VII кръг, Локо СФ - ЛЕВСКИ (събота, 17ч)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Обичам Левски
- Контакти:
Re: VII кръг, Локо СФ - ЛЕВСКИ (събота, 17ч)
Абсолютно безмислен мач.Очаквам победа поне с 3,4 гола
- Левски над всичко!
- Контакти:
- blue avalanche
- Контакти:
По-интересно ми е дали Пинто ще се завърне в игра,отколкото с колко гола ще бием Локо.
Решението е много просто. Не се дава лиценз на отборите които нямат лицензиран стадион.
Sisi 1914 написа:1:2
Още по-сигурен съм в победата ни

MQplaya написа:we are the champions написа:MQplaya написа:3/4:1
и като се сабуди кво стана
Празнувах победата.

0-3
"Недей да спориш с глупака, първо ще те свали до неговото ниво, а после ще те бие с опита си"
- Fabrizio Ravanelli
- Контакти:
Наглед лесен мач за Левски, но... лобито на "машинистите" в отбора ни е доста здраво! Дано поне се разминем с хикс в този мач
Майтап няма, ако Глигана и Рендето (разбирай: батков и гигов) се гласят за това... тежко им! 

“Този, който знае истината и не я изказва гласно е мизерен страхливец“ ЮЛИУС ЩРАЙХЕР
"... Иначе народът би казал: Щом бай Илия не издържа, какво остава за нас! А народът не заслужава да го превръщат в стадо прасета!!! " ИЛИЯ МИНЕВ - СБНЛ
"... Иначе народът би казал: Щом бай Илия не издържа, какво остава за нас! А народът не заслужава да го превръщат в стадо прасета!!! " ИЛИЯ МИНЕВ - СБНЛ
doktora25 написа:Аз не мога да разбера какъв е проблемът да е на Герена и защо това толкова се коментира. Имаше 2-3 подобни случая през последните години, ако не се лъжа със Сливен, и с Локо Пловдив.
Локо Сф "домакинства" на Левски на стадиона на Левски?!? И питаш все още дали има проблем?
Има и то голям, че с всеки изминал сезон чупим абсурдомера. Няма такова веселяшко първенство като нашето. Че и успяват всеки кръг да има скандали.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- blue avalanche
- Контакти:
ehh написа:doktora25 написа:Аз не мога да разбера какъв е проблемът да е на Герена и защо това толкова се коментира. Имаше 2-3 подобни случая през последните години, ако не се лъжа със Сливен, и с Локо Пловдив.
Локо Сф "домакинства" на Левски на стадиона на Левски?!? И питаш все още дали има проблем?
Има и то голям, че с всеки изминал сезон чупим абсурдомера. Няма такова веселяшко първенство като нашето. Че и успяват всеки кръг да има скандали.
Ако не се лъжа,миналия сезон отбор "домакинства" на Славия на Овча Купел...