Това, което казва controller от доста време, е самата истина. Не го знам последно на "Ямбол" ли е запалянко, на "Левски" ли, или на двата отбора, но щом няма нормален баскетбол у нас, няма какво да искаме от момчетата. Толкова си можем. Близнаците разбирам, че са се отказали да играят. С тях съм сигурен, че щеше да е друго, с Банев не знам.
Жалко, но това е действителността! Постигнатото от волейболистите беше много хубаво, но нереалистично. Ще кажем, че резултатът им е бил с огромно значение при тях ако запазят нивото в следващите поне четири години. Дано чуят думите на Пламен Константинов тези от БФВ! Дано изобщо на спорта ни най - сетне се обърне внимание. Позорно е това абдикиране от всяко едно от правителствата след Промените.
Не съм гледал мача. Преди малко прочетох, че така е свършил. Германия има много повече възможности от нас. За да ги победим, трябва много работа и късмет. Успехите на "Лукойл" са илюзия, малкото на "Левски" и "Рилски спортист", както и преди това на "Черно море" - също. Не говоря за преди това нали, а само за последните петнадесет години.
България - Германия - 70:82
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: България - Германия - 70:82
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- controller
- Контакти:
Това, което казва controller от доста време, е самата истина. Не го знам последно на "Ямбол" ли е запалянко, на "Левски" ли, или на двата отбора,
Ах как на Левски , сакън , на Ямбол съм си луд фен ....

И още нещо погледнете в какви зали играят в НБЛ - единствената нова е на Рилски Спортист , ами нашата примерно е строена 1968г., ако федерацията лицензира залите според правилата без да си затваря очите минимум 2 отбора няма начин да започнат първенството, да не говорим че над половината отбори съществуват не с големи спонсори ,а благодарение на общините по места, и на "Бойково помилване" !

controller написа:Това, което казва controller от доста време, е самата истина. Не го знам последно на "Ямбол" ли е запалянко, на "Левски" ли, или на двата отбора,
Ах как на Левски , сакън , на Ямбол съм си луд фен ....![]()
И още нещо погледнете в какви зали играят в НБЛ - единствената нова е на Рилски Спортист , ами нашата примерно е строена 1968г., ако федерацията лицензира залите според правилата без да си затваря очите минимум 2 отбора няма начин да започнат първенството, да не говорим че над половината отбори съществуват не с големи спонсори ,а благодарение на общините по места, и на "Бойково помилване" !
То това е ясно, но понякога си показвал симпатии и към "Левски". Това ми беше приказката. Твоят отбор преди години с много българи постигна голям успех, "Академик" все още в български вариант също вървеше напред и толкова. След това печелят само титли, но не спомагат с нищо за развитието на спорта. Много неща трябва да се случат, за да потръгне спорта изобщо.
Последна промяна от hrclspr12 на 22 авг 2012 16:31, променено общо 1 път.
Нещата трябва да се подобрят.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!