Стига вече заучен плач срещу Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Стига вече заучен плач срещу Лудогорец

Мнениеот petkan » 30 сеп 2012 23:17

Тази "статия" има ли източник? Съмнявам се!
Ако има, дай да го видим, че нещо много ми намирисва това да го е писал журналист, като гледам правописа на автора. ;)
[center]Изображение[/center]

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 30 сеп 2012 23:18

Много коректна статия! Много поздрави на хейтърчетата!
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 30 сеп 2012 23:20

petkan написа:Тази "статия" има ли източник? Съмнявам се!
Ако има, дай да го видим, че нещо много ми намирисва това да го е писал журналист, като гледам правописа на автора. ;)

Веско Вълчев, гонг.бг http://gong.bg/view_article.php?article_id=301005 между другото е фен на ЦСКА
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 30 сеп 2012 23:27

Tommi написа:И каква всъщност е целта на статията, да се "вдигнат акциите" на Лудогорец ли? :roll: Като изключим феновете на Лудогорец и Локо, на никой не му пука имало ли е засада, фаул, картон в еди-коя си ситуация. Затова и никой (отново изключвайки пловдивчани) не е "плакал" срещу Лудогорец. Така че изрази като "В публичното пространство се наслои мнението..." са леко неуместни. ;)

Верно ли това?Самият факт, че ти коментираш нещо, свързано с този гол означава, че нещата не са чак толкова плоски 8-)
И да, на вас, левскарите, определено ви пука всеки вкаран гол от "селяните"!

nikoko
Контакти:

Мнениеот nikoko » 30 сеп 2012 23:32

Според мен монетата има две страни... както винаги.
От едната страна, Лудогорец наистина имат най добрия отбор в България и съвсем заслужено ще станат шампиони за 2ри път.
От другата страна обаче е параноята на Домусчиев и хората около него. Бях на мача Локо Сф и Левски и никой, ама никой не може да ме убеди, че съдията и футболистите на Локо не са взели премии от Лудогорци... Но това не е страшно, по-страшното е, че Лудогорци не играят истински мачове и после губят левашки в Европа, този филм вече сме го гледали при Гриша Ганчев в Литекс, при Чорни в Левски. Уж много малко не ни стига срещу отбори като Галатасарай, Видзев, Динамо Загреб, а всъщност сме на светлини години от тях.
Само Наско и Мъри го разбраха това и то след много горчиви опити....
Господин Домусчиев, защо не се поучихте и грам от предишните неуспешни опити на новобогаташи като вас? Защо не оставите отбора ви да изиграе 30 истински мача, с риск /минимален/ да не станете шампиони? Но с истинска възможност за Европробив.

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 30 сеп 2012 23:36

nikoko написа:Според мен монетата има две страни... както винаги.
От едната страна, Лудогорец наистина имат най добрия отбор в България и съвсем заслужено ще станат шампиони за 2ри път.
От другата страна обаче е параноята на Домусчиев и хората около него. Бях на мача Локо Сф и Левски и никой, ама никой не може да ме убеди, че съдията и футболистите на Локо не са взели премии от Лудогорци... Но това не е страшно, по-страшното е, че Лудогорци не играят истински мачове и после губят левашки в Европа, този филм вече сме го гледали при Гриша Ганчев в Литекс, при Чорни в Левски. Уж много малко не ни стига срещу отбори като Галатасарай, Видзев, Динамо Загреб, а всъщност сме на светлини години от тях.
Господин Домусчиев, защо не се поучихте и грам от предишните неуспешни опити на новобогаташи като вас? Защо не оставите отбора ви да изиграе 30 истински мача, с риск /минимален/ да не станете шампиони? Но с истинска възможност за Европробив.

Казваш, че игралите истински мачове в България Левски и ЦСКА успешно преодоляха съперниците си в Европа?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 30 сеп 2012 23:36

това да признаеш че Лудогорец играят най-добрия футбол е чиста доза мазохизъм... а тоя треньора ви е пълен ментак, но времето ще покаже дали съм прав.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 сеп 2012 23:37

nikoko написа:Според мен монетата има две страни... както винаги.

И какво ако е така, кое е лошото, че футболистите са взели пари от Лудогорец. За съдията не е сериозно, най-малкото Левски трябва да изгради един стил на игра, да заиграе правилно ако щете, тогава и рзултатите ще дойадат сами, тогва ако са те ущетели има право да мрънкаш срещу съдиите . Дотогава кротично и скромно седиш и работиш

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 30 сеп 2012 23:38

Teo написа:това да признаеш че Лудогорец играят най-добрия футбол е чиста доза мазохизъм.

А кой отбор играе най-добрият футбол в България?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 сеп 2012 23:40

Teo написа:това да признаеш че Лудогорец играят най-добрия футбол е чиста доза мазохизъм... а тоя треньора ви е пълен ментак, но времето ще покаже дали съм прав.

Левски има един изключително талантлив млад треньор, който не спира да работи. И ако му се даде необходимото спокойствие,НЕЗВИСИМО от резулатите, успехите ще са неизбежни
Последна промяна от milen.hristov на 30 сеп 2012 23:40, променено общо 1 път.

Върни се в “Лудогорец”