04.08.12 - ЛЕВСКИ - Пирин Гоце Делчев /Приятелски мач/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: 04.08.12 - ЛЕВСКИ - Пирин Гоце Делчев /Приятелски мач/

Мнениеот LaRgO » 03 авг 2012 22:10

Levski4Ever написа:Аз лично познавам хора, които предпочитат Л-то, и не са наркомани! Така че престани с глупостите. Мен ми е все тая дали ще е Л-то или емблемата. И няма нищо лошо в Л-то. Стига плюхте. Ние нека заиграем както трябва, пък тогава ми ревете за екипите.

Имах предвид хората от срещата с Тонев. 97 %

Потребителски аватар
mitni4arq
Контакти:

Мнениеот mitni4arq » 03 авг 2012 22:12

ima li bileti za tozi ma4,nqkoi da znae neshto,ili e vhod svoboden?
Когато парите говорят и прокурора мълчи

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 03 авг 2012 22:16

mitni4arq написа:ima li bileti za tozi ma4,nqkoi da znae neshto,ili e vhod svoboden?

Наистина ли искаш да си го причиниш?
Изображение

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Мнениеот levski_4_life » 03 авг 2012 22:44

mitni4arq написа:ima li bileti za tozi ma4,nqkoi da znae neshto,ili e vhod svoboden?

Ще има отворен сектор, а не вярвам някой да се мине да даде пари за да гледа Левски в това състояние, и то в контрола, така че сигурно ще е или безплатно или макс лев-два.

Ние сме Левски
Контакти:

Мнениеот Ние сме Левски » 04 авг 2012 00:01

Не знам ,но мен лично ме е срам от такива контроли... Шампионата почва,а ние гостуваме на Сливница като ,че сме отбор от В група :| Сега играеме с Гоце Делчев,а например Лудогорец гостува на Евертън !? Все повече заприличваме на селски отбор :!:

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 04 авг 2012 03:25

LaRgO написа:
Levski4Ever написа:Аз лично познавам хора, които предпочитат Л-то, и не са наркомани! Така че престани с глупостите. Мен ми е все тая дали ще е Л-то или емблемата. И няма нищо лошо в Л-то. Стига плюхте. Ние нека заиграем както трябва, пък тогава ми ревете за екипите.

Имах предвид хората от срещата с Тонев. 97 %

Винаги на екипите ни е стояло Л-то и от гледна точка на традициите това, че се запазва е правилно. Срещата с Тонев е била отворена за всеки един и не съм чул някой да е върнат. Като толкова искаш да покажеш позиция, защо не отиде на срещата вместо да ревеш по форуми и да обиждаш други Левскари. И като не си бил на срещата как така изчисли процента на "наркоманите" с такава точност. Мен познаваш ли ме? Хората от срещата познаваш ли ги? Това, че Л-то се запазва и за мен е добро решение прави ли ме наркоман? Що преди да изсерете някоя глупост не помислите малко?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 авг 2012 09:57

Бием убедително с 1 - 0 ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 04 авг 2012 10:40

LaRgO написа:
levski_4_life написа:На тези, отишли на срещата с Тонев.

Те ли са всички фенове на Левски ? Защо трябва да говорят от името на всички ?
Недейте да пишете глупости, че феновете го искали това! Феновете на Левски не са платените наркомани на гугутката :!:

Те са да ! Това са всички фенове на Левски плюс още 200-на, които ходят на всеки мач на отбора и трошат пари и нерви да ги гледат навсякъде по цяла България и Европа, а не си седят вкъщи пред ТВ на ракия и салатка, а след това коментари във форума на гонг. ;)
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 04 авг 2012 12:55

zlostar написа:Винаги на екипите ни е стояло Л-то и от гледна точка на традициите това, че се запазва е правилно. Срещата с Тонев е била отворена за всеки един и не съм чул някой да е върнат. Като толкова искаш да покажеш позиция, защо не отиде на срещата вместо да ревеш по форуми и да обиждаш други Левскари. И като не си бил на срещата как така изчисли процента на "наркоманите" с такава точност. Мен познаваш ли ме? Хората от срещата познаваш ли ги? Това, че Л-то се запазва и за мен е добро решение прави ли ме наркоман? Що преди да изсерете някоя глупост не помислите малко?

[offtopic]Въй как не се сетих да отида...тц тц тц. Трябваше да кажа- "Шефе, ай да ме пуснеш 5 часа по-рано от работа, че имаме сбирка на левскарите в София, а" ? Той сигурно с радост щеше да ме пусне, нали преди ден пусна един колега 5 часа по-рано, защото щял да играе карти с приятели, че мен ли няма да ме пусне...[/offtopic]
sostenere написа:Те са да ! Това са всички фенове на Левски плюс още 200-на, които ходят на всеки мач на отбора и трошат пари и нерви да ги гледат навсякъде по цяла България и Европа, а не си седят вкъщи пред ТВ на ракия и салатка, а след това коментари във форума на гонг. ;)

[offtopic]Сега мачовете на стадиона ли ще си броим ?[/offtopic]

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 04 авг 2012 15:15

Връщането на Л-то е едно правилно решение.
Дано с него да се върне левскарския дух, желанието за игра, красотата и резултатността.
Естествено че едното с другото нямат нищо общо, но кой знае - да кажем просто "нека се случи"!
Че направо останахме без нерви... :lol: :lol: :lol:
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Върни се в “Архив”