Черно Море победи Несебър с 5:0 в последната си контрола

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Re: Черно Море победи Несебър с 5:0 в последната си контрола

Мнениеот Ticha » 01 мар 2009 13:29

gambara написа:не съм съгласен с теб Тича, дай му малко време,има добри включвания,днес има реална голова ситуация която сам сътвори и просто игра за отбора/подаде на Илиев за 4-0/ а и да не забравяме че не е важно кои вкарва голове за отбота а е важно просто да ги има и то в повечко ако е възможно :lol: и само в противниковата врата.
това 5-0 взе да става все по сладко :D

Дано да си прав, много ще се радвам аз да греша. :mrgreen:

aaaaz-ve
Контакти:

Мнениеот aaaaz-ve » 01 мар 2009 13:42

Оставете го smash_the_red обича да се шегува, максимума бил 5-то място :lol: имаш потенциала на Шкумбата ;) развивай го
БЕЗБРОЙ СЪДБИ, БЕЗБРОЙ МЕЧТИ - В ЕДНО ЗА СЪРЦЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ
Изображение
''Ти не избираш любимия футболен отбор ,а той теб избира''

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 01 мар 2009 15:05

smash_the_reds написа:Мисля че Ч.море загатна голям потенциал с така съкрушителна поведа над корав съперник.Според мен максимума в първенството е 5-то място.

..........................................................................................................................................................
То 5тото място е за Левски.С убедителните победи които направиха Левскарите максимум 5то място.А за морето в троиката завър6ат ли ще е нормално класиране :lol:

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 01 мар 2009 18:18

orlando написа:
smash_the_reds написа:Мисля че Ч.море загатна голям потенциал с така съкрушителна поведа над корав съперник.Според мен максимума в първенството е 5-то място.

..........................................................................................................................................................
То 5тото място е за Левски.С убедителните победи които направиха Левскарите максимум 5то място.А за морето в троиката завър6ат ли ще е нормално класиране :lol:

Че сме слаби-да,признавам.Но очаквам съдийски подаръчета и други такива неща да запазам първото място до края.Второто и третото място са запазени за врага и за Литекс.Вашата битка ще е за 4-5 място с Локо Сф и Сливен като на този етап давам предимство на железничарите.Това не е ли реално???
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 01 мар 2009 18:41

Щом уважаваш феновете,добре.Ще получиш и ти уважение.Не сме се събрали тук за да се плюем,а за да си обсъдим отборите и проблемите съпътстващи великата игра.Кажи си мнението за потенциала на другите четири отбора които ще бъдат преди морето и защо мислиш така.Може и да си прав.Може и да не си.Но това не значи че трябва да се хващаме за гушите/образно казано/.Аз съм на мнение че ще бъдем с медали тази година.Не зная какви,но ще ги има.Почти всеки път когато съм свободен ходя на тренировките на отбора и искам да заявя че никога не съм виждал толкова мотивирани футболисти в Черно море.А футбола който играе Морето е наслада за окото.Няма опити за пукане на топката,играе се с мисъл и с толкова красиви комбинации,че чак не ми се вярва.Дано продължават все така,а медалите сами ще дойдат.Прав е Кольо като казва,нека играем красиво а победите ще идват една след друга. :)
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 01 мар 2009 19:34

За Левски и цска,колкото и да са слаби,едва ли някой ще допусне да не са в тройката-макар и по другия начин ,ако се налага.Другият медалист от първенството ще е Литекс-с Мъри и ако щете с БФС.Дори могат да се набутат за борбата за първото място.Като че ли сега те са в много по-добра форма от нас и врага.Мисля че ЛокоСФ ще подобри нивото си от есента(с Камбуров-макар че една птичка пролет не прави-това е ясно).За сега ги виждам четвърти.За сметка на тях Сливен нищо не направиха в подготовката и нищо качествено не взеха-мисля че те пък ще имат спад-6-то 7-мо място с Черноморец.Не ни дадоха и Коста Янев. :evil: За Ч.море-само с мотивация не става ,макар че тя много помага.Не че нямат качествени футболисти(С.Александров е велик-НАЦИОНАЛ),за трансферите ще се разбере на пролет-дали са качествени.Кольо мастиката нещо не ми вдъхва доверие много-не е слаб треньор,но не знам дали ще успее да поддържа това постоянство на отбора през полусезона.За това ги виждам на 5-то място.А това за 3-тото място е в добрия смисъл на думата-футболен фанатизъм.В южната съседка много помага ,особено в ЕКТ,но тук дали ще е така???
Изображение Изображение

Потребителски аватар
GreenMile
Контакти:

Мнениеот GreenMile » 01 мар 2009 20:24

Точно там ви е големия проблем на вас,Левски и ЦСКА.Вие си лягате на ухо,че колкото и да сте слаби ще ви бутат напреде,както в добрия стар комунизъм и каквото и да става ще сте си добре.Да,ама не.В РЕАЛНОСТТА се изисква работа,изискват се инвестиции,изисква се МОТИВАЦИЯ даже.Локо Сф ги видях много добре какво могат на Тича,като минаха центъра 1 път за 90 минути,и да си подобрят нивото пак не могат да достигнат нашето.Нас трудно могат да ни извадят от играта,защото РАБОТИМ.Докато вие купувате съдии,ние сме построили 12 стадиона и школата ни е на най-високо ниво,докато вие се дърлите за Раковски,ние строим стадион....там е разликата.ЧЕРНО МОРЕ е в 21 век,с амбиции,с класа....а вие сте в социализма и лягате на ухо,че държавата ще помага,като ЦСКА,дето школата им подритва на някаква спечена сгурия.

ПС:И да не е само КРИВИЯ в нашия отбор?ЖОРО ИЛИЕВ - готов национал,по нищо не отстъпва на АЛЕКС.МИРО МАНОЛОВ - най-добрия и реузлтатен нападател в А група?САШКО и ТАНКО ДЯКОВ - най-силната двойка центр. защитници.....ДАНЧО ЮРУКОВ - все играчи с КЛАСА на терена.А вие?Какво имате вие?
С МОРЕТО В СЪРЦЕТО
Изображение

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 01 мар 2009 21:19

аз не на Левски,аз на Мароко :D :D :D
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 01 мар 2009 22:13

Какво имате вие?

Имаме -Георги Петков-най-добрия вратар в света-повтарям-в СВЕТА :!:
Имаме и Гонзо-и да не го признавате -Гонзо е велик :!: :!: :!:
За ваште съм съгласен с изключение на Танко Дяков-най-голямото дърво(защитник)в БГ след Ибрахима Гай :!: :!: :!: :!: :!:
А това че ни бутат напред ще е и занапред-бъди сигурен-вие си стройте, имайте си базите-ние винаги ще сме пред вас,макар и грозно признавам,но това е действителността и за дълги години напред!
Изображение Изображение

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 01 мар 2009 22:41

smash_the_reds написа:

Все си мисля, че е крайно време България да влезе в Европа. Това означава, че до някоя и друга година отбора ви и на "вечния съперник" ще започнат да се борят и за трето място ако не си намерите стабилни собственици. Не може вечно с въздух под налягане да издухвате противниците. Ще са необходими съвременни бази, добра организация, добри футболисти и "пауър". А за всички тях си трябват парички, нали ;)

Върни се в “Черно море”