бTV ще дава Интер-Ман Юнайтед и Реал-Ливърпул
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: бTV ще дава Интер-Ман Юнайтед и Реал-Ливърпул
Не мога да разбера темата-двата най-яки мача ЕСТЕСТВЕНО!!!
- Lubaka1892
- Контакти:
Лорде направо се ОСРА!Мислех те за по-интелигентен.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]
- Lord of memories
- Контакти:
LordVOODOO написа:Интер - Юнайтед ще е безкрайно скучен мач!!! И двата отбора ще гледат да не допуснат гол, като сър Фърги ще разчита на това, че реванша ще е в Манчестър, а Мауриньо ще се надява на минимална победа с 1:0 и после Х в реванша! Е какво ще му е интересното на това? Аз тоя мач съм го гледал вече!
Трябваше да дават Челси - Юве да видим как Ювентус щяха да скъсат гащите на ония убитаци от Лондон!
П.П. Дано Интер отсранят Юнайтед, че ми писна да ги гледам тия нещастници! Дано пак да им се взриви самолета и целият им отбор да умре, само Берба има право да оцелее!
Ебати педала, честно.
GGMU
LordVOODOO написа:Интер - Юнайтед ще е безкрайно скучен мач!!! И двата отбора ще гледат да не допуснат гол, като сър Фърги ще разчита на това, че реванша ще е в Манчестър, а Мауриньо ще се надява на минимална победа с 1:0 и после Х в реванша! Е какво ще му е интересното на това? Аз тоя мач съм го гледал вече!
Трябваше да дават Челси - Юве да видим как Ювентус щяха да скъсат гащите на ония убитаци от Лондон!
П.П. Дано Интер отсранят Юнайтед, че ми писна да ги гледам тия нещастници! Дано пак да им се взриви самолета и целият им отбор да умре, само Берба има право да оцелее!
Внимавай пък ти малко какво говориш бе.Съобразявай се малко.
П.П. Дано Юнайтед бият,че тея прИНТЕР немога да ги понасям вече.В Италия съдиите постоянно ги подпират,снощи се видя,а и не играят нищо особено.
При положение,че имат възможност да излъчат само 2 мача,а дербитата в този етап са 4ти мисля,че нетрябва да се оплакваме,защото във всички случаи щеима доволни и недоволни - аз като фен на Чесли неудобрявам този подбор мачове,но винаги има къде да гледам Юве - Челси,а и мисля че ще го пуснат като късен мач 

- LEVSKARINYT
- Контакти:
LordVOODOO написа:
Като чета колко си тъп, се учудвам, че изобщо знаеш за самолетната катастрофа. За мен United са втория най-омразен отбор на света, но да им пожелаеш подобно нещо...
- LordVOODOO
Проблем ли имате някакъв с моят пост? И аз точно като вас имам право на мнение. Като не ви харесва моето - прав ви път, на който не му понася да се изнася!
Ман Юнайтед са ми вторият най-омразен отбор след този на Реал и все пак смърт бих пожелал само на играчите на Юнайтед!
А колкото до познанията относно футбола... все още не съм видял никой тук в този форум да се доближава до 50% от моите знания, така че тихо много!
Ман Юнайтед са ми вторият най-омразен отбор след този на Реал и все пак смърт бих пожелал само на играчите на Юнайтед!
А колкото до познанията относно футбола... все още не съм видял никой тук в този форум да се доближава до 50% от моите знания, така че тихо много!

- sedem_!_dva
LordVOODOO написа:Проблем ли имате някакъв с моят пост? И аз точно като вас имам право на мнение. Като не ви харесва моето - прав ви път, на който не му понася да се изнася!
Ае ти си луд бе. Що не хванеш да се хвърлиш от някой мост във Варна, как може да пожелаваш смърт, та тук говорим само за една игра, а не за война

NON MOLLARE MAI
- LordVOODOO
Да говорим за същата тази игра, която на няколко пъти е докарвала различни държави до прага на войната!
Пример Бразилия и Уругвай след финала на световното първенство през 1950-та в Бразилия на Маракана (1:2).
Или пък Англия - Шотландия... има и други примери...
Я се замисли колко хора са умрели покрай тази игра...
А и в крайна сметка имам правото да желая, каквото си поискам, това не означава, че ще стане това, което искам (за мое нещастие)
А колкото до знанията...., ако искаш можем да си ги премерим. Никога няма да избягам от спор или дискусия
Пример Бразилия и Уругвай след финала на световното първенство през 1950-та в Бразилия на Маракана (1:2).
Или пък Англия - Шотландия... има и други примери...

Я се замисли колко хора са умрели покрай тази игра...
А и в крайна сметка имам правото да желая, каквото си поискам, това не означава, че ще стане това, което искам (за мое нещастие)
А колкото до знанията...., ако искаш можем да си ги премерим. Никога няма да избягам от спор или дискусия

- [1948]CSKA
- Контакти:
нема по-голем смотаняк от тоя LordVOODOO баси тъпото копеле
sedem_!_dva е прав това е само една игра не война ама ти явно него разбираш това.....