Ами има мобилни телефони, интернет, мобилен интернет и т.н.
Отделен въпрос е, дали някой е подписал без да е съгласен. Но това си е само негов проблем. Трябва да си пълен идиот, да подписваш нещо без да си го чел

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Венелин написа:Ей, стига с тези селски задявки! 21-ве век сме. Трябва ли определени хора да са на едно определено място в даден момент за да решат нещо![]()
Ами има мобилни телефони, интернет, мобилен интернет и т.н.
Отделен въпрос е, дали някой е подписал без да е съгласен. Но това си е само негов проблем. Трябва да си пълен идиот, да подписваш нещо без да си го чел
BRF написа:blue avalanche написа:BRF написа:в. Според запознати доста от членовете на УС н БФВ, които са подписали този документ, дори не са знаели за какво точно слагат подписа си.
Това изречение трябва да го сложиш най-отгоре,за да не се лъжат хората да ти четат останалите простотии.
Само не знам дали не трябва да се прехвърли в темата за "Вицове..."
По-големи лакърдии не бях чел скоро.Те,че Sportal са кликгенератори отдавна е ясно,ама чак,пък,толкоз...
Какъв ти е проблема?Тук се говори за фалшифициране на документи!Аз нищо не съм писъл,просто го копирах!Пиши,че според теб не е вярно и толкова!Кво си тръгнал да ми даваш наклон на оная работа!Остави хората сами да преценят!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
v.r.s. написа:Федерацията ако искаше да му отмъщава, просто щеше да спре правата му за 2 години, каквото право има, но както се вижда не го направи и Казийски си играе.
Eminem написа:v.r.s. написа:Федерацията ако искаше да му отмъщава, просто щеше да спре правата му за 2 години, каквото право има, но както се вижда не го направи и Казийски си играе.
Нашата федерация искаше от международната да му спре правата. Това как ти се струва ? Като отмъщение или като мил жест ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта