Бъдещият шеф в ЦСКА: ...
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Синьо сърце
- Контакти:
Re: Бъдещият шеф в ЦСКА: ...
Абе ний ще го преживеем, но за ЦСКА не знам... Чак жал ми става, това е ОНЗИ клуб, на който бях на мач с Ливърпул някога, 3-0 срещу Байерн в 20 минута... Не че нещо ми е разбирала главата тогава, но бях там и го помня! Егати падението, сега чакат какво ще решат в централата на УЕФА, не е истина. Но стига сантименти, това е положението.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
deepblue написа:Синьо сърце написа:Аз лично нищо не схванах от това интервю и други изказвания... Как се прави одит за 10 дни, защо само 300 000, другите били в чужбина...Ама по-други му се обадили. Стоичков ще идва, ама сега не може да дойде , ама после може да го поканим...Как точно Титан ще дадат акциите без пари, че не се сещам...Ама хем ще са мажоритарни, хем няма да се месят( как ще стане, като торба пирони не може да се купи без техен глас???), въобще странна работа....
И аз се смаях от такива общи приказки![]()
![]()
Уж сте разбирачи, ама явно трудно схващате! Единият пуска монолози в старанието си сам де се убеди в нещо, което не му е ясно. Другият решава тема да пусне, но май я е чел като дявола евангелието. И да останем без евролиценз за три години не е болка за умиране, важното е клубът да се подреди из основи и да стъпи на краката си. Тези, които ще играят в Европа те да му мислят.

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Синьо сърце написа:Абе ний ще го преживеем, но за ЦСКА не знам... Чак жал ми става, това е ОНЗИ клуб, на който бях на мач с Ливърпул някога, 3-0 срещу Байерн в 20 минута... Не че нещо ми е разбирала главата тогава, но бях там и го помня! Егати падението, сега чакат какво ще решат в централата на УЕФА, не е истина. Но стига сантименти, това е положението.

и пет години да ни лепнат, това няма да промени ситуацията, в която ще попаднете

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- POPCORN
- Контакти:
ама левскарите. защо не си гледат в тяхната паница ми тръгнали да съжаляват ЦСКА.нямаме нужда от вашите съжаления.присмял се хърбел на щърбел.вие сте същите тъшаци с извинение.какво си мислите,че като ние не играем три години в Европа вие три години ще взимате шампионската лига ли?Нали ще ви се падне пак Сараево, Бате и тн и ще ви думнат и вас
Последна промяна от POPCORN на 23 авг 2012 20:55, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
шивача написа:Радващото е, че е бил футболист навремето, макар и в юношеска възраст, а не полицай
А още по-радващо е, че държи бардака над Син Сити

Сините пак налазиха темата за ЦСКА. Абе сини , що не коментирате как Иовов се заврща , а сте тръгнали ЦСКА да оправяте. Ний ще се оправим, а вие , вие му мислете.
vili2010 написа:Сините пак налазиха темата за ЦСКА. Абе сини , що не коментирате как Иовов се заврща , а сте тръгнали ЦСКА да оправяте. Ний ще се оправим, а вие , вие му мислете.
Какъв ти е проблема, бе? Коментираме водещата новина от САЙТА на ГОНГ във ФОРУМА на ГОНГ

Не съм от вашия отбор, знаете го, но едно време бяхте страшни. По време на Демокрацията ЦСКА кой не го ... Мисля си, че тези, дето сега ви обещават "светло" бъдеще, ще ви заробят още повече. Как може такова нещо? Като комунист ще кажа, че макар и да съм левскар, едно време се гордеех, че имаме силна държава, силен футбол - ЦСКА, "Левски", "Академик", "Славия", "Ботев", "Локомотив" София, "Дунав"... Вашият отбор беше побутван, но класата си я имаше. Държавата функционираше и така всичко се развиваше добре. Дойде обаче Демокрацията и кой ли не ви се нахвърли, за да ви унижощи. И докато в началото по - скоро се радвах, че отслабнахте, от доста време случващото се с вас не е никак на хубаво. На ГА прочетохте ли последния пасквил? А прочетохте ли някои от коментарите по - долу, сред които колкото да се пишат анонимни потребителите, със сигурност има и цесекари, които критикуват този празнодумец? Този същият ГА е един от унищожителите ви след Промените. Той е такъв бояджия, обаче все се пише за спасител и ваш водач. Че ни мрази, това е самата истина, но и вас много не ви обича. Той си е от "Пирин".
hrclspr12 написа:Не съм от вашия отбор, знаете го, но едно време бяхте страшни. По време на Демокрацията ЦСКА кой не го ... Мисля си, че тези, дето сега ви обещават "светло" бъдеще, ще ви заробят още повече. Как може такова нещо? Като комунист ще кажа, че макар и да съм левскар, едно време се гордеех, че имаме силна държава, силен футбол - ЦСКА, "Левски", "Академик", "Славия", "Ботев", "Локомотив" София, "Дунав"... Вашият отбор беше побутван, но класата си я имаше. Държавата функционираше и така всичко се развиваше добре. Дойде обаче Демокрацията и кой ли не ви се нахвърли, за да ви унижощи. И докато в началото по - скоро се радвах, че отслабнахте, от доста време случващото се с вас не е никак на хубаво. На ГА прочетохте ли последния пасквил? А прочетохте ли някои от коментарите по - долу, сред които колкото да се пишат анонимни потребителите, със сигурност има и цесекари, които критикуват този празнодумец? Този същият ГА е един от унищожителите ви след Промените. Той е такъв бояджия, обаче все се пише за спасител и ваш водач. Че ни мрази, това е самата истина, но и вас много не ви обича. Той си е от "Пирин".
така е, но днешната младеж го отрича, имам предвид спортните успехи. няма левскарче, което да го признае това, за истината говоря!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !