Комисията по дискриминация изкара Левски нарушител
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Комисията по дискриминация изкара Левски нарушител
И преди и сега Ботев,Левски значи свобода.Не пипайте историята.За да не ви пипнем ние.
Изобщо няма да се учудя, ако се окаже, че тези от лицата с българско гражданство (как човек да нарече такива хора българи), които искат да махнат Ботев и Левски от българските учебници, са новоизлюпени привърженици на т. нар. "Локомотив" Пловдив. Те, горките, са готови на всякакви подвизи само и само името на Ботев да не им се мярка пред очите.
- Levskar_90
deladog написа:Изобщо няма да се учудя, ако се окаже, че тези от лицата с българско гражданство (как човек да нарече такива хора българи), които искат да махнат Ботев и Левски от българските учебници, са привърженици на т. нар. "Локомотив" Пловдив.
Е не ти си уникален комплексар. Сигурно и атентатора от Бургас е привърженик на Локо Пд

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Каква е тази комисия?Ако харчи народни пари направо да се закрива и повече да не ни занимава с глупости.И какви са тези 12 експерта? Но не са виновни тези които ядат баницата,а този който им я дава.Комисията да се разпусне и нито един лев народна пара да не се дават за такива глупости. :mrgreen:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Сериозно ли има такава комисия и се занимават с дивотии?
Аз като съм минал преди мноооого време 7 клас, явно съм расист, сексист и всякакъв -ист (тракторист) и затова са били виновни ония с предишните учебници. Както и родителите и роднините, които ми разправяха всякакви истории за хайдути. Значи сега мога да претрепя някой от подобна комисия и да не ме осъдят, тъй като имам трайни душевни наранявания от учебниците ми до 7 клас...
Аз като съм минал преди мноооого време 7 клас, явно съм расист, сексист и всякакъв -ист (тракторист) и затова са били виновни ония с предишните учебници. Както и родителите и роднините, които ми разправяха всякакви истории за хайдути. Значи сега мога да претрепя някой от подобна комисия и да не ме осъдят, тъй като имам трайни душевни наранявания от учебниците ми до 7 клас...
То не беше османско "ПРИСЪСТВИЕ" , то щяха да махат "Аз съм Българче" от учебниците. Ми направо да направят една нова история за "лошите и гадни българи" , които държали насила турците и не ги пускали да си ходят от държавата им. И тези българи сигурно били големи мазаохисти щото "добрите рязани мюсюлмани" били принудени да ги мъчат.
НЯМА ЛИ ДЪРЖАВА В МОМЕНТА ВСИЧКИ ЕДИН ОТ ТАЗИ КОМИСИЯ ДА БЪДАТ УВОЛНЕНИ НА ЧАСА“ ДО БИВА ТОЛЕРАНТНОСТ , НО ДА ПОСЕГНЕШ НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.
НЯМА ЛИ ДЪРЖАВА В МОМЕНТА ВСИЧКИ ЕДИН ОТ ТАЗИ КОМИСИЯ ДА БЪДАТ УВОЛНЕНИ НА ЧАСА“ ДО БИВА ТОЛЕРАНТНОСТ , НО ДА ПОСЕГНЕШ НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.
krum_kravov написа:Aбе хора, как е възможно да сте толкова първосигнални и елементарни. Винаги съм си мислел, че тук са събрани малко от малко интелигентни хора. Не разбирате ли, че всичко това се прави, за да се отклони вниманието от истинските проблеми в държавата. Утре или вдругиден ще излезе Бойко или Игнатов и ще кажат- "Левски и Ботев остават в учебниците и точка, защото АЗ ТАКА КАЗАХ" и край, а вие тук ще продължавате да си чешете езиците и да ви правят на идиоти...
Така си е, нали всичко за единия рейтинг се прави и за едните избори!

"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"
Ако пипнат Ботев и Левски от учебниците и ги изкарват какви ли не ,предлагам тия от комисията и тиквите (подлогите на Маджо) да ги "уважим" по османски.Тогава по учебниците ще вкарат и един грузинец Изодзадзе се казва.

- daniel_red
- Контакти:
Зам. Председател - Баки Хасанов Хюсеинов
и членове: Атанас Георгиев Мусорлиев, Кемал Еюп Адил и Сабри Салиев Ахмедов.
Ето това е комисията !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
и членове: Атанас Георгиев Мусорлиев, Кемал Еюп Адил и Сабри Салиев Ахмедов.
Ето това е комисията !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!