Емил Гъргоров (Фен тема)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Dog
Контакти:

Re: Емил Гъргоров (Фен тема)

Мнениеот Dog » 15 юли 2012 14:52

миле гърбавия написа:
mormona написа:Нали осъзнаваш , че е звезда на ЦСКА попринцип ?Както Ицо Янев - закъса Ловеч и побърза да си иде при Любимото .

Все си мислех ,че са се свършили глупаците в този форум!
По принцип са свършили :)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 15 юли 2012 14:52

Dog написа:
mormona написа:Нали осъзнаваш , че е звезда на ЦСКА попринцип ?Както Ицо Янев - закъса Ловеч и побърза да си иде при Любимото .

Бадема е звезда на Лудогорец ,приятелю,не халюцинирай!Не забравяй как като си тръгна втория път от ЦСКА,го заклеймиха като предател!

Това е типично за червеноармейците, колега. Те и Бербатов "купиха" от "Пирин" срещу няколко топки и няколко чифта бутонки, псуваха го наред (някои хора пък така и не му научиха името, а го наричаха Барбуков), но сега е "техен". ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Dog
Контакти:

Мнениеот Dog » 15 юли 2012 14:55

Капитане,знам,но все пак е твърде налудничаво :?

dimitradze
Контакти:

Мнениеот dimitradze » 15 юли 2012 15:11

Вие тука нали сте големите разбирачи особенно ти "Капитане"...Бадема стана добър играч именно в ЦСКА! Но все пак за мене той не еникакъв армеец въпреки че се пише за такъв за мен той е предател защото излъга всички армейци преди 1 година че иска да играе в чужбина ,а след 1 седмица подписа с ЛУдогорието...но за разлика от него шапка свалям на Иван Стоянов! При всяка възможност и при всеки въпрос за ЦСКА към него той започва с изречението...Знаете колко обичам този клуб и много бих искал отново да играя за него..! :) ГОЛЯМ ЧОВЕК С ГОЛЯМО СЪРЦЕ!
Стойчо Младенов: ЦСКА ще е 1-ви,другите да се нареждат както искат!

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 15 юли 2012 15:12

Бадема е страхотен играч. Много ме е яд, че не си остана в ЦСКА. Играчи като него могат да бъдат полезни във всеки един двубой.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 15 юли 2012 15:33

Така и не може да осъзнаете и вие и червените, че игра при вас само заради парите. Хубавото е че е възпитан младеж, не храчи по местата дето си вади хляба, но и помни от къде е тръгнал и кой му е дома.

Изображение
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 15 юли 2012 15:48

Темата стана смешна-На кого аджеба е Гъргоров?
Аз ще ви кажа,на себе си.Човека се занимава професионално с футбол от това си вади хляба,чест и почитания,че остави славния безпаричен столичен гранд,за да премине в селски отбор предлагащ добър стандарт на живот.Смешни станахте.Изказват се разни хора от негово име,душата му къде била,сърцето му къде било,а стоите вие без пари,пък после ще говорим къде са ви душата и сърцето.Смешковци.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 15 юли 2012 15:52

dimitradze написа:Вие тука нали сте големите разбирачи особенно ти "Капитане"...Бадема стана добър играч именно в ЦСКА! Но все пак за мене той не еникакъв армеец въпреки че се пише за такъв за мен той е предател защото излъга всички армейци преди 1 година че иска да играе в чужбина ,а след 1 седмица подписа с ЛУдогорието......

Благодаря за оценката, особен(н)о съм трогнат, редник. Свободно. 8-)
[offtopic]И наблегни на правописа през ваканцията. Правилото за двойното "н" е много просто, но тук във форума няма да го научиш. ;)[/offtopic]
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Hardi
Контакти:

Мнениеот Hardi » 15 юли 2012 16:37

Мачът с Динамо Загреб ще се играе в Разград. Лудогорец Арена има лиценз за мачовете от предварителните кръгове.
[offtopic]http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=83&t=109343&st=0&sk=t&sd=a[/offtopic]
Изображение
Спиралата на Max Factor прави миглите да изглеждат до три пъти по-дълги...
Мисля, че Max Factor трябва да почне да прави презервативи !

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 15 юли 2012 16:56

mormona написа:
А на вас останалите се чудя къде бяхте преди 4-5 години и къде ви бяха величествените подписи и лога... Истински са феновете на ЦСКА, ЛЕВСКИ, БОТЕВ ПЛОВДИВ, ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ, НЕФТОХИМИК... Вие и тези на Ловеч подкрепяте местния клуб понеже бие.

Понеже ти отговориха,аз сега искам само да кажа,че ако вие не сте чували за Лудогорец си е ваш проблем.
И понеже едва след нашата победа,станахме по интересни,именно за това,някой от нас се регистрираха по форумите с гръмки подписи и зелени необективни очички.И пак понеже все се повтаря,как в нашия град нямало традиции във футбола,искам да ти кажа,че на два пъти нашето местно селско отборче стига до бараж за влизане в "А" гр.,но все неуспешно.Противно на твоите очаквания,в нашия град винаги сме се радвали на успехите на местния тим,много от нас са непрестанно по стадионите.Не знам колко сте фенове,но ако някой от изброените от теб тимове,изпаднат по една или друга причина при аматьорите,тогава ще видим какви фенове има и колко са истинските.Това,че имаш регистрация някъде във виртуала и се пънеш къв си фен,не те прави такъв... :idea:
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”