Перси напуска Арсенал!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Перси напуска Арсенал!

Мнениеот kingofpop » 04 юли 2012 21:42

daniel875 написа:Кой е казал, че от този някога е ставало футболист? В "Арсенал" доскоро имаше дървета много - Бендтнер, Ван Перси...

Аз винаги съм мислил, че е леко надценен...на слабите вкарва, но забелязвали ли сте как в големите мачове се крие, освен когато вкара 2 на Ливърпул, освен това за националния винаги е от най-слабите, не знам дали зараби тежките сезони така се получава :?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 юли 2012 21:46

Успех на РВП. Дори и да съм за Ливърпул, винаги Перси ми е харесвал, като играч. Още веднъж успех в новият отбор и дано разкрие още повече потенциала си, и спечели някое друго трофейче :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Само Сините!
Контакти:

Мнениеот Само Сините! » 04 юли 2012 21:47

kingofpop написа:
daniel875 написа:Кой е казал, че от този някога е ставало футболист? В "Арсенал" доскоро имаше дървета много - Бендтнер, Ван Перси...

Аз винаги съм мислил, че е леко надценен...на слабите вкарва, но забелязвали ли сте как в големите мачове се крие, освен когато вкара 2 на Ливърпул, освен това за националния винаги е от най-слабите, не знам дали зараби тежките сезони така се получава :?

На Челси като им сложиха 5-ца на Стамфорд Бридж този сезон кой вкара?Най Юнайтед вкара на два пъти,въпреки че Арсенал загуби.А и този сезон си ги вадеше и срещу по-скромните отбори. Т'ва че се криел в големите мачове за някой друг... ;)
[wrapimg=]http://therepublikofmancunia.com/wp-content/uploads/2012/12/Keane2.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Жозе Моуриньо
Контакти:

Мнениеот Жозе Моуриньо » 04 юли 2012 21:52

Нормално е . Иска да играе в отбор , който може да спечели първенство или ШЛ . Ще е хубаво ако отиде в Сити , ще се съберат доста офанзивни футболисти там , което ще им помогне в дългия сезон . Ако някой се контузи просто няма да се усети липсата му . Очаквам Сити да достигнат нивото на Барса и Реал до две години .

Потребителски аватар
Само Сините!
Контакти:

Мнениеот Само Сините! » 04 юли 2012 21:55

Жозе Моуриньо написа:Очаквам Сити да достигнат нивото на Барса и Реал до две години .

Т.е да паднат надоло? На какво ниво са Барца и Реал,доколкото си спомням финала за ШЛ беше друг,а именно Реал не са играли такъв от 10-на години. 8-)
[wrapimg=]http://therepublikofmancunia.com/wp-content/uploads/2012/12/Keane2.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 04 юли 2012 21:57

Вучкоффф,пий си хапчетата!
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 04 юли 2012 22:00

Напълно очаквано и правилно решение от страна на Робин ван Перси...Не мога да разбера,какво ви учудва?!
Човекът направи всичко по силите си за благото на Арсенал,стана и голмайстор на отбора и ВЛ,разбира се че е напълно нормално след като отбора не задоволява неговите амбиции и не отговаря на неговата класа,да избере нова алтернатива и място,където да се усъвършенства и печели купи!

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 04 юли 2012 22:09

Перси е голаджия и ако напусне ще остави дупка в отбора .

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 04 юли 2012 23:12

Открийте приликите - Виейра, Анри, Фабрегас, Галас, Ван Перси :roll: ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 04 юли 2012 23:24

JackPackage написа:Открийте приликите - Виейра, Анри, Фабрегас, Галас, Ван Перси :roll: ;)

Насри си забравил.

Върни се в “Арсенал”