percival написа:...
Литекс - Гриша Ганчев,къщички за пиленца - това е жестоко
...
Славия - Младен Михалев,от край време
Миньор - в момента май никой
Ботев Враца - вече никой
Монтана - Община Монтана и всички фирми спечелили обществени поръчки в района плащат своя данък към отобора
...
Пирин ГД - Община ГД и още няколко частни фирми + Еврофутбол,но това е по скоро час пром![]()
Кой и с какви пари издържа отборите от "А" група ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Кой и с какви пари издържа отборите от "А" група ?
percival написа:От всичките отбори ми е най-чудно как се финансира Славия и с какви пари ? Идеи ?
Продаване на мачове.
percival написа:
Излиза ,че почти всички отбори са зависими финансово от държавата.
Какво имаш предвид?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:percival написа:
Излиза ,че почти всички отбори са зависими финансово от държавата.
Какво имаш предвид?
Ами на първо време ,че съвсем не са частни.Друго ,мисля си се сетил.
Последна промяна от percival на 06 сеп 2012 21:00, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Би трябвало Маджо да дава някой друг лев. Продажбите, които прави Дебелият винаги са повече от разходите за нови играчи. Някой друг 1X2 и е готов нашия бюджет.percival написа:От всичките отбори ми е най-чудно как се финансира Славия и с какви пари ? Идеи ?
Аре малко дискусия около Левски-не че нещо ама да кажеш че Левски е спонсориран от Батков си е чиста проба ,,менте,,.
Има един голям голям кръг ,,Котараците,,-ама както каза един колега по-горе навлизате в дълбоки води така че внимавайте в това си начинание.
Издръжката на БГ-отборите е много елементарна питайте бат Венци
.
Има един голям голям кръг ,,Котараците,,-ама както каза един колега по-горе навлизате в дълбоки води така че внимавайте в това си начинание.
Издръжката на БГ-отборите е много елементарна питайте бат Венци

LEVSKI_FOREVER
rzEtw написа:Би трябвало Маджо да дава някой друг лев. Продажбите, които прави Дебелият винаги са повече от разходите за нови играчи. Някой друг 1X2 и е готов нашия бюджет.percival написа:От всичките отбори ми е най-чудно как се финансира Славия и с какви пари ? Идеи ?
Със сигурност някой дава ,дали Маджо дали някой друг не знам.За "А" група си трябва бюджет от няколко милиона лева,а общите ви продажби на футболисти със сигурност не надхвърлят тая сума.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
90% от разходите на отборите са заплатите за играчите, т.е "няколко милиона лева" са преувеличени. Нито се правят ремонти на стадионите(освен козметичните), нито се купуват скъпи играчи, нито се дават пари за артикули и маркетинг.percival написа:rzEtw написа:Би трябвало Маджо да дава някой друг лев. Продажбите, които прави Дебелият винаги са повече от разходите за нови играчи. Някой друг 1X2 и е готов нашия бюджет.percival написа:От всичките отбори ми е най-чудно как се финансира Славия и с какви пари ? Идеи ?
Със сигурност някой дава ,дали Маджо дали някой друг не знам.За "А" група си трябва бюджет от няколко милиона лева,а общите ви продажби на футболисти със сигурност не надхвърлят тая сума.
percival написа:
Повечето са си частни, а и спонсорите им също са частни компании. За няколко клуба може да се каже, че са финансово зависими от местните общински съвети, а не от държавата.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:percival написа:
Повечето са си частни, а и спонсорите им също са частни компании. За няколко клуба може да се каже, че са финансово зависими от местните общински съвети, а не от държавата.
Ами то и ние в нашият блок сме зависими от домоуправителя ,а не от кмета .Долу горе едно и също е

Върни се в “Футбол - България”