнителни директори!!!Много вождове-малко индианци
Бъркаш, по едно време май имахме към 50 индианци -почти всички куци коне, но за сметка на това кой от кой с по-голяма заплата.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:Old_death написа:stef_cskara написа:Армейци,
САМО ЦСКА!
ПФК ЦСКА ЕАД
Бъркаш, по едно време май имахме към 50 индианци -почти всички куци коне, но за сметка на това кой от кой с по-голяма заплата.
А какво става когато и вождовете са куци коне

Майкъла нали щеше да става СТД-защо сега го представят като изпълнителен?С Венци Скакауеца през ден ли ще занимават с делата на отбора, за да има време и за частен бизнес

За Тончо съм безмълвен.Евентуално да го картотикарат и да го пускат на терена, дегизиран като Бойко Борисов, за да плаши съперниците

Абе Кашчей, как ти хрумват подобни абсолютно безсмислени въпроси? На кой му пука защо не е СТД, а е изпълнителен? И как реши, че е трябвало да бъде такъв, освен по писанията в медиите? Изобщо не ме интересува как ще се стиковат с Венци, стига работата да върви както трябва. Ако пък не върви, пак не ми пука кой с какво се занимава, просто защото се връщаме в изходно положение! За мен е важно да се работи адекватно, а кой, как и за какво отговаря слабо ме вълнува.
[center]I'll be the savior of you all
vaskonti написа:Абе Кашчей, как ти хрумват подобни абсолютно безсмислени въпроси? На кой му пука защо не е СТД, а е изпълнителен? И как реши, че е трябвало да бъде такъв, освен по писанията в медиите? Изобщо не ме интересува как ще се стиковат с Венци, стига работата да върви както трябва. Ако пък не върви, пак не ми пука кой с какво се занимава, просто защото се връщаме в изходно положение! За мен е важно да се работи адекватно, а кой, как и за какво отговаря слабо ме вълнува.
Ако човек, през вековете от съществуването си, не си е задавал безсмислени (според теб) въпроси, като "защо това е така, а не иначе", досега още щяхме да бродим голи из горите и нямаше да чаткаме по клавишите.
На мен пък ми е интересно това нещо-двама изпълнителни, един комедиант в управата и нито един Спортен директор.За да си Изпълнителен директор на една фирма не е достатъчно само да си в директорският борд, а трябва ежедневно да се занимаваш с делата и.Майкъла нали има и друг бизнес-кое ли ще му е приоритет от двете ?!И не, не питам теб, а си задавам риторичен въпрос.
Аз съм щастлив, че Тончо ще работи за ЦСКА. Пожелавам му успех и не се съмнявам, че ако работата му не спори той няма да се оттегли по свое желание. Един човек, който е близо до народа.Успех!
За Георги Илиев ще говоря и ще давам оценки, след зимния трансферен прозорец, а до тогава му пожелавам да се радва на добър работен колектив и много победи!
Напред, армейци!
За Георги Илиев ще говоря и ще давам оценки, след зимния трансферен прозорец, а до тогава му пожелавам да се радва на добър работен колектив и много победи!
Напред, армейци!
- delqnski47
- Контакти:
Kашчей написа:vaskonti написа:Абе Кашчей, как ти хрумват подобни абсолютно безсмислени въпроси? На кой му пука защо не е СТД, а е изпълнителен? И как реши, че е трябвало да бъде такъв, освен по писанията в медиите? Изобщо не ме интересува как ще се стиковат с Венци, стига работата да върви както трябва. Ако пък не върви, пак не ми пука кой с какво се занимава, просто защото се връщаме в изходно положение! За мен е важно да се работи адекватно, а кой, как и за какво отговаря слабо ме вълнува.
Ако човек, през вековете от съществуването си, не си е задавал безсмислени (според теб) въпроси, като "защо това е така, а не иначе", досега още щяхме да бродим голи из горите и нямаше да чаткаме по клавишите.
На мен пък ми е интересно това нещо-двама изпълнителни, един комедиант в управата и нито един Спортен директор.За да си Изпълнителен директор на една фирма не е достатъчно само да си в директорският борд, а трябва ежедневно да се занимаваш с делата и.Майкъла нали има и друг бизнес-кое ли ще му е приоритет от двете ?!И не, не питам теб, а си задавам риторичен въпрос.
Кашчей,гледам че ги чаткаш много нещата!Абе що не кандидатстваш за някакъв ръководен пост в ЦСКА?С твоята мъдрост ще убедиш шефовете да те вземат!Сигурен съм,че силата ти не е само в малоумното философстване,ами и в действията!

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.