ОФАНЗИВА написа:Ajde pak ofanziva vi e vinovna-psuvali nekav negar-deto osira 100 ma4a i gole problem-ajde po-seriozn
Този ти коментар казва всичко ! Расистите не са добре дошли в сектор "Г"
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ОФАНЗИВА написа:Ajde pak ofanziva vi e vinovna-psuvali nekav negar-deto osira 100 ma4a i gole problem-ajde po-seriozn
Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........
bouscule написа:българският футболен любител никога не се е славел с висока интелигентност, така че не виждам нищо изненадващо в поредната простотия, и за Левски и за ЦСКА няма разлика
Red Warrior написа:Кико3, ами защо тогава си си сложил в подписа "вън Дучето от ЦСКА"? Иначе тези от "Офанзива" може да представляват само себе си, но не и публиката на ЦСКА. Аз не искам да имам нищо общо с тези пикльовци!
GOLEADOR написа:Явно в Офанзива има и мърша която по-скоро трябва да се махне от там.Не е случайно,че Офанзива и Сектор Б издигнаха един и същ (по смисъл) плакат срещу фен на ЦСКА!А как се стигна до това чудо,не знам.Всъщност спомням си как едни пикльовци оскверниха един паметник на мъртвец и Дуче ги заклейми,а след една година същите го гонят от сектор Г.Жалко,че младото поколение расте с някакви криворазбрани идеали,но те не са виновни,а ние,защото така сме ги възпитали.И каквото сме посели,това ще жънем.Знам,че винаги е имало мърша в сектора ,но тя бе пренебрежителна бройка(някак си успявахме да се очистим от нея),а сега нещата се радикализират и мършата взе да се увеличава.А това вече е притеснително.
Потребители, разглеждащи този форум: djd, Google [Bot] и 25 госта