С абонаментна карта за В съм, напълно спокойно място, даже гледам да сядам от Г за да си гледам мача на спокойствие, в по-възловите съм ядрото на сектора за подкрепям по-силно отбора.
В А ходя само когато, В го затварят, дано да мога някога финансово да си го поволя да гледам от там.
До преди няколко години ходех в Б, но реших да се преместя понеже простотията, пошлостта и посредствеността ми дойдоха в повече. Вече там нормален фен не може да седне както преди правеха пенсионерите и мъже водещи приятелките си или децата си. Пълно е в момента с т.нар. ултраси (криво разбрани ), които са олицетворение на чалганизацията в държавата и промити мозъци, както и не малко хора от криминалният контингент. Има и нормални разбира се при това са повечето (те са истински герои, че издържат на случващото се), за съжаление лицето са другите- лошите. Те си пишат декларации, пресконференции си дават и се срещат с полицията по често от колкото на мач ходят
АНКЕТА : В кой сектор ходите на мач
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- milen.hristov
- Контакти:
- Артилериста
- Контакти:
Re: АНКЕТА : В кой сектор ходите на мач
По принцип най-често ходя във "В"

"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
Досега от както ходя на мачове, само 1 път съм бил във "В", всички други пъти в Г! Още от дете!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
- anihilator
- Контакти:
Ами и аз съм в сектора за гости 

Абе тая тема след като е във форума на Левски не трябва ли да се отнася само до сините фенове ?
Нямам против да пишат и другите, ама някой ще трябва да я премести в такъв случай 

- milen.hristov
- Контакти:
Blue_Lion написа:Абе тая тема след като е във форума на Левски не трябва ли да се отнася само до сините фенове ?Нямам против да пишат и другите, ама някой ще трябва да я премести в такъв случай
Те за това и ходят в секторът за гости, т.е. Г
- Santiago Munezz
- Контакти:
В сектор "Б" ама понякога и в "А" сядам когато играем срещу някой по непретенциозен отбор!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
- ralka_levskarka
- Контакти:
В "Б" сектор.
Една любов, Една съдба, Една искра, Една мечта- синя ни е кръвта! А сърцата? Сърцата бият в ритъма на песента- САМО ЛЕВСКИ СОФИЯ !!!

Една любов, Една съдба, Една искра, Една мечта- синя ни е кръвта! А сърцата? Сърцата бият в ритъма на песента- САМО ЛЕВСКИ СОФИЯ !!!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
В , разбира се. Спокойствието е най важно, тук може само някоя семка да ви попречи да гледате мача. Иначе в Б и Г съм ходил преди повече от 7-8 години, уникално е но не и безопасно. За родители с деца или възрастни , спрямо възможностите В или А !