Пулев на победа от мач с Кличко

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Any
Контакти:

Re: Пулев на победа от мач с Кличко

Мнениеот Any » 10 сеп 2012 13:36

Искам си Акаунта написа:Ами ... Кубрат бърза за такъв мач , за да може да разказва някой ден на внуците си , че се е изправял срещу истинска легенда в бокса :) Колкото до шансовете му ... най-големия коз на братя Пулеви ( най-вече на Кубрат ) , е че могат да понесат много бой , без това да се отразява на боеспособността им . Но Кличко са друга вселена ... срещу който от братята да се изправи Кубрат , ще е невероятен успех ако не бъде нокаутиран . А ако изкара всички рундове в мача ще си е подвиг .

Вчера даваха мач на 1 от братята ебаси педалската история направи аркада на клепача на противника и му дадоха техническа победа.... още в 3тия рунд

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 10 сеп 2012 13:45

Any написа:
Искам си Акаунта написа:Ами ... Кубрат бърза за такъв мач , за да може да разказва някой ден на внуците си , че се е изправял срещу истинска легенда в бокса :) Колкото до шансовете му ... най-големия коз на братя Пулеви ( най-вече на Кубрат ) , е че могат да понесат много бой , без това да се отразява на боеспособността им . Но Кличко са друга вселена ... срещу който от братята да се изправи Кубрат , ще е невероятен успех ако не бъде нокаутиран . А ако изкара всички рундове в мача ще си е подвиг .

Вчера даваха мач на 1 от братята ебаси педалската история направи аркада на клепача на противника и му дадоха техническа победа.... още в 3тия рунд

Има си лекар който преценя дали боксьора може да продължи да се боксира ... Аркада на клепача означава , че на практика е останал с едно виждащо око . В почти всички случаи това означава край на боя ... освен във филмите за Роки ;) . Там се бият и със затворени от аркади очи :mrgreen:
Последна промяна от Искам си Акаунта на 10 сеп 2012 13:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 10 сеп 2012 13:51

Едноръките легенди :mrgreen: Това че няма един свестен боксьор в тежка категория и им пускат само 40 годишни или пълни аматьори е отделен въпрос. Последната легенда Ленъкс Люис помним какво направи единия Кличко и как се лееше кръв още в началните рундове. Липсата на качество не ги прави легенди за победи срещу посредствени боксьори! Защо толкова години Кличко бягат от Поветкин??

Any
Контакти:

Мнениеот Any » 10 сеп 2012 13:53

Искам си Акаунта написа:
Any написа:

Има си лекар който преценя дали боксьора може да продължи да се боксира ... Аркада на клепача означава , че на практика е останал с едно виждащо око . В почти всичко случай това означава край на боя ... освен във филмите за Роки ;) . Там се бият и със затворени от аркади очи :mrgreen:

Мисълта ми е че го би по супер педалски начин ... още в 3ти рунд .... то така и аз мога да го бия кличко ще го нацепя 2-3 пъти в окото и ще не ще че му тръгне кръв от клепача и като му тече в окото ще го спрат мача...

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 10 сеп 2012 14:00

Мисълта ми е че го би по супер педалски начин ... още в 3ти рунд .... то така и аз мога да го бия кличко ще го нацепя 2-3 пъти в окото и ще не ще че му тръгне кръв от клепача и като му тече в окото ще го спрат мача...

Беше в 4ти рунд и не беше на клепача , а на скулата ! Кличко си го беше започнал и съм сигурен , че имаше още 2 рунда максимум живот в германчето, всеки един удар на Кличко беше в главата му !
Дори в 4ти рунд Кличко му игра без никакъв блок, до като германеца не сваляше ръцете, но това не му помогна !

Any
Контакти:

Мнениеот Any » 10 сеп 2012 14:03

Beck's написа:

Беше в 4ти рунд и не беше на клепача , а на скулата ! Кличко си го беше започнал и съм сигурен , че имаше още 2 рунда максимум живот в германчето, всеки един удар на Кличко беше в главата му !
Дори в 4ти рунд Кличко му игра без никакъв блок, до като германеца не сваляше ръцете, но това не му помогна !

Не видях къде е било коментатора каза аркада на клепача аз само видях че му течеше кръв в окото ...

Потребителски аватар
Nuro
Контакти:

Мнениеот Nuro » 10 сеп 2012 14:03

wolf написа:Едноръките легенди :mrgreen: Това че няма един свестен боксьор в тежка категория и им пускат само 40 годишни или пълни аматьори е отделен въпрос. Последната легенда Ленъкс Люис помним какво направи единия Кличко и как се лееше кръв още в началните рундове. Липсата на качество не ги прави легенди за победи срещу посредствени боксьори! Защо толкова години Кличко бягат от Поветкин??

+1! Аз даже бих причислил машината Устинов, с който ще се бие нашето момче, към бойците, които биха напердашили прехвалените братя. Както и Сет Мичел, Роберт Хелениус... Надявам се, Витали да има куража да се изправи срещу някой от тях преди да се откаже, за да му натрушат канчето :mrgreen:

Nate
Контакти:

Мнениеот Nate » 10 сеп 2012 14:07

Any написа: то така и аз мога да го бия кличко ще го нацепя 2-3 пъти в окото

Хахаххахаххахаххах

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 10 сеп 2012 14:12

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZAg01xL2Cp8[/youtube]
От средата на 2рия рунд Ленъкс си прави гавра с него

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 10 сеп 2012 14:20

Kaкво толкова ги хвалите тия двамата не мога да разбера. Пробутват им постоянно някакви слабаци срещу които да играят и резонно украинците си ги смачкват от бой. За толкова години вече не съм им пуснали един наистина здрав и бърз противник който да им покаже за какво става въпрос.
Как за толкова години не им намериха някой противник от класата на Тайсън, Фрейзър или Холифилд, а все на слабаци и противници средна класа попадат.

Върни се в “Други спортове”