Литекс - Славия 0:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Литекс - Славия 09.03.2009 / 19:00ч.

Мнениеот paceto » 02 мар 2009 10:42

Уверявам те, че на стадиона ще има много повече хора от колко ти пишеш като цифра ;)

Потребителски аватар
levskar in CY
Контакти:

Мнениеот levskar in CY » 04 мар 2009 18:04

Ами ако вали или е студено?
Изображение

LLFC
Контакти:

Мнениеот LLFC » 05 мар 2009 11:20

Защо да няма хора. Който си е верен на отбора си е винаги на стадиона. Какво значение има времето. А и вместо всеки да си гледа неговият отбор, предпочита да плюе чуждият и.т.н. За това на Армията ще има 3000 човека, но не само там. В цяла България е така, не само в Ловеч. А съвсем друго е да сравняваш Ловеч със София, Пловдив и.т.н.

пп. вчера на Несебър имахме 1 голям + 2 малки рейса с фенове. Около 100 човека, но за гостуване през делничният ден мисля, че е добре.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 09 мар 2009 21:17

Ами момчета- предупредих ви, че Славия са ви труден отбор, ама вие хвърчите из облаците. Гледах само последните 25 минути и видях един грозен мач, за малко двата отбора да спукат топката, а пък крилата като стигнат ъгъла на наказателното поле почват да ме скъсват от смях като ги гледам как се въртят около собствената си ос. Не знам защо, но ми се струва, че видях във Литекс играта която показваше Левски последните месеци начело на Мъри, надявам се да се подобри, защото с подобно представяне просто няма как да сте конкуренция на Левски и ЦСКА, не че и те играят нещо особено де.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 09 мар 2009 21:47

Разберете,че Мъри е един обикновен набеден треньор!
В момента Левски при Велев играе много по-приятен футбол отколкото при Мъри през последната му 1 година начело на Левски. А Велев е един начинаещ треньор.... направете си сметката...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 09 мар 2009 23:40

Моето мнение е, че Литекс не игра лошо, просто проблема им беше трагичната защита, която се надпреварваше да прави коя от коя по - кофти грешки... :roll:

Харесаха ми Ивелин Попов от Литекс и Галин Иванов от Славия...

Стевица направи най-после нещо като ОТБОР, казвам нещо като защото е още рано да се каже как ще играят - ако продължат така, мисля че и ЦСКА и Левски ще имат огромни проблеми с тях... :roll:

Предимството на Литекс е в това, ще приемат конкурентите у дома, но трябва да започнат не само да правят положения, но и да ги вкарват....
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Литекс - Славия 0:1

Мнениеот paceto » 10 мар 2009 07:09

Имаше някъде 2-3 фатални грешки от страна на бранителите от Литекс като една от тях доведе до гол - така е във футбола.
Второто полувреме си беше пълно опълчение с цел пазене на резултата, а така футбола се убива :|
Както е да това си го знаем от дълго време, че в България така стават нещата, но дано някой ден се промени и това от към начин на поведение на отборите на терена.
Няма значение дали си гост и водиш с минимален резултат трябва да играеш така все едно резултата е равен - демек играеш до последно с пълна сила.

Честито на Славия.

blue bear

Мнениеот blue bear » 10 мар 2009 08:57

Честит ви Мъри,честита ви първа сладка загуба,честита ви нова цел/ да се задържите в осмицата/ честито ви падение! Браво на момчетата от Славия! На зла круша,зъл прът!

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мнениеот iskren » 10 мар 2009 09:05

delpi написа:Разберете,че Мъри е един обикновен набеден треньор!
В момента Левски при Велев играе много по-приятен футбол отколкото при Мъри през последната му 1 година начело на Левски. А Велев е един начинаещ треньор.... направете си сметката...

смешен си,първо мисли после пиши!
Батков вън от ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 мар 2009 15:43

Първо ще честитя на Славия победата.
Второ съдията не ни е виновен.
Трето с подобно поведение на терена и футболният прийом умишлено бавене на времето до никъде няма да стигнем
Четвърто напрежението в отбора беше много голямо и вчерашната загуба дойде точно навреме и точно на мястото си.

Изчетох повечето теми във форума. В някой дори ме обвиняват, че съм цензурирал и търкал мнения, а аз чак сега от два дни влизам във форума, колко е жалко е да страдаш от комплекси :lol:

Толкова злоба има в някой потребители, че просто жалко.
Платена публика, странно. Ще се радвам някой да каже, какво значи платена публика.
Обидите Ви просто нямат спирачки, но същите лично аз съм игнорирал и съм на принципа убии проста с мълчание, защото ако му опонираш то значи си по прост от него.

Сезона е дълъг, има още 14 кръга. Шампионската титла на 90% е само мираж, но нека незабравяме, че нищо не е свършило.

В повече подробности не мисля да влизам, защото дискусия тук в този форум няма да се получи и само ще си загубя времето.
Изображение

Върни се в “Литекс”