Подразни ли ви Слави ???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
komi
Контакти:

Re: Подразни ли ви Слави ???

Мнениеот komi » 17 сеп 2012 23:36

Този отдавна не го гледам, но имам мнение по въпроса. Не е толкова важно, че е публично. Това е простимо, защото може да накара и други да го направят. Проблем е, че се политизира. Без значение кой е в ролята на Премиера. В този случай явно е лично и не е благотворителност, а евтин начин да се покажеш. Но от елементарен човек толкова.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 сеп 2012 23:39

Дори и да го направи анонимно,пак ще се разбере,че Слави е дал пари,така че не виждам нищо лошо как е решил да покаже,че е помогнал!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 сеп 2012 23:46

ЩОМ Е ПРОТИВ ГРОБ НЕ МЕ ДРАЗНИ!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 17 сеп 2012 23:46

всеки си има собствено виждане. аз съм убеден, че славея го прави, за да извлече дивиденти, дали са политически, рекламни или икономически, той си знае, но да го правиш върху болката на живо същество си е гавра :!:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

КАН
Контакти:

Мнениеот КАН » 17 сеп 2012 23:55

Този наглец беше поискал 50% влияние в сегашното правителство.Борисов го обяви публично.Това е най-голямото поражение в живота на учиндолеца.Бойко
направо го засра.Никога няма да му го прости момченцето.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 17 сеп 2012 23:57

Обичам Левски написа:Нямаше как да не ме подразни публичната благотворителност на Слави.Показа едно момче в инвалидна количка, политизира неговите проблеми и накрая се направи на велик и му даде няколко хиляди евро.Дотук нищо лошо,освен това със политизирането на въпроса.Защо публично забога,ако искаш да помагаш истински не го направи задкадър,а не пред цяла България.Накрая Слави ни подсказа,че за всичко е виновен Бойко Борисов и накрая,че нашия водещ-шоумен е нашия спасител.

п.п Съжелявам,ако има правописни грешки,но съм жестоко афектиран от видяното !

[offtopic]Бързината не е оправдание за неграмотността.[/offtopic]
Живеем в свободна (донякъде) държава и всеки може да си гледа телевизията, която не го дразни. Имате възможност да избирате измежду 50-60-70 БГ програми и стотици хиляди чуждестранни по сателит. Много сте ми странни, нещо не ви харесва, а продължавате да го гледате?!
Аз отдавна спрях да гледам нещата, които не ми харесват и ми е много добре.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
miromov
Контакти:

Мнениеот miromov » 18 сеп 2012 00:08

А вие, защо го гледате като ви дразни. И биг брадър дразни, ама седнали и гледат и после плюят. Не могат да разберат нещо много просто. По телевизията дават това което вие искате да гледате. Ако никой не ги гледа, просто ще паднат от ефир и няма да има нужда да се възмущаваме. Щом имат рейтинг и печелят луди при от реклами, значи много хора ги гледат и даже и да не ги харесват, на кого му пука, нали и недоволните правят рейтинг.
GINA CARANO MMA
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/928/3214928e.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/1C/50/357253c2500e1c50.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 18 сеп 2012 00:11

шивача написа:всеки си има собствено виждане. аз съм убеден, че славея го прави, за да извлече дивиденти, дали са политически, рекламни или икономически, той си знае, но да го правиш върху болката на живо същество си е гавра :!:

Напълно съм съгласен, щом изключително глупав човек като шивача е разбрал истината, значи има бъдеще България :) ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 18 сеп 2012 00:17

до колкото знам Слави помага и без да парадира с това. В случая може да повярвам, че Сиромахов не му е казал всичко и това е излязло в предаването му. А и да е знаел, какво значение има щом е помогнал на момчето??? Не е ли важна помощта? В тая държава всичко става само след намеса на медиите. Това е истината.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 18 сеп 2012 00:34

stannn написа:до колкото знам Слави помага и без да парадира с това. В случая може да повярвам, че Сиромахов не му е казал всичко и това е излязло в предаването му. А и да е знаел, какво значение има щом е помогнал на момчето??? Не е ли важна помощта? В тая държава всичко става само след намеса на медиите. Това е истината.

Това щях да напиша и аз но си ме изпреварил ;) Важното в случая е че момчето ще си има асистент и в Австрия,а няма да се чуди как да се оправя сам.И според мен Сиромахов не му е казал за случая и Слави за това се подразни.Не защитавам Слави,отдавна спрях да го гледам но важен е жеста 8-)

Върни се в “Свободна зона”